Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 2 Ιουλίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Master DO

Master DO Regular Member

Απάντηση: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Υποψιάζομαι πως θα παγιδευτούμε Σύντροφοι.
    Όσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να κατηφορίσουμε αργά και σταθερά
    προς την ποινικοποίηση της διαφορετικότητας και άλλων "off-mainstream"
    αντιλήψεων (αντιλαμβάνομαι πλήρως το πνεύμα του συντρόφου G_E και τις ανησυχίες του και συμπάσχω προσωπικά), άλλο τόσο επικίνδυνο είναι να πασπαλίζουμε με γλάσσο νομιμοφάνειας ή φιλελευθερισμού αισχρές
    πρακτικές (και δεν αναφέρομαι σε φαντασιώσεις, αυτή η καραμέλα είναι πολυπιπιλισμένη).
    Είμαστε όλοι μαγάλα παιδιά εδώ μέσα (ελπίζω τουλάχιστον) και καταλαβαινόμαστε πολύ καλά.
    Η διαφωτισική όντως παράθεση άρθρου από τον spectrum
    πέρα από το να δικαιώνει για πολοστή φορά τον Κλεμανσώ:
    "Η αμερικανική κοινωνία είναι η μόνη που πέρασε κατ' ευθείαν από
    το στάδιο του πρωτόγονου σε εκείνο της παρακμής χωρίς ενδιάμεσα να κάνει στάση στον πολιτισμό",

μπορεί εάν κάποιος κάτσει και τη βασανίσει δεόντως να δείξει
    τι δύναται να συμβεί στον παράδεισο του τεχνοκρατισμού.
    (Hannibal ante portas)
    Μέχρι τότε όμως προτείνω ως μέτρο ελέγχου (τι προβοκατόρικη φράση για μπιντιεσεμιτζήδες ε; ) του περίφημου laissez faire της ελληνικής -πρώτα απ' όλα-ανεκτικότητας πάνω στο κεφάλαιο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ με το οποίο Εγώ προσωπικά ασχολούμαι και δεν το περνάω ντούκου, ένα απλό στερεότυπο:
    Κάθε φορά που οιοσδήποτε ταλανίζεται υπαρξιακά μεταξύ ελεύθεριάζουσας φαντασίωσης και παιδικής ψυχής να βάζει στη θέση εκείνης της ψυχής το παιδί του.

Λίγη αιδώς δεν έβλαψε ποτέ.

Last edited: 4 Ιουλίου 2009
  2. elfcat

elfcat . Contributor

Το τεκμήριο αθωώτητος ελπίζω να ισχύει ακόμη...

3. Uranoos

Uranoos Regular Member

+1...τελος!

4. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Re: Απάντηση: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

ηξηγησε την ερμηνεια του ορου θιασαρχης προς το ατομο μου, για ποιο λογο χρησιμοποιησες αυτην την εκφραση χωρις να σου εχω δωσει τετοιο δικαιωμα και τι ακριβως θες να πεις με αυτο. δεν θυμαμαι τοσα χρονια να σου εχω απευθυνει τον λογο με οποιοδηποτε προσωνυμιο (οτι και αν μπορει να σημαινε αυτο) και θελω να δω τι ακριβως εννοεις.

5. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Ποιητική αδεία ήταν. To φόρουμ μου μοιάζει λίγο θίασος και χρησιμοποίησα αυτή την έκφραση. Αν σε πείραξε, συγνώμη. Το αποσύρω.

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Αγαπητέ μου, ήδη γίνεται επιλεκτικά προς άτομα ή ομάδες.

6. Mesodo

Mesodo Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

δεκτό αλλα επειδή εγώ δεν ξέρω αντίστοιχες περιπτώσεις, μπορείς να μου πεις μερικές υποθέσεις όπου κάποιος πήγε στο δικαστήριο για το τι κανει στο κρεβάτι του? Η μονη υπόθεση που θυμάμαι πρόχειρα ήταν των "σατανιστών" (φόνοι εκ προθέσεως και κατα συρροη) και του βαγιονή (φόνος μαλλον εξ'αμελείας).

μπορώ να σκεφτώ διάφορες υποθέσεις για το νόμο περι ασέμνων ή οπως λεγεται εκεινη η μεταξική μαλακία, αλλα δεν εμπίπτουν στην υπόθεση μας.

ΥΓ εξαιρούνται οι υποθέσεις όπου αυτός που τις έφαγε πηγαίνει στο δικαστήριο με το επιχείρημα ότι δεν τις έφαγε συνενετικά, άρα βιασμός.

ΥΓ2 λιαζούλι, εαν είναι να σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί (που λέγανε και στον εμφύλιο) μπορούν να το κάνουν με μια τρίχα από τα μαλλιά σου που πήραν απτον κουρέα σου. Δεν χρειάζεται να το πάνε πολύ μακριά. Γιαυτό και λέω πως όταν φτάσουμε στο σημείο να σε κηνυγάνε μαζικά για το πως πηδιέσαι, θα έχει γίνει αβίωτη η κατάσταση πολύ πιο πριν.

7. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Nα θυμίσω πρόχειρα την υπόθεση Κορκολή; Πόσοι θυμούνται/ξέρουν ότι αθωόθηκε, και πόσοι θα τον θυμούνται για πάντα σαν τον πρωταγωνιστή του βίντεο του Τριανταφυλλόπουλου;

8. gaby

gaby Guest

Τον Κορκολή τον ξέρω για πολλά άλλα πράγματα εκτός από το βίντεο, που δεν το είδα άλλωστε.

Οπότε να υποθέσω ότι αυτοί που θυμούνται τον Κορκολή ως πρωταγωνιστή του βίντεο είναι αυτοί που θέλουν να τον βλέπουν έτσι, γιατί έτσι παίρνουν άλλοθι για τα δικά τους ενδεχομένως και γι αυτό άλλωστε μπορεί να παρακολουθούν τις ανάλογες εκπομπές;

Οπωσδήποτε, ακόμα και αν τα πλήγματα στην υπόληψη είναι μόνο ένα μέσο πίεσης για άλλους λόγους, είναι να μη σου τύχει, που λένε και κανείς είναι αναγκασμένος να αυτοπροστατεύεται όταν έχει "τρωτά σημεία". Βρίσκω εξαιρετικά απίθανο να βλαφτεί κάποιος επειδή είναι σαδομαζοχιστής και να κυνηγηθεί για τη "διαφορετικότητά" του, αλλά θα πρόσεχα να μην προκαλώ και δεν θα βασιζόμουν στο ευρύ πνεύμα που διακρίνει την κοινωνία και ιδίως την αστυνομία. Άκου να απορεί, λέει, με το κοινωνικό προφίλ των δραστών! Αν είναι ποτέ δυνατό, δηλαδή δεν ξέρει τίποτα για την κοινωνία που υποτίθεται ότι προστατεύει;

Η καταστολή των ατομικών δικαιωμάτων δεν είχε ποτέ αποτέλεσμα, είτε σε ατομικό επίπεδο (αντιλαμβάνομαι τί λέω) είτε σε συλλογικό και Αμερική δεν πατάω το πόδι μου - θα μου πείτε, τί σημασία έχει - από τότε που οι αμερικάνοι αντιλαμβάνονται εαυτούς ως μάρτυρες των δυτικών ιδεωδών που είναι αναγκασμένοι να τα περιορίσουν για να τα προστατέψουν, ας μην το χαρακτηρίσω, για μένα απλά σημαίνει ότι έχασαν τον πόλεμο, αλλά είπαμε, φροντίζω να καλύπτω την πλάτη μου απέναντί τους.

Αμφιβάλλω αν η καταστολή των ατομικών δικαιωμάτων των ηλεκτρονικών ηδονοβλεψιών κάνει τίποτα για την παιδοφιλία, που είναι ένα καυτό και επώδυνο κοινωνικό θέμα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η τιμωρία του αποδεδειγμένου ηλεκτρονικού εγκλήματος, υποθέτω ότι βοηθάει να περιοριστεί έστω και ελάχιστα το ηλεκτρονικό έγκλημα.

Απο κει και πέρα είναι άλλο πράγμα να έχω αρχές, που τις εφαρμόζω πάντα, άλλο πράγμα να έχω κοινωνικές αρχές και να απαιτώ να τηρούνται, φροντίζοντας για τα κοινωνικά κεκτημένα μου και άλλο πράγμα να πάσχω από μιας μορφής ιδεολογικό δαλτωνισμό, να τα βάζω όλα στο ίδιο τσουβάλι και να ενίσταμαι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διάφοροι ηδονοβλεψίες της παιδοφιλίας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αντιμετωπίσει κανείς "κάτι που θα μπορούσε να τύχει στον οποιονδήποτε από μας".

Ο ένας είναι να ανάγει αυτό το "κάτι" σε μία υπόθεση που θα μπορούσε να τον αφορά και που ως αιτία έχει το ότι λάθος είναι όλοι οι άλλοι και όχι οι συλληφθέντες.

Ο άλλος είναι να δει τα πραγματικά περιστατικά πριν τα ιδεολογικοποιήσει, να σκεφτεί τί κάνει ο ίδιος σε ανάλογες περιπτώσεις, γνωρίζοντας σε ποιά κοινωνία ζει, που είναι υποχρέωσή του να γνωρίζει, μπαίνει πχ σε δυσεύρετα paysites όπου έστω και μόνο ψυλλιάζεται ότι μπορεί να γίνονται μη συναινετικά πράγματα πάνω σε κορμιά και ψυχές ανθρώπων και μάλιστα ανηλίκων; και ανάλογα να πει "i ll have no understanding and i ll show no sympathy" ή να συμπαρασταθεί πράγματι, αν κατά την κρίση του ο διωκόμενος έχει αδικηθεί και μάλιστα κακόβουλα.

Δεν πρόκειται να κυνηγήσουν μαζικά για το πώς πηδιόμαστε. "Get sex to avoid frustration" είναι the name of the game της διαχείρισης των μαζών, τα μαζικά ερεθίσματα είναι ελεγχόμενα σε πολύ πολύ μεγάλο ποσοστό, μόνο κανένα snuff ίσως να ξεφεύγει και βρισκόμαστε πολύ μακριά από το οργουελιανό πρότυπο επιτήρησης και κολασμού της σεξουαλικότητας.

Last edited by a moderator: 4 Ιουλίου 2009
  9. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Tender lilly:
    "Age 42" σημαίνει πως έχεις προλάβει την εποχή που τρέχανε τους μοιχούς με τα σεντόνια στο τμήμα.Αυτά για το πόσο "οργουελιανό" είναι το να ελέγχουν πως πηδιόμαστε.
    "Αge 42" σημαίνει επίσης ότι πρόλαβες τον Κορκολή και τνν εποχή που έκανε "πολλά άλλα πράγματα". Σε πιστεύω ότι δεν έχεις δεί το βίντεο, αλλά δεν έχεις παρά να κάνεις ένα γκάλοπ γύρω σου: πες "Κορκολής", και μετά έλα πες μου ποσοστά: πόσοι σου είπαν "α! Παλίρροια", "Πέντε Άνεμοι","Σκόνη και Θρύψαλα", και πόσοι θα σου κλείσουν το μάτι και θα σου λένε "είσαι του πουτανάκι μου; είσαι;"

10. bodyfull69

bodyfull69 Regular Member

Για το συγκεκριμένο θέμα και με αφορμή μία ακόμα "επιτυχία" της αστυνομίας:

1. Η σκλήρυνση της νομοθεσίας τα τελευταία χρόνια και πώς η προστασία των ατομικών πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων έχει μπει στην άκρη, και σε συνανάρτηση με την σκληρυνση της νομοθεσίας - πριν δύο χρόνια - για την απιδοφιλία
    2. Η διαχείριση της σεξουαλικότητας τόσο νομικά/ποινικά όσο και κοινωνικά στην Ελλάδα σήμερα.
    3. Η σεξουαλική εκπαίδευση στην Ελλάδα.
    4. Η σεξουαλική ζωή και έκφραση των παιδιών.

Δεν είναι απλά θέμα μαγισσών.

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

Και για να μην ξεχνιόμαστε:
    Άλλο πράγμα παιδοφιλία και εντελώς διαφορετικό η σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση, η συνειδητά συναινετική επιλογή και ο καταναγκασμός σε πράξη.

11. jean89

jean89 crossdrsser elena 1

παντως ενα ειναι σιγουρο το δυαδυκτυο δεν προσφερει ασφαλεια για την πορνογραφια και ιδιωσ την παιδικη !! καλα κανανε και τους πιασανε..!! ας βρουνε πλεον αλλη ασχολια πιο σοβαρη!!

12. G_E

G_E Contributor

Να εξηγούμαστε, έστω κι αν παρεξηγούμαστε. Με την παιδοφιλία, ως πράξη, δεν ασχολήθηκα καθόλου στην προηγούμενη παρέμβασή μου. Αν το ʽκανα, θα το ʼκανα συνολικά, ανοίγοντας το θέμα. Γιατί η παιδεραστία, που ξαφνικά ανακαλύφθηκε ως καινοφανής δαίμων, δεν είναι και τόσο καινοφανής. Η παραδοσιακή μας κοινωνία πάμπολλες φορές τηρεί omerta στη σεξουαλική (και όχι μόνο) κακοποίηση παιδιών από γονείς και συγγενείς. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό..

Ασχολήθηκα με την, νομοθετικά κατοχυρωμένη πια, παρακολούθηση της ιδιωτικής ζωής και των φαντασιώσεων του καθʼ ενός, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Στο πλαίσιο αυτό, είμαι άκρως επιφυλακτικός για τις «επιτυχίες» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Thread Status:
Not open for further replies.