Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποτρίχωση...Παντου.!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 3 Ιανουαρίου 2014.

1. brenda

brenda FU very much

Όχι καλή μου, άλλωστε είμαι σίγουρη ότι είσαι Θεά όπως κι αν είσαι, η ομορφιά έγκειται στην μοναδικότητα απλά κι όχι στο να ταιριάζεις στο πρότυπο του άλλου...(εγώ έχω λατρέψει τα desavantages πιο πολύαπ´ότι τα avantages) προσωπικά...

2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Τρίχες (για να είμαι και εντός θέματος).   

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

χμ και εσυ εισαι μια σταγονα στον ωκεανο.οχι ο κανονας εξαλλου το υψος δεν ειναι λιγο.αντε τα αλλα τα διορθωνεις,αυτο οχι!και δεν ειναι μονο οι τριχες.τοσα χρονια εχω ακουσει για χερια ποδια πατουσες μαλλια φαβοριτες αυτια μυτη στομα κλπ κλπ κλπ!απο ολα εχει το πανερι χεχεχε!ενω εμεις κωλος στηθος 

4. BaD_HabitS

εσυ κοριτσι μου παντα εισαι εντος θεματος  

5. Black Butterfly

Αχ, κι εγώ σε λατρεύω.

6. BaD_HabitS

μαλαγανα!!! 

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Πόδια και στήθος όταν δεν βαριέμαι, πάντα ( γιατί φούστα μπλούζα και τρίχα είναι αηδία )...Στη μούρη μουσάκι και σπανίως ξυρίζω όλο το πρόσωπο, μόνο όταν κάνω full crossdressing και όχι gebder fuck...

Ως προς τα θηλυκοποιήσεως η όχι...τον όποιο ανδρισμό μου δεν τον συνέδεσα ποτέ ούτε με τα ρούχα που φοράω, ούτε με τον πέοντα μου...Και σε πολλές όσο και να φαίνεται απίθανο...Μια χαρά άρεσα με τα "γυναικεία" μου και μια χαρά πηδήχτηκαν μαζί μου και δεν με είδαν ποτέ σαν καρικατούρα γυναίκας...Βέβαια αν η αποτρίχωση και το τακούνι φτάνει για να κάνει έναν άντρα θηλυκό...Κανένα πρόβλημα για μένα...Δεν πάνε να με πάρουν και για ελέφαντα...  

Last edited: 10 Δεκεμβρίου 2014
  8. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Μάλλον πρέπει να διπλοτσεκάρετε τα κριτήρια επιλογής φίλων και "φίλων" σας, Μπρέντα μας.

9. Black Butterfly

Πότε να προλάβει η κοπέλα, προέχει η τριχομέτρηση.

10. libra

libra Regular Member

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνδρες σήμερα κάνουν αποτρίχωση. Σαν παιδικές κούκλες είναι. Από την άλλη πάλι γιατί οι γυναίκες πρέπει ν αποτριχώνονται εντελώς στα επίμαχα σημεία?

11. Black Butterfly

Πρέπει να ζήσουν και οι αισθητικοί, αμ πως.

12. kathavra

kathavra Sado M's pet

Δεν συμφωνω με το αγαπητο μελος οτι οι ανδρες που κανουν αποτριχωση ειναι σαν παιδικες κουκλες. Ειμαστε πολλες αυτες που προτιμαμε τον ανδρα ατριχο, σε στηθος, πλατη, ευαισθητη περιοχη, γαμπες, παντου. Το γουστο του καθενος ειναι καπελο του, αρα η γνωμη των αλλων απλως περισσευει.