Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 2 Ιουλίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Και ορθώς πράττεις... 

2. extreme32

extreme32 Regular Member

παιδακια ωραια ολα αυτα. G_E νομιζω οτι ειναι απο τις φορες που συμφωνω μαζι σου. Καλα θα κανουμε να το δουμε και λιγο παραπερα. Εναν τον επιασαν απο οτι διαβασα εδω επειδη βρηκαν ΜΙΑ (1) φωτογραφια στον υπολογιστη του. Μετα διαβασα οτι γνωριζουν ολοι οτι το υλικο ειναι παρανομο οποτε καλα να παθουν. (οπως και το καπνισμα πλεον)! Οπως και γενικα το download και η παρανομη διακινηση ταινιων που κανουμε ολοι μας. Κι αν οχι ολοι μας οι περισσοτεροι σινεφιλ. (ααααααλλο αυτοοοοοο, δεν ειναι το ιδιοοοοο) Βρηκαν μια φωτογραφια λοιπον και τον συννελαβαν προφανως κανοντας τον ρεζιλι και στιγματιζοντας τον ως παιδοφιλο , μπορει και να εχασε και την δουλεια του ο ανθρωπος. σε μια παρεα που καθομουν πριν λιγους μηνες , καποιος εθεσε το θεμα της παιδοφιλιας και του υλικου που βρησκει κανεις ανετα μεσα στο διαδικτυο. Και ειπε λοιπον " στο limewire ή στο emule ή οποιο προγραμμα εχεις για download ετσι και γραψεις στο ψαχτηρι τη λεξη Lolita εκει να δεις τι θα σου βγαλει απο παιδικες φωτογραφιες." Ολοι ελεγαν "μμμ σιγα. αυτα τα πληρωνεις χρυσα. ειναι εμποριο και γι αυτο τους κυνηγουν". Μολις πηγα σπιτι λοιπον το εκανα. και ειχε δικιο. Εγω λοιπον εχω μαθητες. Και μενω επαρχια. Αντε τωρα να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Ας μην βιαζομαστε να καταδικαζουμε καποιους. Δεν λεω οτι η υπερβολη καποια στιγμη μπορει να κρυβει διαφορα,παρασκηνιακα, και οι τονοι παρανομου υλικου επισης, αλλα ο G_E ειπε κατι αλλο. Το καταλαβα (νομιζω) και συμφωνω. το νου σας!

ΥΓ: δεν μπορω να βρω αυτη τη φωτογραφια γαμωτο να την σβησω.

3. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Re: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

+1

4. gaby

gaby Guest

Το πρώτο δεν το πρόλαβα, μόνον ακουστά το έχω, ως ένα μεγάλο βάρος που κουβαλούσαν οι μεγάλοι γύρω μου, το αυτεπάγγελτο της μοιχείας. Ήταν ένας αναχρονισμός που τρομοκρατούσε και μετέτρεπε συζύγους σε δυνάμει αδυσώπητους εχθρούς σε παιχνίδια οικιακής κατασκοπίας και αντικατασκοπίας με κολασμένες συνέπειες. Αν ξέρω καλά, καταργήθηκε οριστικά με το νόμο του 82 και όλοι ανακουφίστηκαν πολύ και από κανέναν δεν έλειψαν τα επεισόδια ρεζιλέματος μοιχών, συγκεκριμένα έχω παρατηρήσει ότι όταν γίνονται, σπανιότατα πια, όλοι με αηδία τα αντιμετωπίζουν.

Ότι ο Κορκολής ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με τη συμφορά αυτή που τον βρήκε το γνωρίζω και συμφωνώ ότι ήταν κρίμα και άδικο, οι μάζες (ούτε καν πλειοψηφίες) όμως, ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής δηλαδή, δεν είναι αυτές που φτιάχνουν κοινή γνώμη. Η γνώμη μου είναι ότι πιο πολλοί θα το έχουν ξεχάσει από αυτούς που το θυμούνται.

Απολύτως κατανοητό και συμφωνώ με αυτή την διάκριση.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι με τη σειρά μου  
    Δεν με ενδιαφέρει ποσώς ο διασυρμός και η "κοινωνική εκδίκηση" ηλεκτρονικών ηδονοβλεψιών που είχαν ροπή προς την παιδοφιλία.

Νομοθετικά κατοχυρωμένη παρακολούθηση της ιδιωτικής ζωής και των φαντασιώσεων, πώς ακριβώς; παρακαλώ να μας διαφωτίσει κάποιος, υπάρχει όμως και η προστασία των προσωπικών δεδομένων που είναι νομοθετικά κατοχυρωμένη αντίστοιχα. Αν δεν κάνω λάθος.

Ασφαλώς και υπάρχουν αδικίες, ασφαλώς και γίνονται καταχρήσεις δυνάμεων από τις δυνάμεις καταστολής, ασφαλώς και γίνονται μπλόφες και επικοινωνιακά τρυκ, προφανώς διαφωνώ με όλα αυτά, όμως δεν είναι ο καθένας που συλλαμβάνεται αδικημένος.

Last edited by a moderator: 6 Ιουλίου 2009
  5. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Βρές μου έναν, που να 'χει κατι να χάσει, και να μην προβληματίστηκε που μπαίνει εδώ.

Last edited: 6 Ιουλίου 2009
  6. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Re: Απάντηση: Re: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

τι θες να πεις τωρα με αυτο ? υπονοεις κατι ?

7. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Eγώ το διάβασα σαν "βρες μου κάποιον που να μην (θελει να) ξέρει η σύζυγός του/γκόμενα του/μάνα του/θείος απ το χωριό ότι του αρέσουν τα φίμωτρα, τα γλειψίματα μπότας και τα μαστίγια, που να μην τρέμει το φυλοκάρδι του όταν κάνει log in πότε, ποιοί και πως θα μπορεί να του βγάλουν φάτσα φόρα τα προσωπιικά του στοιχεία"-με το οποίο συμφωνώ.

8. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Δεν υπονοώ τίποτα. Το εννοώ και το έχω συζητήσει με πολλά μέλη στο παρελθόν. Η ηλεκτρονική παρακολούθηση απ’ τις «αρχές» και τις παρα-αρχές (ηδονοβλεψίες δημοσιογράφους κυρίως) ως προς το σε ποια sites μπαίνουμε, τι πληρώνουμε με τις πιστωτικές μας κάρτες κοκ, εγκυμονεί κίνδυνο για την επαγγελματική μας ζωή. Το ότι γράφω εδώ, το κάνω συνειδητά και εν γνώσει του κινδύνου.

Αυτά υπονοώ.

9. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

ο κινδυνος ποιος ειναι ? ακομα και θεματα τα οποια μπορεί να ειναι νομιμα αλλα θωλα (πχ επαγγελματιες) και που επιτρεπονται σε αλλα σιτες, γι αυτο απαγορευονται, ωστε να μην υπαρχουν υπονοιες για οτιδηποτε...

10. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Υπόθεση εργασίας: δάσκαλος σε δημοτικό. Aφήνω τη φαντασία σου να πλάσει τη συνέχεια στην εσπρέσσο...

11. Durcet

Durcet In Loving Memory

Κωνσταντίνε, αν το ζητούμενο ήταν μόνο η νομιμότητα, δε νομίζω να το συζητούσαμε. Υπόθεση: εργαζόμενος μπαίνει σε κάποιο site, ασχέτως περιεχομένου, από το χώρο εργασίας του. Δεν υπάρχει η δυνατότητα ο εργοδότης να γνωρίζει τις κινήσεις του, εν αγνοία του συγκεκριμένου εργαζομένου;

Εύστοχη και η αναφορά του G_E στις πιστωτικές κάρτες. Όπως η τράπεζα έχει κάθε δικαίωμα να επεξεργάζεται τα στοιχεία που της δίνουμε για διαφημιστικούς λόγους (μαντέψτε ποιοι "καλοί" άνθρωποι δίνουν το τηλέφωνό σας σε όσους σας καλούν μέρα μεσημέρι για να σας πουλήσουν το οτιδήποτε), δε θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και με τα στοιχεία των συναλλαγών; Και ποιος ξέρει σε ποια χερια μπορούν να πέσουν αυτά τα στοιχεία.

Τέλος, είναι γνωστό πως οι ασφαλιστικές εταιρίες "ψαρεύουν" στοιχεία σχετικά με τη σεξουαλική συμπεριφορά των πελατών ή υποψήφιων πελατών τους. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα ομοφυλόφιλου που κινήθηκε δικαστικά εναντίον μίας όταν αυτή αρνήθηκε να τον καλύψει, εξαιτίας της "παρέκκλισής" του. Ποιος μας λέει πως είναι οι μόνες που το κάνουν;

Εν τέλει, το να γράφει κανείς στο συγκεκριμένο site, σε οποιοδήποτε άλλο site, και, εν γένει, όλη του η συμπεριφορά στο διαδίκτυο οφείλει να είναι επιλογή συνειδητή, κατόπιν συλλογισμού όλων όσων μπορεί να προκύψουν από αυτή. Στο κάτω - κάτω, το γεγονός πως κρύβεσαι πίσω από μία οθόνη, δε σε κάνει άλλο άνθρωπο.

12. john_slave96

john_slave96 Contributor

Re: Απάντηση: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Εδώ έχεις ένα δίκιο, αλλά και ένα άδικο. Μιλάμε για παιδική πορνογραφία και το θέμα είναι ευαίσθητο. Μπορεί αυτοί να ήταν έτοιμοι να διαπράξουν το (βαρήτατο) έγκλημα της παιδοφιλίας. Βέβαια αυτό είναι αποχρώσα ένδειξη, σίγουρα. Όμως ο νόμος άλλα λέει και λέει ότι αυτός που διακινεί παράνομο υλικό ή που σιγοντάρει έναν εγκληματία, είναι και αυτός παράναμος είτε για δικίνηση είτε για υπόθαλψη εγκληματία. Πάντως, όπως και νά'χει είναι φρικιαστικό, τι υπάρχει δίπλα μας, ανάμεσά μας. Το κυριότερο είναι ότι τα παιδιά δεν είναι ενήλικες να ξέρουν (άρα να έχουν συνεναίσει) για το τι θα κάνουν.

Thread Status:
Not open for further replies.