Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από όσα θυμάστε

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος You_only_live_once, στις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

1. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Ποια ήταν η πιο όμορφη , αξιομνημόνευτη, εντυπωσιακή, προσέγγιση/πέσιμο/ φλερτ που σας έχουν κάνει και το θυμάστε με ξεχωριστό τρόπο; Απευθύνομαι τόσο σε Κ όσο και σε υ. Φυσικά και στους vanilla.

Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2021
  2. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Το "giaso kokla" το λες και αξιομνημόνευτη 

3. You_only_live_once

Σου συνέβη όντως κάτι τέτοιο ; Η απλώς κανεις χιούμορ ;

4. blonde mermaid

Μια και δύο φορές....και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

5. You_only_live_once

Οκ. Αν καταλαβαίνω σωστά σου έχει μείνει... αλησμόνητο προφανώς επειδή σε ξενέρωσε ;

6. blonde mermaid

Όπως κάθε άλλη γυναίκα θαρρώ.

7. You_only_live_once

Χαχαχα

8. You_only_live_once

Θα ήθελες να μοιραστείς και κάποια προσέγγιση πέσιμο όπως θες πες το, που να σου έμεινε αξιομνημόνευτο για το σωστό λόγο;

9. Konna

Konna Regular Member

Ως vanilla να απαντησω;
    Δεν τουες αδικω.. και εγω δυσκολα θα εβρισκα κατι ευφανταστο, αλλα πραγματικα ειναι λιγες οι φορες που εχω ακουσει κατι διαφορετικο.
    Αξιομνημονευτο ηταν πως καποιος με δηλωσε ως crush του σε νημα...
    Και καποιος αλλος ως εθισμο του σε αλλο νημα.
    Μαλλον κολακευομαι απο τις δημοσιες κινησεις.

10. You_only_live_once

Αμέλεια μου που δεν συμπεριέλαβα και τους vanilla.  
    Ιδιαίτεροι οι τρόποι που σε προσέγγισαν! Δεν αναφέρομαι κατ ανάγκη στο ευφάνταστο, αλλά αυτό που στο μυαλό κάποιου/ας έχει καταγράφει με ξεχωριστό τρόπο, έστω κι αν ήταν απλό.

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Ωχ έχω πολλά αξιομνημόνευτα…

1. Ήταν ένας σε ένα μεγαλο βιβλιοπωλείο, πραγματικά δεν έδωσα σημασία, με πλησίασε μου λέει πως σε λένε, του λέω το όνομα μου (ας πούμε Χριστίνα), κάτι μου είπε για τα βιβλία που διάβαζα. Έτσι ευγενικά χαμογέλασα, και τον ευχαρίστησα και πήγα σε άλλο διάδρομο. Κάπου δυο εβδομάδες μετά, λαμβάνω ένα μήνυμα από μια συνάδελφο «γνώρισες κάποιον στο τάδε βιβλιοπωλείο με αυτό το όνομα»; Γράφω «ναι αλλά δεν τον ξέρω καθόλου, δεν μιλήσαμε καν!»…»καλα θα σου πω αύριο».

την επόμενη μέρα, την βλέπω, της λέω ποιος παλαβός πάλι είναι αυτος, που τον ξέρεις, τι είπε. Μου λέει «εχει στείλει ένα βιβλίο στο γραφείο προσωπικού της εταιρείας -για την Χριστίνα, και έχουμε στείλει σε όλες τις Χριστινες της εταιρείας να βρούμε ποια είναι»

η εταιρεία που δούλευα τότε είχε 1700 άτομα…

Κι ακόμα ένας παλιός συνάδελφος το λέει «ένας άγνωστος της έστειλε βιβλίο που την είδε τρία λεπτά»     

12. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

Πολλά σκηνικά. Θα τα γράφω λίγο λίγο.
    Για αρχή αυτό:

Έπεσε κυριολεκτικά στο πάτωμα.
    Κατά λάθος βέβαια.
    Πήγε να στηριχτεί στον τοίχο να μου μιλήσει, δεν υπολόγισε καλά το σκαμπό ανάμεσά τους κι έφαγε τα μούτρα του.
    Πάντως κόντεψα να πέσω κι εγώ.
    Κάτω.
    Από τα γέλια.