Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αραβικές Νύχτες ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος isnogood, στις 12 Αυγούστου 2022.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Μετά από μεγάλη απουσία , θέλησα να επισκεφτώ πάλι την παρέα και να μοιραστώ τις εμπειρίες του τελευταίου χρόνου.
    Στα 53 μου λοιπόν συνειδητοποίησα πολλά νέα πράγματα , 1ο ότι δεν λέει να αναλώνω άλλο την ζωή μου (5 χρόνια μοναξιάς) περιμένοντας το τέλειο .... όχι δεν συμβιβάζομαι με το "ιδανικό" , θέλω το τέλειο και δεν το συζητώ ...
    το 2ο που κατάλαβα είναι δεν με νοιάζει πλέον καθόλου το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για μένα.
    Αν λοιπόν δεν μπορώ να βρω όλα όσα ζητάω σε μια γυναίκα , ίσως να πρέπει να τα βρω σε περισσότερες.
    Εδώ αγαπητοί φίλοι με βοήθησε πολύ η 18 μήνη παραμονή μου στο Κατάρ για εργασία.
    Σήμερα ζω με 3 γυναίκες στην ζωή μου. Με τις 2 συγκατοικώ και η 3η μένει κοντά μας .... σουσουρο στην γειτονιά αλλά ποιος την χε... την γειτονιά , που ήταν η γειτονιά όταν είχα χρεοκοπήσει το 2010 ?.
    Με την 1η έχω μια εξαιρετική συντροφικότητα , οι μέρες κυλάνε όμορφα και λειτουργικά μαζί της και χαίρομαι κάθε μέρα που επιστρέφω από την δουλειά. Με την 2η έχω μοναδική σεξουαλική χημεία , σαν να είμαστε ένα μυαλό και ένα σώμα , δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχει τέτοια χημεία στην Φύση. Με την 3η έχουμε μοναδική επικοινωνία , ίσως να είναι και η αδελφή ψυχή στο Σύμπαν , περπατάμε ώρες στα δάση τον χειμώνα συζητώντας για τις πνευματικές μας περιπλανήσεις.
    Φυσικά για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο , έπρεπε να διαμορφώσω 3 ανεξάρτητα δωμάτια (κρεβάτι , μπάνιο , κουζίνα) καθώς όλοι θέλουμε τον προσωπικό μας χώρο ... (έχω μείνει ταπί , χρωστάω σε μάστορες και οικοδομικά υλικά για τους επόμενους 8 μήνες).
    και βεβαίως να προσέχω πάρα πολύ τις συναισθηματικές μου εκφράσεις όταν είμαστε όλοι μαζί , ειδικά σε δημόσιους χώρους (αγγίγματα , φιλιά , χάδια , αγκαλιές , χαριτωμένες προσφωνήσεις , τρυφερά λόγια κτλ).
    Η 2η (σεξουαλική χημεία) , έχει σκάψει στα πιο κρυφά μου σημεία των φαντασιώσεων και έχει ενθουσιαστεί με τα ευρήματα , καθώς βρέθηκαν εκεί κάποια bisexual σενάρια ... έχουμε ενθουσιαστεί με την ιδέα να με πηδήξει κάποιος μπροστά της , στο μεταξύ , δάχτυλο μου βάζει και νιώθω πως θα μου βγούνε τα έντερα από το στόμα .. ο θεός και η ψυχή του τι θα καταφέρει ο ερωτικός μουσαφίρης.
    Προσέξτε τώρα το περίεργο , με την 1η είμαι απόλυτα Κυριαρχικός και φανατικός με τον αντρικό μου ρόλο , με έχει κυριολεκτικά κακομάθει τόσο πολύ , που μου είναι αδύνατον να σκεφτώ πως θα ζήσω με άλλη γυναίκα που θα με περιποιείται λιγότερο. Με την 2η είμαστε και οι δυο switch , μας αρέσει πολύ όταν αποποιούμαι τον αντρικό μου ρόλο , να γίνομαι η "λεσβία" ερωμένη της και να με ντύνει με γυναικεία ρούχα και εσώρουχα κάνοντας απίστευτο ερωτικό παιχνίδι που διαρκεί πάνω από 8 ώρες. Με την 3η δεν νιώθω καθόλου την ανάγκη για σεξ .. το νιώθω μάλιστα ως μια πολύ ευτελή ανάγκη που δεσμεύει την ψυχή μακριά από την πνευματική της αρετοδρομία. Νιώθω ότι το σώμα μου καθυστερεί την ψυχή μου με τις ρηχές του ανάγκες ...
    Μπερδεμένα πράγματα , αλλά και κρυστάλλινα ξεκάθαρα ...
    Πόσο θα κρατήσει αυτό δεν ξέρω , αλλά καμία πλευρά δεν φαίνεται να κάνει πίσω και λειτουργεί ήδη εδώ και ένα χρόνο. Ίσως πάλι έτσι και μάθει η Νο1 ότι σχεδιάζουμε με την Νο2 να με βγάλει στο κλαρί , το βλέπω το τηγάνι να προσγειώνεται στο κεφάλι μου ...
    Τέσπα ... όλα καλά ... το 2021-2022 είναι η πιο περίεργη χρονιά της ζωής μου (και η πιο ειλικρινής)
    Υ.Γ. ... Τελικά είναι πολύ ωραίο (ίσως και πολύ καβλωτικό) , να λες την αλήθεια στον άνθρωπο που μοιράζεσαι την ζωή σου , να το δοκιμάσετε !!

2. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Απο τη μια σου βγαζω το καπελο. Εχεις φτασει σ' ενα σημείο πληρότητας ιδανικο- η, εστω, σχεδόν ιδανικό.
    Απο την άλλη, μου θυμίζεις τα περιστρεφομενα πιατα του κινεζικου τσιρκου, που για να μη σταματηαει καποιο να περιστρεφεται και πεσει και σπάσει, ο κινεζουλης που παρουσιάζει την ατραξιόν τρέχει δώθε κείθε σαν το Βέγγο για να δώσει ώθηση στο πιάτο που χάνει στροφές κι αμέσως τρέχει στο επόμενο που στο μεταξυ αρχίζει να επιβραδύνει...

Δεν ξερω πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτό το σχήμα, ούτε τι προσπάθεια απαιτεί για να συνεχισει να λειτουργεί. Ίσως και να ειναι εξαντλητικό, ισως και οχι.
    Εύχομαι παντως οσο κραταει, να του ρουφήξεις μεχρι και το μεδούλι.
    Καλές απολαύσεις, καλες εξερευνήσεις κι αυτοανακαλύψεις, μακαριότητα, πληρότητα και διάρκεια εύχομαι.

(Τα τζιτζικια παντα φερνουν μια ιστορία, λέει ένας θρυλος, γι αυτό δεν αμολησα παντόφλα σε αυτο που έκανε κανταδα ώρες. Και νά....)

3. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

μόνο συ νομίζεις χρεωκόπησες στη γειτονιά

4. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Δεν ξέρω αν είναι ο συνδυασμός της 3ης δόσης του εμβολίου με το ιώδιο της θάλασσας αλλά στα 53 μου θα ήθελα και εγώ έτσι να είμαι.
    Μας δίνεις ελπίδα σύντροφε ότι δεν θα μας φάει η ρουτίνα και μια σιγουριά ότι θα πάμε από χέρι γυναίκας και όχι από κάποιο παθολογικο αίτιο.
    Αν θέλεις να παραμείνει το σχήμα ως έχει ΜΗΝ τις γράψεις στο φόρουμ!!

ΥΓ. "Οποίος γεννιέται μερακλής, δεν ξέρει τι να κανει"
    Β. Τσιτσανης

5. isnogood

τότε το 2010 ήμουν από τους πρώτους καθώς με πέτυχε πάνω σε μεγάλη επένδυση στην επιχείρηση μου με σχεδόν μηδέν κεφάλαια.... έπαιξα και έχασα...

6. isnogood

πραγματικά συμβαίνει αυτό.... τρέχω σαν τον Βέγγο. Μόνο για να κάνω τον ταξιτζή για τις καθημερινές μεταφορές της "οικογένειας" , κάνω 100χιλ. στο κοντερ κάθε 3 μέρες και μένω σε μια μικρή επαρχιακή πόλη (6χιλ από την μια άκρη στην άλλη) .... αλλά δεν με νοιάζει τίποτα πλέον , όσο πάει

7. isnogood

και οι 4 είμαστε φανατικοί αντιεμβολιαστες (αν δεν ταιριάζεις, δεν συμπεθεριάζεις). και ελπίζω να εξελιχθούν όπως τα λες καθώς φαντασιώνομαι έναν ερωτικό θάνατο μου από τα 14 μου

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Νταξ,με έκανες και γέλασα με αυτό το ποστ, να σαι καλά!    

9. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Ένα σοβαρό ποστ έγραψα και εγώ, σε έπιασαν τα γέλια...

10. tithon

tithon Contributor

δεν σας πήρε πολύ.

σε 53 χρόνια θα ξεκαθαρίσουν

να περνάτε καλά.

11. Mag365

Mag365 New Member

Με αφορμή την ηλικία του νηματοθετη θα θέσω και εγώ μια γενική ερώτηση. Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που " θα πάρουν το ρίσκο" να δοκιμάσουν πολυσυντροφικοτητα ή ακόμα και bdsm σχέση γύρω στα 30 τους. Πάρα πολλοί επιλέγουν vanilla συντρόφους και ικανοποίουν τι πιο kinky/ bdsm ανάγκες τους εκτός σχέσης ή και καθόλου. Τι είναι αυτό που τους " κρατάει" πίσω ή για να το πω πιο σωστά γιατί επιλέγουν το vanilla? (Φυσικα κι δεν έχω στατιστικά για τα νούμερα αυτών αλλά μην μου πείτε ότι είναι λίγοι )

12. tithon

tithon Contributor

νομίζω οτι η ενοχοποίηση των φύλων και των σχέσεων είναι ένα εργαλείο που βελτιώνει δραστικά την παραγωγικότητα.
    θα βρείτε αποκαλυπτικές πληροφορίες στις φανατισμένες μισάνθρωπες αναρτήσεις στο νήμα περί αλληλεγγύης στους βιασμούς.