Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από υ σε Κ και τούμπαλιν

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sejanus, στις 30 Οκτωβρίου 2021.

?

Τι σας φαίνεται λογικότερο?

  1. Από Κ μεταστροφή σε υ

  2. Από υ μεταστροφή σε Κ

  3. Κανένα από τα δύο

Results are only viewable after voting.
  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Γιατί τόση απολυτότητα;
    Προσωπικά και εμπειρικά μιλώντας δε βρίσκω διέγερση στους ρολους. Μπορεί για κάποιους να είναι καύλα να παίζουν τον κακό λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα αλλα εμένα μαφήνει παγερά αδιάφορη. Γνωρίζω με σιγουριά τουλάχιστον τον εαυτό μου ότι δεν υποδύεται κανένα ρόλο και αυτό που κάνω, όταν το κάνω το νιώθω.
    Αν και οσοι μπαινουν στο πετσι του ρολου τοτε δεν εχω παρα να συμφωνησω με τον @Nickname.
    Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι ασπρο μαυρο, ουτε οι ανθρωποι στασιμοι, ουτε οι δυναμικες των σχεσων μας ίδιες στην πορεία του χρόνου.
     
  2. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    I know how quote iworks... Μ'αρέσει να απαντάω έτσι απλώς.
     
  3. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Δεν είναι ρόλος... Εφόσον το βλέπεις ως έτσι συν ορθώς δηλώνεις switch. Θα περίμενα απάντηση περισσότερο απο άτομα που έχουν βιώσει D/s η Μ /s. Εννοείται πως σεβαστή η άποψη σου φυσικά από κάθε πλευρά.
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Το θέμα δεν είναι αν κάποιος κάνει τον κακό λύκο ή την κοκκινοσκουφίτσα, πλαισιώνοντας ένα ή παραπάνω sessions με ένα παραμύθι.
    Τα πράγματα μπλέκονται, όταν υποδύεται κάποιος τον Κυρίαρχο ή την υποτακτική, πλαισιώνοντας ένα ή παραπάνω sessions με D/s.
    Μπλέκονται δε ακόμη περισσότερο, όταν πιστέψει ότι αυτό που κάνει είναι D/s.
    Εκεί που τερματίζει το θέμα, είναι όταν προσπαθεί να πείσει άλλους ότι αυτός κατέχει την γνώση του τι είναι D/s.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Ενώ σέβομαι την προτίμηση υμών, σας παρακαλώ να αναθεωρήσετε, καθώς το στυλ απάντησης που προτιμάτε είναι εξαιρετικά δυσανάγνωστο και δυσκολεύει όχι μόνο τον συνομιλητή σας, αλλά και όσους διαβάζουν τα όσα ενδιαφέροντα λέτε, αποσπώντας την προσοχή από το περιεχόμενο. Δεν αναφερω καν τη ανυπέρβλητη δυσκολία να δευτερολογήσει κανείς me multi-quote πάνω σε όσα λέτε, όταν έχει να αντιμετωπίσει τη λατέρνα μάτζικα.

    Να σας θυμίσω, επίσης, οτι στους κανόνες του φόρουμ που έχετε αποδεχτεί αναφέρεται οτι:
    "Απαγορεύεται η κατάχρήση χρωματιστών Γραμμάτων, Bold, Italics, Μεγάλων Fonts κτλ, Χρησιμοποείστε τα Μόνο όταν θέλετε να δώσετε έμφαση σε κάτι, και όχι συνέχεια".
     
    Last edited: 31 Οκτωβρίου 2021
  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Να δεχθώ όσα λέτε. Τι σχέση έχουν με ότι είπα και με κουοτάρετε;
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Άρα γνωρίζετε πώς είναι να μην νοιάζει κάποιον "τι θα πει ο κόσμος".

    Άρα γιατί πρέπει να νοιαστεί αυτός που μεταστράφηκε για το τι θα πει ο κόσμος;

    Πέρα από αυτό, γιατί τόση συγκίνηση στο θέμα με ποιο στάτους αυτοπροδιορίζεται ο καθείς και αν πρέπει αυτό να είναι κάτι σαν την ομάδα αίματος που δεν αλλάζει με τίποτα και τον ακολουθεί σε όλη του την ζωή;

    Θα μου πείτε, ίσως, "μα, μου είχε πει ότι είναι το γνησιότερο και το πλέον ατόφιο Κ που υπάρχει στον κόσμο και μετά μου ζήτησε να της βάλω λουράκι και να την πάω λαϊκή αγορά στα τέσσερα και δεν άντεξα εκεί, ξεράθηκα στα γέλια για να μην κλάψω, και μετά με είπε κωλόπαιδο και να πάω στη γωνία να σταθώ στο ένα πόδι για περισσότερο από μια ώρα που και αυτό είναι λίγο και τελικά μπερδεύτηκα και ήρθα εδώ, στην γνωστή δομή ξέμπαρκων διαδικτυακών περσόνων να ρωτήσω να μου πούνε πώς να χειριστώ το θέμα". Δεν νιώθω ούτε συγκίνηση, ούτε συμπάθεια, ούτε κατανόηση. Γνωρίζω από την πείρα μου ότι οι επαμφοτερίζουσες ως προς στάτους περιπτώσεις γίνονται αντιληπτές το αργότερο από την δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση, όχι επειδή δεν μπορούν να κρυφτούν, επειδή δεν θέλουν ούτε να κρυφτούν ούτε να χάνουν τον χρόνο τους, ζητούν αυτό που θέλουν και ο άλλος ας κάνει ό,τι νομίζει και ας βγάλει ό,τι συμπεράσματα θέλει.

    Σε κάθε περίπτωση, προσωπική μου γνώμη είναι ότι μια φορά στη ζωή του μπορεί να μεταστραφεί κανείς, με την έννοια ότι είναι ελάχιστες οι μη αναστρέψιμες αποφάσεις ζωής και ότι τα στάτα είναι μια ανθρώπινη κατασκευή και ως τέτοια πρέπει να μπορεί και να αναιρείται και να μεταστρέφεται.
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Μα συμφωνώ εγκρίνω κι επαυξάνω, αφού.
     
  9. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Να ρωτησω κατι @Sejanus. Ρωτας, εχοντας υπ´ οψιν σου συγκεκριμενα παραδειγματα καποιυ/ας Μ η Κ, που μετα απο δεκα χρονια κυριαρχιας το «γυρισε»? Η ρωτας υποθετικα?
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο...
    Εκτιμώ άλλωστε πως καραελάχιστα άτομα έχουν έστω την παραμικρή προ-σω-πι-κή επαφή επί της ουσίας (ακόμα και ως πληροφόρηση, σκέτη και άνευ τίποτα επιπλέον) με κάτι τέτοιο (μεταστροφή) στον κύκλο τους.
    Θα ήταν περίεργο άλλωστε, τουλάχιστον λόγω ηλικίας, να έχουν εκτεθεί σε κάτι τέτοιο, δεν βγαίνουν τα νούμερα, απλή αρθημιτικιά είναι, δεν θέλει και πολύ μυαλό για να γίνει αντιληπτό, πα να πει μίνιμουμ 35 χρονώ και καμιά δεκαριά και βάλε χρόνια με καλοπερπατήματα πα να πει αυτό.
    Δεν αναφέρομαι σε δηλώσεις χαζοχαρούμενων, τύπου και περιεχομένου "έπινα φραπέ, μα τώρα μόνο εσπρέσο", που είτε δεν έχουν απογαλακτίσει είτε αποζητούν την προσοχή στον μικρόκοσμό τους κλπ...

    Στην πραγματικότητα είναι το κλασικό "κουβέντα να γίνεται", και πού ξές, μπορεί να σκάσει και κανά "πιπεράτο" να κάτσουμε "οι αλάικ" στο παραγώνι, να ανακατέψουμε κουτσομπολιά, να γουσταρίζουμε...
    Και όσο νάναι το "κουβέντα να γίνεται" είναι πιασιάρικο πράμα παντού και πάντοτε, άμα το θρέφεις κιόλας, καλή ώρα, μιλάμε για πάρτι.
    Πα να πει, μην ταϊζετε μπανάναι τση γορίλαι, αν σας ενδγιαφέρει όμως μπορείτε όμως να πειραματιστείτε ώστε να κάνετε τση γορίλαι να σας δώκουν την δικιά τους μπανάνα.
    _____
    Νταξ', δεν έκανε μεγαλειώδη καριέρα ως νήμα για Σ/Κ, το βγάζει δεν το βγάζει δεύτερο Σ/Κ, αλλά ΟΚ, υπάρχει μια δημιουργικότη...
     
  11. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Έχω αρκετά παραδείγματα αλλά γιατί ρωτάς? Δεν υπάρχει μόνο το φόρουμ που προσελκύει bdsmers.. Υπάρχουν και άλλα site...
     
  12. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Δείτε τι είχε πει ο μεγαλος MasterJp για τις αλλαγές stauts