Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από όσα θυμάστε

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος You_only_live_once, στις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

1. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Διακινδυνεύοντας να βγω off topic, θα ήθελα να πω ότι, διαβάζοντας κατά καιρούς τόσο όμορφες ιστορίες (αληθινές ιστορίες) σκεφτείτε να ήταν όλες μαζεμένες σε ένα βιβλίο!!!!

2. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

Οι δικές μου σίγουρα θα διασκέδαζαν κόσμο.
    Είναι οι περισσότερες κωμικές   

3. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Οι ιστορίες που είναι βγαλμένες από τη ζωή είναι όλες όμορφες γιατί μέχρι ένα σημείο πολλοί συμμερίζονται τις σκέψεις και τα αισθήματα που γεννιούνται μέσα από αυτές.

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δε μας τα λέτε καλά...
    Πως ήξερε που δούλευες???

5. Brt

Brt #ολαπολυ

Έχω πει ότι κάνω μεταπτυχιακό στο gay and lesbian studies, black history, αλλά αιγυπτιολογια ήταν δυνατό χαρτι. Επίσης τρελή επιτυχία είχε το αεροσυνοδός. Τράβαγα κάτι εξαφανίσεις, «αγάπη μου, ταξιδεύω Σιγκαπούρη, Μπαλί, Ιαπωνία, μανιλα»…

@Nickname χαχα έχεις δίκιο! Του είχα πει που δούλευα. Αλλά επειδή ήταν η μικρή επαρχιακή πόλη, η μεγάλη πολυεθνική ήταν το αξιοθέατο του «χωριού». Πως θα κάνει τώρα η Microsoft data Center στα κιουρκα η όπου άλλου θα το κάμει. Κάτι τέτοιο φαντάσου.

6. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

Θα πάθω τίποτα με σένα    

7. Nickname

@You_only_live_once υπάρχουν τρεις απαράβατοι κανόνες σε αυτό το φόρουμ
    1) Ποτέ δε λέμε τη λέξη μάστορας στην @Brt
    2) Ποτέ δε λέμε τη λέξη μάστορας στην @Brt
    3) Ποτέ δε λέμε τη λέξη μάστορας στην @Brt

8. Nickname

1)Πρώτη κουβέντα σε κοινή παρέα όταν ήμουν 20 από μια δέκα χρόνια μεγαλύτερη:
    -Εσύ πως και δεν σκέφτηκες να γίνεις μοντέλο, δε σε ενδιέφερε;

2)Μετά από δύο (2) λεπτά γνωριμίας (το έχω γράψει και στις ποιο ηλιθιες ατάκες που μου έχουν πει, λόγο του χρόνου):
    -Εισαι ο πιο ενδιαφέρον άνθρωπος που έχω γνωρίσει!

3) Αυτό το έκανα εγώ, αντίστροφα αλλά αφού το πιο πιθανό είναι η κοπέλα να μην είναι εδώ να το διηγηθει θα το πω εκ μέρους της.

Φαντάρος σε ΚΑΑΥ, είχα αναλάβει να πουλάω τα ποτά. Έχει έρθει διακοπές μια πραγματική θέα, κάτι σε Κουλιανού, εκείνη την εποχή, πιο κοντή αλλά πιο όμορφη!
    Μαθαίνουμε (μη ρωτάτε πως) ότι είναι η γκόμενά ενός παντρεμένου υπαξιωματικου την οποία και έστειλε να κάνει μόνη της διακοπές μαζί με τις φίλες της, πράγμα που την έκανε ακόμα πιο απλησίαστη.
    Μη μπορώντας να έχω καμία επικοινωνία μαζί της για μέρες, έκανα το θεϊκό:
    Με το που ήρθε κάποια στιγμή στο "μπαρ" (ο Θεός να το κάνει) πιάνω τη ρετσίνα που παρήγγειλε, την ακουμπώ στο μπαρ μπροστά της, βάζω το ανοιχτήρι στο καπάκι, πλησιάζω το πρόσωπο μου στο δικό της, την κοιτάω στα μάτια και της λέω, αργά, αισθησιακά, με σιγουριά (και καφρίλα να χτυπάει κόκκινα):
    -Θέλεις να σου το ανοίξω;;

Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2021
  9. sapfw

sapfw out of order Contributor

σοβαρά τώρα;

θέλω συνέχεια!

10. Nickname

Βεβαίως!
    Με κοίταξε, με μια (πολύ μικρή) έκπληξη, για ενα δύο δευτερόλεπτα, πήρε τη ρετσίνα χωρίς να απαντήσει και έφυγε γράφοντας με στα αρχιδια της (μεταφορικά)

11. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Ελπίζω να μου είναι συγγνωστή η άγνοια αυτού του κανονισμού! Επαναδιατυπωνω. Βρήκες τον τεχνίτη σου  

12. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Την έγραψες κι εσυ κι αρχίσατε την αλληλογραφία