Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από αθώο strapon σε sub sissy με γυναικεία βοήθεια..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος CdT, στις 7 Απριλίου 2016.

1. CdT

CdT New Member

Μπορώ να πω πως πλέον μετά από 2 χρόνια Training κ femdom, τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ετσι σε ειχαν οι ντομες δυο χρονια? με την τριχα καγκελο?

3. ssmaster

ssmaster Regular Member

Kaτι παιζει με τη φωτο δν τη βλεπω

4. lizard_

κανε right-click -> View Image

5. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Μαλάκα μου για κάποιο πορνοδιαστροφικό λόγο γέλασα πάρα πολύ με αυτό το σχόλιο! xD

6. CdT

CdT New Member

Όταν έχω ντομ ή όταν με καλούν σε πάρτι δεν υπάρχει τρίχα. Ήθελα να μοιραστώ το γεγονός ότι γουστάρω γυναικεία εσώρουχα από μόνος μου πλέον χωρίς ντομ κ έβγαλα μερικές φωτογραφίες.

Για αυτό πήγα Αγγλία/brighton, ντομ γυναίκες πολλές...

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Η λέξη "sissy" που σημαίνει "αδελφούλα" και είναι ένας χλευαστικός όρος για έναν άνδρα που δεν σχετίζεται με το αρσενικό κοινωνικό πρότυπο, είναι τόσο αντικούκου όσο και το να τρέχω σε μαραθώνιο με τη γλώσσα όξω.

8. lizard_

καλα εκανες. καλως ηρθες. αν εισαι brighton μεινε εκει!!!

9. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Οι έννοιες "αθώο" & "strapon" είναι ασύμβατες     

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ειλικρινά δεν σε κοροϊδεύω, αν μη τι άλλο είμαστε κατά κάποιο τρόπο "συνάδελφοι". Μια ερώτηση σου κάνω κι αν θέλεις απαντάς.
    Σου χρειάστηκαν δυο χρόνια εκπαίδευσης ( για τους/τις "πουρίστες" ) ή "εκπαίδευσης" και femdom, για να γουστάρεις να φοράς γυναικεία εσώρουχα?
    Μήπως σου άρεσε να το κάνεις και πριν "πέσεις" σε κάποια Domme? Απλά το "σκηνικό" ότι κάποια στο "επιβάλλει", θα σ' έφτιαχνε περισσότερο?
    Κι εγώ γουστάρω να φοράω και γυναικεία εσώρουχα, αλλά δεν περίμενα κάποια να μ' "εκπαιδεύσει", ούτε θα δεχόμουν ποτέ να μου το επιβάλλει ( ή "επιβάλλει" ).
    Τεσπα, δίχως κανένα πρόβλημα για όσους γουστάρουν ν' αποκαλούνται/είναι sissy, αν μη τι άλλο και σε μένα ο συγκεκριμένος όρος ψιλογυρίζει τα μάτια.
    Μπορεί και να είμαι λάθος, αλλά ν' αποκαλείται κάποιος sissy μόνο επειδή γουστάρει να φοράει/του φορούν εσωρουχάκια, μάλλον δεν αρκεί.
    Επίσης, πως θα γινόταν κάποιος sissy απ' το strap ή τι σχέση θα είχε το strap με τα εσώρουχα? Αν δεν βαριέσαι/δεν σ' ενοχλεί, το αναλύεις λιγάκι ( πως αντιλαμβάνεσαι εσύ το "ζήτημα" ).
    Κλείνοντας, ίσως και να μην κατάλαβα τίποτε, αλλά το θέμα του νήματος ποιο θα ήταν? Θα είχες κάτι, που θα ήθελες να συζητηθεί?
    Ή θα ήταν ένα είδος introduction? Σε κάθε περίπτωση, καλώς ήρθες  

Last edited: 8 Απριλίου 2016
  11. CdT

CdT New Member

Ξεκίνησε από strapon play κ εναλλαγή ρόλων.

Μαζί με της τσόντες άρχισα να βλέπω κ hypnosis/training videos τα οποία αναγκαστικά τα έβλεπα όλο κ πιο συχνά. Θα βρείτε αρκετά στο xhamster αν ψάξετε για sissy Training για να καταλάβετε για τι μιλάω.

Το στραπον απο μια δυο φορές την βδομάδα γινόταν όλο κ πιο συχνά κ εγώ βρισκόμουν στα 4, δεμένος να κοιτάω hypnotic videos κ ηdom ελεύθερη να κάνει ότι θέλει.

12. χμ χμ περιεργα πραγματα αυτα τα χιπνοτικ βιντεο..... ενα που ειδα μου φερε πεινα και εψαχνα γυραδικο.........