Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από τι μπορεί να αμφισβητηθεί η κυριαρχία ενός Κ μέσα στη σχέση;.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

1. Mob_Jones

Mob_Jones New Member

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα σύμβολα και οι συμβολισμοί έχουν πολύ μεγάλη σημασία και συναισθηματική δύναμη φτάνει αυτοί που τα χρησιμοποιούν να το κάνουν με έναν ειλικρινή τρόπο και πραγματικά μέσα από αυτά να θέλουν να περάσουν τον κώδικα των συμβόλων.

Εγώ όταν δίνω απλά μία απάντηση πάνω στο πλαίσιο μίας κουβέντας στην οποία αγνοώ ποιοι μετέχουνε, θα προτιμήσω η απάντηση μου να είναι ευανάγνωστη και όχι να τηρεί τον κώδικα, παρόλο που δεν τον αγνοώ αλλά παράλληλα έχω την βιωματική γνώση ότι αυτός ο κώδικας έχει χρησιμοποιηθεί στην υπερβολή του από άτομα για να ποζάρουν, δηλαδή να δείχνουν, ότι είναι κάτι το οποίο δηλώνουν ότι είναι αλλά στην πράξη να μην είναι.
    Θα τον χρησιμοποιήσω επομένως όταν είμαι σίγουρος ότι συνομιλώ με άτομα που εννοούν τα όσα λένε και δεν ποζάρουν.

Η αγνόηση του κώδικα στα 00s ξεκίνησε διότι "μπουκάρανε" πολλοί στον χώρο παρόλο που δεν τους εκφράζει πραγματικά αλλά στην πράξη (αυτοί που μπουκάρανε) δεν διαφέρουν πολύ από εκείνους που βρισκόντουσαν ήδη στον χώρο και νοιώθανε την ανάγκη να δημιουργούν μία εικόνα του εαυτού τους η οποία όμως στην πράξη δεν ήταν ο πραγματικός τους εαυτός, τα πραγματικά τους θέλω. Απλά οι μπουκαδόροι απλοποίησαν την κατάσταση δηλώνοντας "εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι και αφού εγώ έτσι το νιώθω έτσι και είναι".

Και η βιωματική εμπειρία (μου) έχει αποδείξει ότι η/ο πραγματική/ος υ όταν τους προστάξεις να γονατίσουν, γονατίζουν ενώ τα ποζέρια αρχίζουν την αγόρευση σαν τον Κούγια σε δικαστήριο αν τους πεις όμως στήσου στα τέσσερα, στήνονται χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς ενστάσεις και αντιρρήσεις.

2. espimain

espimain Contributor

Τα έχετε κάπως συγκεχυμένα στο μυαλό σας τα θέματα της κυριαρχίας.
    Μέχρι να τα βάλετε σε μια σειρά καλό θα ήταν να μην μας κάνετε μάθημα.
    Ουσιαστικά από ότι φαίνεται με "το καλημέρα σας" στο φόρουμ, δηλώνετε ότι εσείς είστε ένας master αλλιώτικος, μοντέρνος και παρακινείτε την οποιαδήποτε να σας κάτσει, γιατί δεν είστε σαν τους άλλους τους κακούς, που δεν περιμένουν να τους παραχωρήσει η υποτακτική την Κυριαρχία.

3. Mob_Jones

Mob_Jones New Member

Είσαι εντελώς λάθος στο Fet μου λένε ότι έρχομαι από την εποχή των σπηλαίων. Τα θέματα της κυριαρχίας είναι συγκεχυμένα στο κεφάλι μου, το αντίθετο θα έλεγα αλλά αφού το λέτε έσεις (που δεν σας γνωρίζω για να έχω άποψη) έτσι μάλλον είναι. Δεν νομίζω να έκανα μάθημα σε κανέναν, είπα απλά μία αλήθεια ο καθένας ή η κάθε μία μπορεί να δηλώνει ότι θέλει και όλο αυτό να το ντύνει όπως θέλει, όταν φτάσει όμως η στιγμή έρχεται και η αποκάλυψη αν ισχύουν τα όσα έλεγε και δεν υπάρχει κανόνας διότι όσα χρόνια παρακολουθώ τον χώρο (τουλάχιστον 20) ο καθένας λέει τα δικά του και σπανιότατα έχω πετύχει το φαινόμενο της συμφωνίας ενώ η διαφωνία είναι ο κανόνας ακόμα και για πράγματα τα οποία είναι παγκοσμίως αποδεχτά.

Τέλος για να καταλαγιάσω τον φόβο σας μην και σας φάω τις σκλάβες θα έπρεπε να γνωρίζετε (αφού εγώ τα έχω μπερδεμένα στο κεφάλι μου και όχι εσείς) ότι, ότι και αν εγώ λανσάρω (όπως εσείς λέτε, εγώ απλά εκφράζω τις απόψεις μου) καμία δεν πέφτει από αυτά που κάποιος αραδιάζει στο internet, αυτά ίσως να τραβήξουν το ενδιαφέρον, κατόπιν θα πρέπει να γνωρίσει το άτομο και μπορεί να το απορρίψει λόγω εμφάνισης, λόγω των όσων λέει εκτός internet, λόγω βιογραφικού κτλ.
    Αν τώρα δεν τον απορρίψει τι να κάνουμε ας τα λέγατε και εσείς αλλιώς να την κερδίζατε εσείς.

Και για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις χωρίς λόγο (το αγαπημένο φετίχ της Ελληνικής κοινότητας του bdsm, παρανοήσεις χωρίς λόγο) πάντα η υ παραχωρεί την Κυριαρχία αλλιώς είναι κακοποίηση ή βιασμός.

4. rea..

rea.. Contributor

Δεν γνωρίζω για τις ποζεριές των 90΄ς , αλλά για τις σύγχρονες δηθενιές είμαι πλήρως ενημερωμένη και πολύ απλά δεν αγοράζω την παραμύθα.

Πρώτα απ όλα δεν είμαστε κρέατα με τρύπες για να μας περνάει ο κάθε ανεύθυνος δειλός άσχετος δοκιμαστικά σέσιον. Ο τολμών νικά, ο άτολμος που γαμάει κακούλικα με αυστηρούλες διαταγούλες και την είδε Κ, η πουτσακλανταν βανιλοκίνκια, δεν έχει ιδέα από Κ/υ και ούτε ενδιαφέρεται να μάθει. Η κάθε ανθρώπινη σχέση με βάθος και ηδονισμό, όπως ένα Κ/υ, εμπεριέχει επι της ουσίας ανθρώπινο σεβασμό. Δεν υπάρχει το " έλα να σου περάσω ένα δοκιμαστικό ξεπάτωμα να δω αν μου κάνεις μανίτσα" σε κανένα είδος σοβαρού ανθρώπου.

Όποιος γουστάρει σέσιον κάνει σέσιον και καλά κάνει.

Όποιος γουστάρει Κ/υ, που πάει πέρα από το κακούλικο πουτσόξυλο, ξεκινάει με τις απαραίτητες βάσεις και όπως όλοι μας, ρισκάρει και μαθαίνει από τα λάθη του και έτσι χτίζετε η βιωματική εμπειρία. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα.

Δεύτερον, μια χαρά ευανάγνωστο είναι το υ, για όσους ενδιαφέρονται να το διαβάσουν. Είναι εντελώς άλλη αντίληψη το Υ από το υ. Είναι εντελώς άλλη αντίληψη η υποταγή από την επιτηδευμένη Υποταγή.

Όποιο άτομο γουστάρει να προσδιορίζεται ως Υ με γεια του με χαρά του, αλλά δεν είναι το ίδιο με το υ, και μπορεί για τους επιφανειακούς να είναι μπασκλάς ποζεριά αλλά για τους ανθρώπους που θέλουμε να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε και να μην ταλαιπωρούμαστε με όλη αυτήν την σύγχρονη δηθενιά , που η μόνη της λογική είναι πως να καλύπτει τον κώλο της η παρταλοσύνη, έχει σημασία αυτή η διαφορά.

Για μένα, όπως έχω ξαναπεί, σε αυτό το μικρό κουβαδάκι υ, υπάρχει ο πραγματικός σεβασμός, αυτονόητος και αδιαπραγμάτευτος , όπως αρμόζει σε αυτήν την θέση, χωρίς επιτηδεύσεις και παραφουσκώματα, χωρίς κρυμμένα ενοχικά και συντηρητικούρες, χωρίς τον μισογυνισμό της αλλοίωσης. Μασίφ αντικανονικό και ανόθευτο.

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Προσπαθώ να καταλάβω σε τι θα βοηθούσε ένα ή περισσότερα δοκιμαστικά sessions αλλά δεν βλέπω κάτι πέραν της εξυπηρέτησης T/b καυλάντας.

Η εξερεύνηση των ορίων μπορεί - και συνήθως είναι - μέρος της εκπαίδευσης, εφόσον δηλαδή ο Κ αρέσκεται στο S/m, αλλά αυτό δεν λέγεται δοκιμαστικό session, είναι μέρος της εκπαίδευσης του υ, μαζί με πολλά-πολλά άλλα.

Το "κάνε μαζί μου σεσιο έχω δικό μου πλαίσιο" σχεδόν πάντα συνοδεύεται από το "έλα να σε πλαισιώσω, κάπου νά 'βρω να τον χώσω," το οποίο δεν είναι κακό αν είναι ξεκάθαρο εξ αρχής και όχι φύκια για άπειρους b που ψάχνονται αν το bottom-ιλίκι τους πάει βαθύτερα.

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ποιος θα το κρίνει αυτό;  

Καθένας γονατίζει μπροστά σε αυτό που θεωρεί Ισχυρό και Υψηλό. Και είναι ζήτημα προσωπικό, ζήτημα πίστεως, δεν επιδέχεται απόψεων από άλλους.

7. espimain

espimain Contributor

Από πού προκύπτει αυτό;

8. espimain

espimain Contributor

Πολύ έγκυρη πηγή γνώσης.
    Μας πείσατε.

Δώξα τω Θεώ

9. Iagos

Iagos Contributor

Θέλετε δουλίτσα ως προς την επίτευξη της προτίμησης...

Λείπει το ευ...

10. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Η "ποζαρία" των υ, δεν είναι ούτε αρκετή ούτε ικανή συνθήκη για να τα κάνει fake υ. 'Ενα υ μπορεί να είναι άπειρα πράγματα και δεν χρωστάει καμία απόδειξη της υποτακτικότητάς του, σε κανέναν υποψήφιο wannabe K.

Εννοείται πως κάποια μέρα θα έρθει κάποιο υ από το πουθενά και θα εννοεί το πόσο πολύ θέλει να υποταχθεί σε κάποιον που δεν το έχει κυριαρχήσει/κατισχύσει απλά και μόνο για να του αποδείξει ότι είναι ικανό και άξιο να τον υπηρετήσει.

Κάποιοι βλέπετε τα πράγματα τόσο μονοδιάστατα και βαρετά. Υπάρχουν υ που μαζί με την αγόρευση είναι ήδη γονατισμένα και η ψυχή τους ήδη παραδομένη είτε το στόμα τους δεν βγάλει μιλιά είτε αγορεύει. Από την άλλη το στήσου στα τέσσερα ενέχει μια εικόνα ενός ανθρώπου στημένου στα τέσσερα. Εύκολο ακούγεται, απολαυστικό ακούγεται, ηδονικό και σεξουαλικότατο μαζί με τις "εικόνες" που το ακολουθούν. Όταν το ζητάς το παίρνεις. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και μπορεί να φτάσετε να χύσετε και οι δυο ιδανικά. Βέβαια όταν βλέπεις ένα στημένο υ στα τέσσερα πριν και μετά το ξεκαύλωμά σου είναι αυτό που ζήτησες. Ακριβώς όμως. Και.......... κάπου εκεί η αμφισβήτηση είναι δεδομένη, στον Κ που μόνο ο ίδιος μπορεί να αμφισβητήσει την Κυριαρχία του(χοχο)
    Μόνο που υπάρχει και το υ στημένο στα τέσσερα και όπως αλλιώς του ζητηθεί γεμάτο προσμονή για να απολαύσει ο Κ τις τρύπες του, την εικόνα του στα τέσσερα, τις ανάσες του, το σώμα του, για να καυλώσει, να ξεκαυλώσει ο Κ πάνω του χωρίς να ξέρει αν και τι θα απολαύσει το ίδιο. Για εκείνον. Χωρίς καμία προσπάθεια να αποδείξει οτιδήποτε. Ξέρει.

11. sapfw

sapfw out of order Contributor

σ' αγαπώ  

12. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Όσοι θεωρούνται σκληροπυρηνικοί στο φετ πολλές φορες εδώ, με τα δεδομένα του εδώ φόρουμ, είναι σχεδόν βανίλα. Άβυσσος η διαφορά με το εκεί και το εδώ.