Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ας γελάσουμε μια φορά και με τα μούτρα μας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 20 Αυγούστου 2015.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

@whisperer
    Είναι αυτό που μου αρέσει να μου ζουλάει το μούτρο με το χέρι Του, το ίδιο που με αρπάζει από το σβέρκο     

2. whisperer

whisperer Regular Member

με το αλλο κραταει τη ζωνη φανταζομαι

3. margarita_nikolayevna

Τον πιάνω στον ύπνο     

4. Αυτό μπόρει να γίνει και με το πόδι μάρτζι  

5. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Ο μεγάλος ψαράς κατάφερε μετά από πολλές περιγραφές
    ζαλίζοντας τα αρχίδια τον φίλων του να τους πείσει να τον ακολουθήσουν τα ξημερώματα.
    Το συγκεκριμένο ψάρεμα έχει τα εξής χαρακτηριστικά
    χοντρή μπετόνια με μονο μεγάλο αγκίστρι και για δόλωμα μικρές σουπιές ολόκληρες
    Επίσης πρέπει να βρείς βράχο που καταλήγει αμέσως σε βαθιά νερά
    γιατί τα ψαρια που κυνηγάς έτσι είναι μεγάλα
    αυτό σημαίνει ότι έχει πολύ περπάτημα εκτος δρόμου σε κατσάβραχα το οποιο πρέπει να γίνει στα σκοτεινά
    αφού το συγκεκριμένο ψάρεμα γίνετε τα ξημερώματα για να έχει επιτυχία
    Αλλα ο μεγάλος ψαράς δεν μασάει είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τα έχει όλα έτοιμα.
    Έτσι λοιπόν κατά της 3 το βραδυ το ξυπνητήρι χτύπησε
    όλοι σηκώθηκαν γρήγορα πήρανε τα πράματα και ξεκινήσανε για χαλκιδική
    ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΑΡΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
    ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΤΤΑ.
    Μετά από κάνα 2 ώρες οδηγήση και περπάτημα στα βραχια φτάσανε στο σημείο που θα ρίχνανε τις μπετονιες
    Άλλοι ετοίμαζαν καφέδες άλλοι ετοίμαζαν κάτω από της οδηγίες του μεγάλου τις μπετονιες
    και εκείνος πείρε τις σουπιές για να της ξεπλύνει από το μελάνι τους γιατί έτσι πρέπει να κανεις πριν της ρήξεις.
    Όλα κυλουσαν όπως έπρεπε μέχρι που ακούστηκε η φωνή τόου μεγάλου ηγέτη.
    "Παιδιά αφήστε τον καφέ και ανάψτε φωτιά
    πάνω στον πανικό αντί για της σουπιές πείρα από το ψυγείο τις μπριζόλες"    

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Πηγα μια μερα στο κρεοπωλειο, αγορασα κιμα, κοτοπουλο κτλ, φτανω σπιτι, παιρνω τη σακουλα, την χωνω στην καταψυξη.....καποια στιγμη αρχιζω να ψαχνω για το κινητο μου τηλεφωνο, το οποιο μαλιστα ειχε κλεισει απο μπαταρια. Εφαγα τον τοπο 2 μερες, πηγα ρωτησα στον κρεοπωλη μηπως το ξεχασα εκει, ματαια.

Αποφασιζω να παρω καινουργιο τηλεφωνο λοιπον. Καποια στιγμη αποφασιζω επιτελους και να μαγειρεψω η νοικοκυρα  . Ανοιγω καταψυξη, βγαζω σακουλα και τι να δω;! Το τηλεφωνο μου κατεψυγμενο μαζι με το κοτοπουλο, ελευθερας βοσκης παρακαλω. Το αφησα μια μερα πανω στο καλοριφερ και δουλευε σαν καινουργιο.

Παρακαλω πολυ να μην με αρχισετε στην καζουρα   

7. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Με το ζόρι κρατιέμαι    

8. Αυτό πρέπει να γίνει διαφήμιση ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

9. margarita_nikolayevna

Να γιατί δεν μου ανοίγει συχνά την πόρτα του κλουβιού ο Κυριούλης μου!!!    

10. ενα i phone με πατατουλες στο φουρνο παρακαλω....... ααααα.... και κατι αλλο ξερει κανεις σε ποιο σημειο του κοτοπουλου βαζουμε την sim για να εχουμε καλυτερο σημα...???      

11. μου φεύγει η ομπρέλα καμιά φορά

12. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

... το οποίο είναι καλό, όταν βρέχει μυαλά, αλλά χάλια, όταν βρέχει σκατά...!