Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόρρητο Μυστικά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος VUCINIC, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016.

1. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Στα καλιαρντα οι τραβεστι την αγιαστουρα την λενε δρακοτζαστρα.αχαχαχχαχ.

2. οχι ρε κανονικο παπα θα φερουμε οχι τραβελι.......χαχαχαχαχαχαχα

3. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Δεν εχω μυστικα. Ουτε καν αυτο ειναι μυστικο. Μα τι κανω εδω μεσα;

4. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

@SAP είσαι εδώ για το μάτι 
    Μαζί σου κι εγώ,παρότι έχω
    μυστικά αλλά τα μυστικά δε λέγονται αλλιώς παύουν να 'ναι μυστικά....

5. Γιατι νομιζεις οτι ολοι πανω κατω αναφερουν καμια χαζοχαρουμενια και καμια παιδικη βλακιτσα? Αν αρχισουμε να λεμε τα σοβαρα θα αρχισουν να παρακολουθουν τις ip μας...

6. vussinada

@artemismatsas να παρακολουθουνται οι ip απο μυστικα; κι ολα οσα αναφερονται εδω ειναι παιδικα και κανεις δε λεει τα σοβαρα;.....μη με κάνεις περιεργη για τα μυστικα σου τωρα...

7. ...δεν θα σου πω γιατι...πιστεψε με....εσενα προστατευω...

Μηπως πιτσιρικια, ειμασταν κολλητοι?  

8. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

έχω αυνανιστεί στο κρεβάτι του αδερφού της φίλης μου  

9. εσυ (αν θυμαμαι καλα και δεν σε μπερδευω) αν βρεις κρεβατι αρσενικου μοναχό του....δεν του χαριζεσαι ευκολα εεε?

10. vussinada

@artemismatsas δεν αφηνεις τα σαπια λεω γω; 'μολόγα.Αφου θες να τα πεις,φιρι φιρι το πας.

Λοιπον,μικρη εγω ειχα πεταξει χιονομπαλες σ αυτοκινητα εν κινήσει βέβαια στα πλαινα και πισω,οχι να τους κοψω την ορατοτητα....όμως δε κρυβομουν, ειχα πεταξει και σε περαστικο,αλλα μαλλον δεν ειναι μυστικά αυτά γιατι εγω τα έκανα φανερα,εν αντιθέσει με μερικους-μερικους... 
    Λοιπον παιδιαστικα μυστικα.....κατι αλλο θα βρω δε μπορει...α μου αρεσε ο καθηγητης αγγλικων οταν ημουν μικρη,σε κανεναν δε το ειχα πει και κανεις δε το ξερει τωρα που το σκεφτομαι.Αν και μαλλον ηθελα να μου αρεσει για να βρισκω ενδιαφερον το μαθημα και μ εβαζα σ αυτη τη διαδικασια.

11. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Δεν ειμαι εδω για το ματι αλλα οκ. Σεβομαι τη γνωμη σου.

12. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

ε?