Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ας παίξουμε … μπάλα !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 13 Απριλίου 2007.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αφού κάποια έτη φωτός πίσω ( το 2007 ), σ' ένα μακρινό γαλαξία ( εντάξει, μην κάνετε γκριμάτσες αποδοκιμασίας, κάνει και πολύ hollywood η εισαγωγή χαχα ) κάποια "συγκάτοικος" έθεσε τον "κανόνα" του 90%. Θα τον πάρω σαν αξίωμα και θα μιλήσω για το 90% ( φανταστικό ή αληθινό, που να το γνωρίζω ή όχι, δεν έχει καμία σημασία ).

    Το λοιπόν, για να μπορέσω να ξεδιπλώσω την σκέψη μου, αλλάζω και ονομασία στο site ( πως το σπικάρω το εγγλέζικο ο κίναιδος χαχα ), αντί για greek bdsm community, πια το διαβάζω σαν greek find your bdsm match and if you' ll not find it, return to your vanilla life or slice your wrists.org

    Έλεγα,

    - εμφανισιακά είμαι για το πέος/για το γουνί, αλλά απαιτώ ο/η παρτενέρ μου να είναι τουλάχιστον "θεός/α" και να βάζει στην πρώτη θέση οτιδήποτε πέρα απ' την εμφάνιση.

    - Είμαι παντρεμένος/η, δεσμευμένος/η και ζω στη Ζουαζιλάνδη, αλλά κι αυτό δεν πρέπει να έχει για τον/την υποψήφιο/α κανένα βάρος. Ας γεμίζω εγώ τα κενά μου και δεν πάει να τον/την σαπίσει η απόσταση. Στο κάτω κάτω της γραφής, εγώ το κωλαράκι μου το έχω ήδη καλυμμένο.

    - Είμαι ελεύθερος/η, δεν ζορίζομαι να έχω σχέση εξ αποστάσεως ( αφού έχω τα hobbies, την δουλειά μου, είμαι και σεχουαλικά λιτοδίαιτος/η ) και ο/η όποιος/α υποψήφιος/α, πρέπει να βλέπει τις σχέσεις εξ αποστάσεως σαν κι εμένα ( εννοείται μέχρι να βαρεθώ εγώ ή να "βαρεθώ" αφού πρώτα βρήκα κάποιον/α στα 5 βήματα, που μετά απ' ένα σημείο θα ήταν εκ των πραγμάτων καλύτερος/η απ' την σχέση με δόσεις ο Θεοδόσης, που θα είχα )

    - Δεν ξέρω που μου παν τα τέσσερα, όχι μόνο βουδουσουμικώς αλλά κυρίως σαν άνθρωπας. Ας μείνω στο βουδουσουμικώς, είμαι Μαστοράς/Κυρίλας/υποταχτικιό/σκλαβί κουλουπού κουλουπού, αλλά ουε και μου σπάσει κανά "νυχάκι", αν μου ρίξουν καμμιά ξανάστροφη παραπάνω ( εννοείται από κείνες που ονειρευόμουν ), αν σκυλοβρίσω κάποια/ο με το καλημέρα και με βγάλει στον τάκο δίχως δεύτερη σκέψη, κουλουπού κουλουπού.

    Θα είχα να γράψω άπειρα άλλα, γιατί το "90%" δεν θα είχε σχέση M/s, D/s, κουτουλού κουτουλού και θ' άπτονταν σχεδόν όλα στις προβολές, στους ευσεβείς πόθους, στην αλαζονεία και αρκετές φορές στην ανωριμότητα ( αν όχι στην βλακεία ) που έχει γίνει πρώτο πετσί σίγουρα σε μένα ( και ίσως σε αρκετούς/ες άλλους/ες. Το έχω με την διπλωματία, έτσι? χαχα ).
    Αλλά ειλικρινά διαβάζω και αυτά που γράφω τώρα εδώ ( όπως έχω ξαναδιαβάσει πολλά απ' όσα σ' αυτό το forum έχω γράψει )
    και αναφωνώ εγώ με την πάρτη μου, απίστευτο κι όμως ζουν ανάμεσα μας. Σοβαρά το "λέω" τώρα - κι αναφέρομαι στα γραφόμενα μου -, πιο ηλίθια πράγματα δεν θα μπορούσα, να τα ξαναγράψω. Γιατί μόνο που κάθομαι και γράφω ( μάλλον επαναλαμβάνω ) πράγματα τόσο λογικά και απλά, σίγουρα είμαι ηλίθιος ( και σχωράτε με αν δεν βρίσκω άλλο χαρακτηρισμό. Αλλά στο τέλος εμένα χαρακτηρίζω, κανέναν άλλο ). Άϊντε και καλή συνέχεια με την μπαλίτσα του ο/η καθένας/καθεμία εδώ μέσα. Αν μου το επιτρέπετε, μονάχα μια γνώμη σας αφήνω ( ότι άλλο έγραψα ήδη, πετάχτε το τελείως στα σκουπίδια ), μάλλον το "παιχνίδι" δεν έχει άλλους κανόνες από κείνους που του δίνουμε εμείς, σίγουρα δεν έχει διαιτητή.
    Και μην περιμένετε "ομάδα" στην πλατούλα σας, για να γυρίστε το ματς. Το άθλημα σχέσεις ( βουδουσουμιάρικες ή μη ) είναι κολύμβηση, είναι ρίψεις, είναι δηλαδή μοναχικό.
    Δικιά μας η τύχη, δικές μας οι επιλογές και τα λοιπά, μπαρμπούτσαλα. Α, ξέχναγα, το αν εγώ είχα/έχω σχέσεις για τα " κλάματα ", δεν νομίζω ότι θα ήταν παρηγοριά για όποιον/α θα ήταν στη θέση μου, ούτε ότι θα έκανε την δική του/της πιο "χλιδάτη". Και αν κάποιοι/ες γουστάρουν να "διατυμπανίζουν" την χαρά τους ή όχι, γούστο και καπέλο τους.
    Δεν μου αφαιρούν, ούτε μου προσθέτουν τίποτε. Τώρα πάω να δω αν επιτέλους αναστήθηκε το χάμστερ του παραδίπλα γείτονα, γιατί απ' την μίρλα του, μου τα έχει κάνει δορυφόρους.  
     
    Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2016
  2. gaby

    gaby Guest

    @Tenebra_Silente

    χμ… να σε βγάλει στον τάκο λες; Λοιπόν, τον Απρίλιο του 2007 ακόμα δεν ξέραμε τι ήταν αυτό στο community. Μετά μάθαμε  

    Γενικά σε όσους θέλουν να παίξουν μπάλα και δεν παίζουν ήδη,

    να αγαπούν τη μπάλα τόσο που να μη μπορούν χωρίς να παίξουν και να αποφεύγουν τους τοξικούς ανθρώπους, να αποφεύγουν τους τοξικούς ανθρώπους, να αποφεύγουν τους τοξικους ανθρώπους. Συρρικνώνονται κάθε είδους μπάλες μόλις τους πετυχαίνουν, έτσι θα τους γνωρίζετε  
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @gaby ειλικρινά λυπάμαι που το μάθατε. Δυστυχώς όταν τα νούμερα μεγαλώνουν, νομοτελειακά αρχίζουν και οι παρενέργειες. Αλλά στο παιχνίδι είναι κι αυτό.
    Έχω "μαλώσει" μ' αρκετούς/ες εδώ μέσα, έχω συναντήσει λιγότερους/ες από ελάχιστους/ες απ' εδώ ( με τους περισσότερους/ες εκ των οποίων και να μην είχα βρεθεί ποτέ ούτε για έναν καφέ. Μάλλον δεν θα έχανα τίποτε, τουναντίον, θα κέρδιζα ).
    Όμως συνεχίζω να πιστεύω ότι - με την εξαίρεση ακόμη λιγότερων απ' τους λιγότερους εκ των ελαχίστων - κανείς/καμία δεν θα ήταν παντελώς του "πεταματού". Ότι ακόμη και οι για μας "άκυροι/ες" όλο και κάπου θα σωζόντουσαν, ότι όλο και κάτι θα είχαν να πουν. Απλά με κάποιους/ες σε κάποια πράγματα δεν ταιριάζουμε, ή δεν ταιριάζουν οι στιγμές μας, πολλά μπορεί. Δεν είναι κακό, κάποιος/α να θέλει ή να μην θέλει κάποιον/α δίπλα του/της. Δεν είναι επίσης κακό, σε κάποιες φάσεις να μας πιάνει το "παράπονο", να επικεντρωνόμαστε στην "πίκρα" μας και να παραβλέπουμε που θα φταίγαμε κι εμείς. Αλλ' αυτό το τελευταίο μάλλον θα ήταν καλύτερο, αν έφτανε μέχρι ενός σημείου. Όχι για τους όποιους άλλους μα για εμάς, αφού πάντα οι όποιες λύπες και οι όποιες χαρές, μονάχα δικές μας είναι.

    Τεσπα, εγώ ειλικρινά εύχομαι το "90%" ν' αναστραφεί και να γίνει "90%" ( και γιατί όχι, δίχως εισαγωγικά ) ατόμων που θα είχαν την σχέση που θα ήθελαν και με άτομα του χώρου.
    Γιατί, ο/η ικανοποιημένος/η δύσκολα θα σκεφτεί καν, να "ενοχλήσει" στο παραμικρό και για τ' οτιδήποτε τους άλλους.
    Και όπως μπορεί και η μιζέρια να είναι μεταδοτική, που και που το ίδιο θα ίσχυε και για το χαμόγελο. Αλλά...αλλά...ο καθρέφτης μας να μην είναι παραμορφωτικός ( και να δείχνει πάντα, ότι μας βολεύει ), ούτε καλυμμένος.
    Και αν είναι ακάλυπτος, μην ντρεπόμαστε να τον κοιτάμε πιο συχνά και όχι μόνο όταν θέλουμε να βαφτούμε/ξυριστούμε/χτενιστούμε.  
     
    Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2016
  4. Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι. Τι ομαδα εισαι?

    Παντως μεταξυ μας....ποιος δεν παιζει μπαλα? Ολοι παιζουν. Κανεις δεν θελει να κατσει στην κερκιδα. Τωρα το αν παιζει καλα ή οχι αλλο θεμα. Καποιος σκοραρει καποιος δεν. Οπως λεει και γνωστος αιδός "Τι να σε κάνω που 'σαι ατάλαντο τομάρι, στο ενενήντα σε κενή εστία το στειλες δοκάρι"
     
  5. libra

    libra Regular Member

    Κ καλα κανεις
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Εγώ πάντως θυμάμαι οτι την καλη τη δερμάτινη μπάλα στη γειτονιά την ειχε ο χοντρός και άςχετος απο μπάλα και για να παίξουμε επρεπε οπωσδήποτε να τον βαλουμε στην ομαδα και συγκεκριμένα στην επιθεση.

    Καποια στιγμή λοιπον δεν πήγαινε αλλο και μαζευτήκαμε οι υπόλοιποι και με τα αυτοκόλλητα που αγοράζαμε γεμίσαμε ενα άλμπουμ και πήραμε μια μπάλα δερμάτινη καλη που ειχε δώρο και ετσι δεν τον είχαμε αναγκη ξανα.
     
  7. Master NK

    Master NK Regular Member

     
  8. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Για μενα το παιχνιδι, οποιο παιχνιδι, ειναι πρωτ' απ' ολα η χαρα που δινει παιζοντας το.

    Και δικαιωμα σε αυτο εχουν ολοι εξισου, ειτε το ξερουν και το παιζουν καλα ειτε οχι, ειτε το παιρνουν περισσοτερο στα σοβαρα ειτε λιγοτερο.

    Προσωπικα, οπως στενοχωριεμαι οταν βλεπω ενα παιδακι να το κανουν περα τα αλλα επειδη θελει να συμμετεχει και να παιξει αλλα δεν ξερει καλα η ειναι ανωριμο ακομα,
    κι ετσι αντι για ενθαρρυνση εισπραττει απορριψη,

    το ιδιο μου κακοφαινεται κι οταν βλεπω αντιστοιχη αντιμετωπιση σε βαρος του οποιουδηποτε και για το οτιδηποτε.

    Η αποδοχη και η ανεκτικοτητα λοιπον για μενα ειναι δειγμα σοβαρου ανθρωπου. Οπως και η απορριψη με διακριτικο κι ευγενικο τροπο.

    Η επικριση και η χλευη, ειτε ευθεια ειτε εμμεση, οπως και η καθε τετοιου ειδους αναισθησια, δειγμα κακοψυχου.

    Παιζουμε μπαλα λοιπον, οπως θελει ο καθενας, κι αφηνουμε και τους αλλους ησυχους να παιζουν οπως τους αρεσει χωρις να τους ενοχλουμε, αν δεν μας ενοχλησουν.

    Ετσι χαιρονται ολοι, περνανε ωραια και ολα καλα.

    Αυτο σημαινει για μενα "Ας παιξουμε...μπαλα!" που λεει κι ο νηματοθετης.
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Ενώ αυτοί που το βροντοφωνάζουν, λες να ασχολούνται, ε? 
     
  10. gazza

    gazza Regular Member

    Εγω λεω φταιεο η διαιτησια που δεν μπορουμε να παιξουμε μπαλιτσα   
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κι έρχεται ο άλλος και σου μιλάει για παίκτες... Μα είμαστε καλά..?
    Εδώ σε λιγο θα μπεί ποσόστωση στο ποιοι θα βαράνε τα πέναλτι και ποιοι θα κάθονται στο τέρμα...
    Μετά θα γίνει και λαϊκό δικατήριο του Γιαννάκη κατά του Γιωργάκη για το κλάδεμα που του έρριξε...
    Θα καταδικάζεται και το Κατινάκι γιατί ξεράθηκε στο γέλιο σαν είσε την φάση.
    Και ο Μήτσος κι Ζήσης με την Μαίρη δεν θα ξαναπαίξουν γιατί είπανε πως αυτό είναι κλοτσοπατινάδα και το ρίξανε στις αλλαξοκωλιές...
    Για να σοβαρευόμαστε, λέω εγώ...
     
  12. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Τα νουμερα ασχολουνται με νουμερα.