Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 2 Ιουλίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gaby

gaby Guest

@ G_E,
    με κάνετε να νιώθω εξαιρετικά επιπόλαιη που μπαίνω ανέτως εδώ και είναι σαν στο σπίτι μου. Δεν διαπίστωσα να υπάρχει θέμα και εν πάσει περιπτώσει έχουμε ήδη ένα "κεκτημένο" τεσσάρων και κάτι χρόνων, πολλοί κινδυνολόγησαν κατά καιρούς - δε λέω ότι το κάνετε εσείς - δεν συνέβη όμως κάτι, ούτε μετά από ερότικες ούτε σε άλλη περίπτωση.

Πάντως κι εγώ συνειδητά παίρνω τα όποια (μη) ρίσκα μου.

2. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Αράχνη για 39 παιδόφιλους νυχτερίδες

Κωνσταντίνε, κατ’ αρχήν δεν έχω υπόνοιες για τουτο το site που είμαι μέλος σχεδόν 5 χρόνια. Δε θα ήμουν μέλος αν είχα.

Η θέση μου είναι πως η καταγραφή και διατήρηση στοιχείων από τις αρχές που αφορούν την ιδιωτική ζωή (όπως πχ σε ποια πορνοsites μπαίνω καθήμενος στο σαλόνι μου για να την παίξω) παραβιάζουν το ιδιωτικό άσυλο.

3. Mesodo

Mesodo Regular Member

καταρχάς δεν μπαίνετε πουθενά που δεν θα θέλανε να ξερουν στη δουλειά σας , από τη δουλειά σας. Δεν είναι ζήτημα παρακολούθησης, οι σελίδες και οι nameserver δεν είναι σχεδόν ποτέ κωδικοποιημένες και πολύ συχνά εμφανίζονται σε αθώα (από την άποψη της παρακολούθησης) cache statistics. Οπότε εάν το Greek BDSM Community » Home είχε 500 cache hits επειδή κάνετε refresh 50 φορές την ημέρα θα εμφανιστεί αρκετά ψηλά στη λίστα (μη φοβάστε θα είναι πιο χαμηλά από το bourda.com και το facebook.com).

G_E φυσικά το παραβιάζουν, προχθές άλλωστε ο δαφέρμος άδειασε αυτό το άθλιο υποκείμενο τον σανιδά για το ίδιο ζήτημα. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά σε αυτό . Δυστυχώς πρέπει να ξανα-ανακαλήψουμε τον διαφωτισμό.

4. Ricardo

Ricardo Staff Member

Σύλληψη για παιδική πορνογραφία στην Πάτρα

Η παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας.

Σύλληψη για παιδική πορνογραφία στην Πάτρα 7.7.2009 Νέα υπόθεση πορνογραφίας απασχολεί τις διωκτικές αρχές της χώρας. Επειτα από έρευνα σε συνεργασία με τις ολλανδικές αρχές εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη που οδήγησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου στη Πάτρα. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εντοπιστεί ίχνη και για τη συμμετοχή άλλων Ελλήνων που δραστηριοποιούνταν σ' αυτό το κύκλωμα.

Πηγή

5. Ricardo

Ricardo Staff Member

Εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου στην Υεμένη

Η απονομή της δικαιοσύνης έγινε ενώπιον πλήθους κοινού, προχθές, και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ο δράστης, Γέχια Χουσεΐν το όνομά του, ήταν ιδιοκτήτης κουρείου. Το θύμα ένα 11χρονο αγόρι που μπήκε στο κατάστημα του βιαστή-δολοφόνου για ένα κούρεμα. Αφού το βίασε, ο δράστης δολοφόνησε το παιδί, το έκοψε σε κομμάτια και τα πέταξε έξω από την πόλη Σάνα, πρωτεύουσα της Υεμένης, όπου και διέμενε. Ο δολοφόνος ομολόγησε την πράξη του τον Δεκέμβριο του 2008. Η εκτέλεσή του έγινε δημόσιο θέαμα αφού έτσι ορίζει ο νόμος στην Υεμένη.

Οι δράστες κακουργημάτων που πρόκειται να εκτελεστούν διαπομπεύονται από το κοινό, στη συνέχεια τους ξαπλώνουν μπρούμυτα σε ένα χαλί και οπλίτης του Υεμενικού στρατού τους πυροβολεί από πίσω σημαδεύοντας την καρδιά. Οι φωτογραφίες από την εκτέλεση του δολοφόνου έχουν προκαλέσει αντικρουόμενες αντιδράσεις. Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι αυτή είναι η μοναδική τιμωρία που μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους εγκλήματα και άλλοι την κρίνουν απάνθρωπη και βάναυση.

Πηγή

6. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου στην Υεμένη

Πού ακριβώς είναι η είδηση εδώ; Στη βαρβαρότητα του εγκλήματος, ή του "σωφρονιστικού συστήματος" και των ποινών στην Υεμένη; Ο κος Ricardo που παρέθεσε εδώ την είδηση, πώς "κρίνει"; Παίρνει κάποια θέση επί του ζητήματος, ή είναι απλός κομιστής κακών μαντάτων, γενικώς;

7. tinkerbelle

tinkerbelle Regular Member

Το διαβάζω και σκέφτομαι ότι τα σαίνια των τμημάτων ΙΤ σε κάθε εταιρία είναι σε θέση να γνωρίζουν ποιός εργαζόμενος μπαίνει πού, τί βλέπει, και πόσο...τί email στέλνει και τί λέει...και πως ουκ ολίγες φορές εργασιακοί συσχετισμοί έχουν ανατραπεί εξ αιτίας της χρησιμοποίησης αυτής της γνώσης...όποιος από την εργασία του μπαίνει σε sites που δεν θα κοινολογούσε διαφορετικά, ας ξέρει ότι οι ηλεκτρονικές βόλτες του μπορούν κάλλιστα να περιέλθουν σε γνώση του εργοδότη ή άλλων εργαζομένων...

ζούμε όντως σε ύποπτες εποχές, και η αφέλεια is not an option...

P.s. υποθέτω ότι όλοι σας ξέρετε πού αναφέρουν οι έρευνες που κάνετε στον γκλουγκλου...

Thread Status:
Not open for further replies.