Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από μικρός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nikos slv, στις 11 Φεβρουαρίου 2025.

1. Nikos slv

Nikos slv Αναζητώ Αφέντρα για σχέση 24/7 με συμβόλαιο

Από μικρός μου άρεσαν τα γυναικεία πόδια. Δεν ξέρω ποια ήταν η πρώτη επαφή που με ερέθισε αλλά πάντα το πρώτο πράγμα που κοιτούσα ήταν τα πόδια σε μια γυναίκα. Μόλις έβρισκα ευκαιρία και ήμουν μόνος μου σε κάποιο σπίτι πήγαινα και μύριζα τα παπούτσια, τις χρησιμοποιημένες κάλτσες και τα εγλειφα. Έπαιζα με τα κορίτσια ότι μαλώναμε και έκανα πως έχανα επίτηδες και τους έλεγα έχασα τώρα είμαι σκλάβος σας κάντε με ότι θέλετε για να με τιμωρισετε. Μεγαλώνοντας έκανα μια σχέση. Αυτή ήταν ψηλή ξανθιά με πράσινα μάτια πολύ όμορφο σώμα και υπέροχα πόδια. Στην αρχή ντρεπόμουν να της πω ότι έχω φετίχ με τα γυναικεία πόδια αλλά κάποια στιγμή δεν άντεξα και το είπα. Από τότε άρχισε να γίνεται πιο αυστηρή απέναντι μου και συνέχεια με έβαζε να της περιποιούμαι τα πόδια. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Με έβαζε γυμνό να κάνω όλες τις δουλειές στο σπίτι, να μαγειρεύω να πλένω τα ρούχα όλα στο χέρι και αυτή καθόταν όλοι μέρα και με παρατηρούσε αν τα κάνω καλά. Το μεσημέρι για να κοιμηθεί της έκανα μασάζ και της εγλειφα τα πόδια και το βράδυ το ίδιο. Φυσικά όσο μπορούσε μου απαγόρευε να βγαίνω από το σπίτι και το κινητό μου ήταν όλη μέρα στα χέρια της. Τότε δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τον χώρο και δεν είχα ιδέα τι είναι ο υποτακτικός ή τι είναι ο σκλάβος. Απλά ήμουν η υπηρέτρια της και την ικανοποιούσα σεξουαλικά όταν και όπως ήθελε η ίδια. Έκανα γενικές στο μπάνιο της γέμιζα την μπανιέρα και καθόταν με τις ώρες εκεί μέσα ενώ εγώ τις έβαζα κρασί και της περιποιομουν τα πόδια. Με τον καιρό έπιασε δουλειά σε ένα μπαράκι και έλειπε όλο το βράδυ από το σπίτι. Το πρωί που γυρνούσε με έβαζε της καθάριζα τα παπούτσια με την γλώσσα που μυριζαν αλκοόλ και μετά όπως πάντα την νανουριζα με την γλώσσα μου κάνοντας μασάζ στα πόδια της. Ήμουν τόσο μαγεμένος με όλο αυτό που ζούσα που δεν παραπονιομουν για τίποτα. Στη συνέχεια άρχισε να φλερτάρει και με άλλους άνδρες και να βγαίνει. Εγώ καθόμουν στο πάτωμα και τις έκανα μασάζ στα πόδια και αυτή χαζολογουσε με άλλους άντρες στο τηλέφωνο. Με ποναγε όλο αυτό αλλά δεν μιλούσα. Σκεφτόμουν πως έχω μια όμορφη κοπέλα και εκπληρώνω την επυθιμια του φετίχ μου με τα πόδια της οπότε είμαι καλά. Κάποιες φορές καυλωνα που έκανα αυτή τη ζωή και κάποιες άλλες φορές ένιωθα πως έχω διαλυθεί σαν άντρας αλλά δεν έλεγα τίποτα για να μην την χάσω και για να μην με κάνει ρεζίλι στους φίλους μας.
    Αυτό κράτησε περίπου 5 χρόνια όπου και χωρίσαμε για άλλους λόγους. Τώρα έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια που είχαμε αυτή την σχέση και ακόμα την λατρεύω. Έχουμε ακόμα επαφή και της έχω προτείνει να ξεκινήσουμε μια σχέση ξεκάθαρα D/s και είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει. Μακάρι....