Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ας παίξουμε … μπάλα !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 13 Απριλίου 2007.

  1. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Απλη η εξηγηση βασικα.Μια σχεση οποιουδηποτε ειδους δε ξεκιναει ετσι απλα του στυλ αα δεν εχω τι να κανω σημερα,ας κανω σχεση με τον ταδε.Για να κανεις σχεση πρεπει να εχεις καποια αλφα ελξη για τον αλλον τοσο σωματικα οσο και πνευματικα.Αν δε το χεις,δε προχωρας πουθενα.Το οτι οι περισσοτεροι εδω απεχουν μαλλον δειχνει οτι ειναι συνειδητοποιημενοι και περιμενουν αντι να κανουν σχεσεις ασχετες.
     
  2. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    προφανώς το 2007 ήμαστε πολλοί λιγότεροι (αριθμητικά)
     
  3. Ermioni

    Ermioni Regular Member

    Και τώρα που είμαστε περισσότεροι αλλάζει κάτι? 
     
  4. σίγουρα όχι προς το κα(υ)λύτερο...  
     
  5. υπαρχει και μια αλλη οπτικη σε αυτο το θεμα.

    Στις μερες μας υπαρχει υπερ-προσφορα, οπως και υπερ-πληροφορηση. Ειναι αδυνατον ενας ανθρωπος να επεξεργαστει ολες αυτες τις πληροφοριες, να τις αξιολογησει και να τις "δουλεψει" επαρκως. Συνηθως γινεται ενας αχταρμας στο κεφαλι και μενει σε ενα επιπεδο ενα σκαλακι παραπανω απ οσα γνωριζε πριν. Οπως επισης ειναι αδυνατο να κανει σχεση ή "σχεση" με τους 5.000 "φιλους" που ακολουθούν την καθε μια σας. Ουτε να απαντησει σε βαθος στα 10δες μαιηλ και τσατ που λαμβανει καθημερινα. Αποτελεσμα ? Ουκ εν τω πολλω το ευ, που ελεγαν και οι αρχαιοι. Αντι να παμε ενα μεγαλο βημα μπροστα, πηγαμε δυο βηματα πισω. Η πραγματικοτητα γυρω απο το BDSM και τον "χωρο" καποια στιγμη ερχεται και απομυθοποιειται. Δεν ειναι αποχη λογω συνειδητοποιησης, ειναι απλα... αδυναμια.
     
  6. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    όχι, απλά τότε ήταν πιο εύκολο να υποθέτεις πόσοι ασχολούνταν ενεργά.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Διαφωνώ, τώρα είναι πιο εμφανές και ξεκάθαρο, ποιοι ασχολούνται να διακρίνεις & ποιοι όχι, κάνει μπάμ!  
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ναι, ναι, παίζουν μπάλα γενικώς στο τσατ.  
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ας μιλήσω και λίγο αστεία ( αφού μίλησα - και καλά - σοβαρά πριν ).
    Έτσι, για να σκοτώσω τον χρόνο μου, μιας που είμαι κλινήρης και δεν περιμένω, ούτε απαιτώ, να μ' "ακούσει" στο ελάχιστο κανείς.
    Ξανά μανά τα ίδια θα πω, που έχω πει άπειρες φορές ( μάλλον είμαι και μαζόχας χαχα ).

    Θέλουμε να συζητήσουμε για μεγάλα νούμερα ( ανάθεμα με τι διαστροφή θα ήταν κι αυτή ), δίνουμε ποσοστά ( μάλλον απ' την κασίδα μας ), γενικεύουμε ( που όταν πιάνουμε μεγάλα νούμερα, είναι λογικό ).
    Και στο τέλος το καρπούζι μας βγαίνει μάπα, αφού τα όποια συμπεράσματα μας θα ήταν αποτέλεσμα επεξεργασίας εσφαλμένων εξ αρχής δεδομένων.

    Έχω την εντύπωση ( γιατί μόνο διαβάζοντας και έχοντας αλληλεπιδράσει μ' ελάχιστους/ες ζωντανά και από κείνους/ες με τα 9/10 τελείως επιδερμικά. Δεν μπορώ να έχω παρά εντυπώσεις ), ότι κάποιοι/ες ( αποφεύγω συνειδητά ακόμη και την εξ απαλών ονύχων προσφορά ποσοστών ) θεωρούν ότι το παρόν forum, θ' αποτελούσε τις πύλες του bdsmικού παραδείσου ( αν όχι τον bdsmικό παράδεισo τον ίδιο ).
    Όπου φτάνει να κοτσάρεις ένα status, να σπάσεις λίγα καρύδια ή ωοθήκες στα pm και chat, βία ν' ανοίξεις/απαντήσεις σε κανά νήμα. Και ως δια μαγείας ( και το πολύ μέσα σ' ελάχιστες μέρες ), θα πέσουν απ' τον ουρανό Α/Κ/υ/σ/switchάκια/pervάκια και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις", πρόθυμα να ικανοποιήσουν κάθε μας θέλω, από ντάντεμα και κανάκεμα ( μετά βούρδουλα ή άνευ ), σε " αχαλίνωτο " σεχ, σε οικονομική αρωγή, σε ψυχολογική/ψυχιατρική υποστήριξη, κουτουλού κουτουλού.

    Έχουν την - για μένα - ψευδαίσθηση ( ή αυταπάτη, διαλέχτε τον χαρακτηρισμό που θα σας άρεγε περισσότερο ), ότι επειδή όλοι/ες μας καθίσαμε στο ίδιο "τραπέζι", σώνει και καλά θα φάμε απ' το ίδιο πιάτο ή ότι θα παραγγέλναμε απ' τον κατάλογο τ' ακριβώς ίδια πράγματα. Ή ακόμη χειρότερα, ότι θα είχαμε όλοι/ες την ίδια "πείνα/δίψα". Άρα, θα ήμασταν όλοι/ες και ανά πάσα στίγμη διαθέσιμοι/ες προς βρώση απ' τον καθένα/καθεμία. Και μάλιστα με τα μαχαιροπίρουνα ή τα συνοδευτικά, που θα είχε στο μυαλό του το εκάστοτε "στόμα". Όποιος/α έχει τύχει να φάει σε κάποια φοιτητική λέσχη ή στην Βαρβάκειο ( δυο παραδείγματα στο "ξεκάρφωτο" που μου ήρθαν ), καταλαβαίνει τι θέλει να πει ο ποέτας.

    Νήματα από δω, παρεμβάσεις από κει, αλλά συχνά πυκνά στο ίδιο σημείο καταλήγουμε.
    Δηλαδή πως γαμιέται, αν γαμιέται, πότε γαμιέται ο/η καθένας από μας. Συγνώμη, ήθελα να πω, βουδουσουμιάζει.
    Θέλετε γιατί θα ονειρευόμασταν μια απέραντη "δεξαμενή", η οποία θα ήταν ολόδικη μας ( μάλλον στα όνειρα θα έμενε αυτό ),
    θέλετε γιατί θα νιώθαμε την ανάγκη, να διαφοροποιηθούμε ( και γι' αυτό το λόγο ξανά συχνά πυκνά, τραβάμε απ' τα "μαλλιά" τ' ατράβηχτα. Μην και ξεχειλώσουν και πάψουν να μοιάζουν σε κάποια άλλα, που τόσο κάποιοι/ες από μας χλευάζουν ).
    Θέλετε γιατί, κάποιοι/ες από μας έχουν την ανάγκη "ηχώ" στις όποιες ιδιοτροπίες τους ( chicε ), για να μην νιώθουν μόνοι/ες, παράταιροι/ες κουλουπού κουλουπού. Το βουδουσουμού παρουσιάζεται εδώ σαν μια διασταύρωση ανάμεσα στο Άγιο δισκοπότηρο και την αλχημιστική φιλοσοφική λίθο απ' την μια, σαν κάτι το βδελυρό και ποταπό απ' την άλλη.
    Και στα δυο άκρα "καρφωμένοι" οι ίδιοι άνθρωποι που αυτό το "κακόμοιρο" forum το συχνάζουν με περισσή ευχαρίστηση.

    Ώρες ώρες αναρωτιέμαι - ακόμη -, τι στα τσακίδια συνεχίζουν να παραμένουν κάποιοι εδώ πέρα. Να υπάρχει κάποιος λόγος?
    Λέτε? Μπα, δεν θα ήταν διόλου ευγενής ( είπαμε, ο καθένας μας από μόνος του αποτελεί επιτροπή κινήτρων και προθέσεων των άλλων, όλων των άλλων εκτός απ' τα μούτρα μας ). Και φτάνουμε στο D/s, στο M/s, στο T/b, στο SM και σ' όσα ακρώνυμα "αγαπάει" η ψυχούλα μας. Και βουρ με τους "κανόνες" ή τους κανόνες, τα "προβλεπέ" ( που λέγαμε στη θητεία ), τα ορθά ή "ορθά", τ' ανορθόδοξα, τα λανθασμένα. Πετάμε και ότι τίγκα θα είχαμε στη μέση και πάμε να "ξεγανιαστούμε" από δαύτα "χαρούμενοι" στην ηλεκτρονική μας κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Μα ουπς, αργά ή γρήγορα παίρνουμε χαμπάρι, ότι μόνο κολυμβήθρα δεν θα ήταν ( και καλά κάνει ) και βουρ στα "χωσέ", στα κατηγορώ, στην ξίνα. Σαν τα παιδάκια που ή δεν τα παίζουν τ' άλλα ( γιατί δεν τα συμπαθούν ή γιατί θα είχαν ήδη την παρέα τους ) ή που δεν θα τους άρεγε το παιχνίδι και με τον σπασομπιπ τρόπο τους, πάνε να κάνουν χαλάστρα στα υπόλοιπα.

    Πόσο δύσκολα θα ήταν τα όποια βουδουσουμιάρικα πλαίσια/σχέσεις/αλληλεπιδράσεις/πείτε τα όπως στα τσακίδια θέτε, αν όλα τα μέρη ήταν κατασταλαγμένα στα θέλω τους και στο ποιοι θα ήταν ( ή τουλάχιστον αρκετά κατασταλαγμένα ). Και δεύτερον, δεν περιφερόντουσαν απλά σαν δίποδες κονκάρδες, αλλά σαν ολόκληροι άνθρωπες με τα προβλήματα, τα προτερήματα, τα ελαττώματα και τις όποιες καταστάσεις τους? Αν εκτός απ' το να πάρουν ( όσο γίνεται περισσότερα και με το λιγότερο δυνατό κόστος ) και να φτάνει τ' οπτικό τους πεδίο μέχρι εκεί που τελειώνει η μύτη τους, σκεφτόντουσαν και τι θα ήταν διατεθειμένοι να δώσουν και αναρωτιόντουσαν, αν η μυτούλα τους δεν θα ήταν η εσχατιά του κόσμου?
    Μπορεί και τα όποια M/s, D/s κουλουπού κουλουπού να συνέχιζαν σε κάποιους/ες να φάνταζαν δύσκολα, αλλά μάλλον δεν θα έμοιαζαν αδύνατα. Αλλά, απ' το ν' ανέβουμε την δική μας σκάλα, είναι πάντα πιο εύκολο, να τραβήξουμε την σκάλα κάτω απ' τα πόδια των άλλων. Και για κάποιους/ες απ' το να βρουν/πιάσουν/διατηρήσουν κατσίκα, έχει μεγαλύτερη κάϋλα, να εύχονται να ψοφήσει εκείνη του γείτονα. Τώρα, τι στον πέοντα θα κέρδιζαν αν μάθαιναν κάποτε, ότι η κατσίκα του γείτονα ψόφησε, για μένα παραμένει μυστήριο. Πάντως δεν αποκλείεται ο γείτονας λίγο γάλα, κανά άρμεγμα - έστω και "στραβά" - να τα δοκίμασε, εκείνος σε κάθε περίπτωση κάτι θα είχε κερδίσει. Λέτε επειδή θα τα είχε "ιδρώσει"? Βρε δε γαμενέται, ποιος τον χέζει τον μαλάκα, σημασία έχει ότι γύρω του βρίσκονταν ένα πλήθος περαστικών και ενώ άρμεγε ή έπινε το γάλα απ' την κατσίκα του, του υποδείκνυε πως να κάνει τ' ένα ή τ' άλλο κι εκείνος τους έγραφε. Καλά να πάθει ο παλιομαλάκας που του ψόφησε.

    Κλείνει το pc και ο καθένας επιστρέφει στη ζωούλα του, που σε αρκετές περιπτώσεις κανείς άλλος από δω μέσα δεν γνωρίζει.
    Ή αν κλείσει το pc κάποιος σβήνει μαζί του? Ειλικρινά αυτό το τελευταίο αρνούμαι να το πιστέψω για τον οποιονδήποτε.  

    * Όποιος/α διάβασε όλον αυτό τον πάπυρο, είναι ακόμη πιο άρρωστος κι από μένα που τον έγραψα.  
     
    Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2016
  10. Dapom

    Dapom Contributor

    Αφου η συντριπτική πλειοψηφία είναι ήδη σε κάποια σχέση...παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι, απλή σχέση, συζούν κλπ.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τι προτείνεις, να φύγουμε;

    Είμαστε και εμείς που κάθονται από συνήθεια, δεν ψάχνονται, λέμε την άποψή μας & άντε γειά, ο καθένας για την πάρτυ του, φίλοι δεν είμαστε.
    Ερωτευτείτε, έρχεται βαρύς χειμώνας.
     
  12. Ermioni

    Ermioni Regular Member

    Συμφωνώ μέχρι ένα σημείο...Από κει και πέρα όμως σίγουρα θα υπάρχουν και άτομα που ενώ ασχολούνται ενεργά έχουν επιλέξει συνειδητά να μη το ''βροντοφωνάζουν'' πέρα δώθε...