Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ας παίξουμε … μπάλα !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 13 Απριλίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Πόσα και τι δοκίμασες και κρίνεις ; Όλα ; Τα πάντα ; Τους πάντες ;

    Είμαι σίγουρος ότι η ζωή σου ήταν γεμάτη και πολύχρωμη , αλλά αναρωτήσου …

    Πόσα από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου , αισθάνθηκες ; Από μία μικρή εικόνα , σε σχέση με την μεγάλη της ζωής , μπορείς να κρίνεις ; Μου ακούγεσαι πικραμένη και απογοητευμένη …

    Βαδίζεις όπως και όλοι μας , σ’ ένα μεγάλο κήπο . Το ένα λουλούδι το θεωρείς φλύαρο , το άλλο χάρτινο , το τρίτο ψευδαίσθηση και όλο τον κήπο έναν μύθο . Αναρωτήσου γιατί ; Δεν αντιλέγω σε ορισμένα έχεις δίκιο , αλλά γίνεσαι απόλυτη και οι απόψεις σου ολοκληρωτικές .

    Σε πόσα από αυτά που ζούμε δε φέρουμε ευθύνη ; Είμαστε κομπάρσοι και θάβουμε το έργο ; Τότε γιατί παραμένουμε εδώ και γκρινιάζουμε σαν αδύναμα ανθρωπάκια ;
    Συγγνώμη για την ένταση , αλλά κουράστηκα από την γκρίνια και την μιζέρια . Δεν υπάρχει τίποτα το αληθινό , δεν μπορώ , δεν αξίζει , δεν έχει νόημα … Έλεος πια !

    Αυτό που ζούμε , είμαστε εμείς και αυτό αξίζουμε , τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο . Αν κάτι σας χαλάει φτύστε το και δοκιμάστε κάτι άλλο . Αν όμως επιμένετε και συνεχίζετε να γκρινιάζετε , τότε καλά να πάθετε …
     
  2. Ypo_keno

    Ypo_keno Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ας παίξουμε … μπάλα !




    Συμφωνώ απόλυτα
     
  3. Lycaon

    Lycaon Regular Member

    Απάντηση: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Αμ, οι σχέσεις στα δύσκολα δοκιμάζονται. Και εννοώ τα πραγματικά ζόρια, όχι τις δήθεν καταστάσεις που συχνά επικαλούμαστε για να απορρίψουμε κάποιον. Δυστυχώς δέν μπορούμε να νιώσουμε κάτι δυνατό ωστε να κολλήσουμε και να επιμείνουμε κάπου. Κι αν τύχει και κάποιος κολλήσει με μας, τον διώχνουμε και μετά παραπονινόματε οτι δέν κάνουμε σχέσεις. Αφού είμαστε παντελώς άκαρδοι, ανίκανοι για κάτι βαθύτερο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Θα πάρω το μέρος του Ηλία. Να μήν το διαγράψει το ποστ του. Όσο για το άν θα υπάρξουν θύματα... Είμαστε αρκετά σκληροί όλοι όσοι βρισκόμαστε εδω μέσα.      
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2007
  4. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Ας παίξουμε … μπάλα !


    Μου αρεσε πολυ isnogood,
    ειμαι δε σιγουρη πως αν ειχες και λιγο ακομα κεφι ,
    θα εγραφες αλλα τοσα σωστα ....

    thanks !

     
     
  5. Dolce

    Dolce Regular Member

    Τωρα εγω μαλλον δεν ειμαι ο ιδανικος ανθρωπος να απαντησει σ'αυτη την ερωτηση, αφου τα τελευταια χρονια και σχεση εχω και παιχνιδακια εχω καμια φορα αν προκυψουν και μαλλον στους τυχερους ανηκω. Αλλα δεν ημουν παντα ετσι. Και ξερω πολυ συγκεκριμενα τι αλλαξε και αρχισα να ανηκω στους τυχερους. Περα απο την τυχη (ναι, ενταξει ας μην την υποτιμουμε) εμπιστευτηκα και αποφασισα να δουλεψω πανω σε μια σχεση. Ναι, πρεπει να υπαρχει η χημεια, ναι πρεπει να βρισκεις καποιον που μπορει να σου προσφερει καποια απο τα πραγματα που ζητας, αλλα αμα στην πρωτη δυσκολια λεμε καληνυχτα σας κι απο 'δω παν κι αλλοι δεν κρατανε οι σχεσεις. Δε λεω πως πρεπει να συμβιβαζομαστε με κατι που δε μας γεμιζει. Λεω απλως πως οσοι ενδιαφερονται για σχεσεις με διαρκεια, και συμβιβασμους κανουν και ελαττωματα δεχονται και προβληματα καθονται και λυνουν και υπομονη κανουν αν χρειαστει. Αυτο δε σημαινει οτι χρειαζεται να γινομαστε χαλι να μας πατανε, με μετρο ισχυει. Αλλα το ειπαν πολλοι απο σας και πιο πανω, οι σχεσεις θελουν κοτσια, υπομονη, επιμονη, ειλικρινια και ανεκτικοτητα. Ο ερωτας δε φτανει απο μονος του, ειναι η βαση πανω στην οποια (εγω προσωπικα) παταω για να παρω δυναμη. Αλλα ο ερωτας δεν φτιαχνει μια σχεση με διαρκεια, η δουλεια την φτιαχνει. Και προσωπικα νομιζω πως αυτο ισχυει ασχετως BDSM.

    Το οτι καποιοι για οποιους λογους ομως δεν μπαινουν, δεν ετυχε, δε θελουν ή δεν ενδιαφερονται να μπουν σ'αυτη τη διαδικασια, δεν ειναι κακο. Αρκει να μην γκρινιαζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ εξαιτιας του.   Εγω τη φαση της γκρινιας την περασα πολλα χρονια πριν, μεχρι που μ'εκοψε οτι κατι εκανα λαθος. Το εψαξα, το βρηκα, το αλλαξα, σταματησα να γκρινιαζω και τοτε μονο ( ετυχε; ) να βρω τον ανθρωπο μου. Και τους υπολοιπους ανθρωπους εν πασει περιπτωση.   Ισως τελικα να ισχυει και το οτι βρισκουμε μονο οταν δεν ψαχνουμε. Η απογνωση ειναι κακος συμβουλος και καθολου σεξι.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλησπέρα. Έχω μία ένσταση αναφορικά με τη διατύπωση του θέματος. Αρχικά γράφεται ότι το 90% των χρηστών του forum δεν έχουν μόνιμη σχέση και αργότερα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που επιθυμούν να έχουν μόνιμη σχέση δεν έχουν. Τα δύο αυτά σύνολα ανθρώπων δεν ταυτίζονται, το δεύτερο είναι υποσύνολο του πρώτου.

    Αν η αρχική διατύπωση οφείλεται σε παραδρομή, την αγνοώ, αν όχι, θα πρέπει να προστεθεί και μία συνεπαγωγή στη διατύπωση. Πώς δηλαδή καταλήγει κανείς να προβληματίζεται γιατί ένα ποσοστό ενός συνόλου ανθρώπων δεν έχει σχέση όταν δεν γνωρίζει ποιο ποσοστό των ανθρώπων αυτών επιθυμεί να έχει σχέση? Δεν βλέπω πώς γεννιέται αυτή η απορία...

    Αν ισχύει η δεύτερη διατύπωση γράφω τα εξής:
    Ένα ποσοστό μελών δεν επιθυμεί να συνάψει μόνιμη σχέση με κάποιο άλλο μέλος. Το δηλώνει στο Profile του, δεν δημοσιεύει αγγελίες, δεν απαντά σε αγγελίες. Από τους υπόλοιπους που επιθυμούν να γνωρίσουν κάποιον μέσω του forum, κάποιοι δημοσιεύουν αγγελίες που αφορούν σε On-line γνωριμίες ή περιστασιακές επαφές. Οι λοιποί που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για μόνιμες σχέσεις, δεν ανήκουν εξίσου σε συμβατές ομάδες. Για παράδειγμα δεν είναι οι μισοί ετεροφυλόφιλοι Αφέντες και οι άλλοι μισοί ετεροφυλόφιλες σκλάβες. Είναι Αφέντες, σκλάβοι, σαδιστές, μαζοχιστές, ετεροφυλόφιλοι, ομοφυλόφιλοι, φετιχιστές, υποτακτικοί, pervs, vanilla κ.α. καθώς και συνδυασμοί των παραπάνω. Οι τομές τους δεν δίνουν ένα μεγάλο target group κατά άτομο. Αν 10% των εν δυνάμει πραγματοποιήσιμων συνδυασμών, πραγματοποιούνται θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος προβληματισμού.

    Τα παραπάνω γράφονται με την προυπόθεση και την ελπίδα ότι το ποσοστό 90% είναι αποτέλεσμα στατιστικής έρευνας, και όχι προσωπική εκτίμηση, οπότε δεν θα είχε κανένα νόημα να το αναλύουμε (εγώ τουλάχιστον).
     
  7. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Kαλησπερα Syrah,

    Μετά από πολύ χρόνο που βρισκόμαστε εδώ μέσα οι περισσότεροι γνωριζόμαστε
    λίγο πολύ μεταξύ μας .
    Έχουμε οπότε μια εικόνα η οποία δεν είναι πλασματική, αλλά πραγματική.

    Δεν αναφέρετε τίποτα σε παραδρομή .
    Αυτά που έγραψα , έτσι και τα εννοούσα , αν φραστικά δεν είναι σωστά ,
    δεν θα επιμείνω σε αυτό . Μπορεί και να μην είναι .
    Η ουσία είναι όμως αυτή ,
    ότι ενώ μιλάμε , αναλύουμε και εκθειάζουμε τις σχέσεις Μ/ς και D/s ,
    ελάχιστοι είναι αυτοί που τις κάνουν και ακόμα πιο λίγοι είναι αυτοί που τις διατηρούν .

    Δεν ξέρω αν σε αφορά η όχι το θέμα , αυτό μόνο εσύ το ξέρεις , και αν θες να το αναλύσεις .

    Σου παραθέτω και ένα άλλο νήμα που είχε ανέβει πριν λίγο καιρό ,
    και που δείχνει , εγώ πιστεύω …. αρκετά , αν και είναι πολύ μικρό ( γι αυτό μάλλον ) .
    Φυσικά υπάρχουν και μερικά άλλα , που δεν μπήκαν στο κόπο να γράψουν
    είτε γιατί οι περισσότεροι τους γνωρίζουμε είτε γιατί δεν ήθελαν , αλλά και πάλι …. δυστυχώς δεν είναι πολλοί .

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=7593&highlight=%E6%E5%F5%E3%E1%F1%E9%E1

    Από εκεί και πέρα , εσύ κρίνεις αν θέλεις να γράψεις η όχι κάτι παραπάνω ….

     
     
  8. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Η υπερβολικη οπως χαρακτηριζεται αναλυση διαφορων θεματων προσωπικα δεν την θεωρω καθολου κακη αλλα αντιθετα πολυ μα πολυ επικοδομητική. Τα πολλα ποστ υποδηλώνουν εντονη αναγκη εκφρασης και η αναλυση υποδηλώνει εντονη αναγκη αναζητησης και απορίες που καινε και ζητουν απεγνωσμενα μια απαντηση. Εκφραζει μια εντονη υπαρξιακή αναζητηση σε πολλες περιπτώσεις.
    Η αναλυση δεν ειναι σημαδι η αιτια του μικρου αριθμου σχεσεων ( αν οντως ειναι μικρος)
    Πιστευω οτι το φορουμ σε καποια μοναχικα ατομα ειναι μια διεξοδος και μια ευκαιρια για καποιου ειδους κοινωνική επαφή. Ωστοσο χρειαζεται προσοχη να μην γινει υποκαταστατο των πραγματικών ανθρωπινων σχέσεων.
    Υποψιαζομαι οτι πανω απο τρια ποστ τη μερα (με περισσοτερες των τριων γραμμων περιεκτικου περιεχομενου και οχι χαχαχα και μπουχουχου) σημαινει οτι δεν εχεις ανθρωπο να σου πει καλημερα...
    Δυσκολευομαι να κατανοησω την ενοχληση η αγανακτηση της anasia για το θεμα που θιγει γιατι
    α) Δεν νομιζω οτι μπροει να εχει κανεις αισθηση για την προσωπική ζωή της πλειοψηφίας των μελων του φόρουμ ( και το loοking for δεν σημειναι απαραιτητα ελλειψη σχέσης, μπορει καλλιστα να σημαινει διερυνση της )
    β) Δεν βρισκω λογο να νοιαζεται κανεις για την προσωπικη ζωή των αλλων και να ενοχλειται για το αν εχουν η οχι σχεση (συνδρομο του καλου σαμαρειτη ; )
    γ) Η "υπερβολικη" αναλυση δεν μπορει να ειναι αιτια αδρανειας. Η ελλειψη socail skills μπορει.
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Αγαπητή anasia, δεν γνωρίζω αν η πλειοψηφία των χρηστών γνωρίζεται επί προσωπικού. Αν όμως δεν μιλάμε για την πλειοψηφία και αυτό είναι ένα ακόμα σχήμα λόγου, η μερίδα των ανθρώπων που κάθε ένας από εμάς γνωρίζει δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων. Αν εξάγει συμπεράσματα βάσει των δικών του γνωστών μονάχα και τα γενικεύσει σε όλο το σύνολο των χρηστών, δεν έχει πολλές πιθανότητες να είναι εύστοχος, ούτε οι υπόλοιποι θα έχει νόημα κατ εμέ να αναλύσουν απόψεις βασισμένες σε φανταστικά στοιχεία.

    Πέρα από αυτό η ένστασή μου επάνω στο νήμα έγκειται στο ότι είναι απαραίτητο να οριστεί το target group για το οποίο κάνεις λόγο. Σε άλλη αιτία οφείλεται το γεγονός ότι όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν μία μόνιμη σχέση μέσω του forum συνήθως αποτυγχάνουν (γιατί ως μειονότητα εξ ορισμού έχουν μικρό target group ή γιατί οι σχέσεις μέσω διαδικτύου δεν ευνοούνται π.χ.), και σε άλλη το γεγονός ότι η πλειοψηφία των χρηστών γενικά, δεν έχει κάποια μόνιμη σχέση (δεν θέλει μόνιμη σχέση ή δεν μπορεί να συμβιβάσει το bdsm με την καθημερινότητα ή δεν αναζητά καν σύντροφο αλλά απλώς συμμετέχει στις συζητήσεις π.χ.).

    Και φυσικά τελείως διαφορετική είναι η αιτία για την οποία μία 24/7 D/s σχέση τελικώς διαλύεται.

    Όπως καταλαβαίνεις, αν λάμβανα ως δεδομένο το 90% και προσπαθούσα να διαπραγματευώ το θέμα σου τόσο χαοτικά όσο τίθεται, είναι σίγουρο ότι τα συμπεράσματα θα ήταν υπερβολικά απαισιόδοξα, αβάσιμα και πολύ μα πάρα πολύ γενικά. Γι αυτό έγραψα πως δεν θα έχει νόημα για εμένα να το κάνω.

    Προσωπικά προσπάθησα να αναπτύξω το θέμα όπως εξαρχής δόθηκε, αλλά πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι τί ακριβώς θα ήθελες να αναπτύξουμε περαιτέρω ώστε να ανταποκριθώ αναλόγως. Για παράδειγμα το θέμα των χωρισμών θίγεται τώρα και δεν βλέπω τί συνάφεια έχει με τα υπόλοιπα και πώς θα μπορούσα να το αναπτύξω σε συνάρτηση με αυτά. Θα σου έγραφα πολύ ευχαρίστως περισσότερα αν μου δώσεις μία κατευθυντήρια γράφοντάς μου τουλάχιστον σε ποια από τις δύο περιπτώσεις της δεύτερης παραγράφου αναφέρεσαι. Ή αν τελικά αναφέρεσαι στις αιτίες χωρισμού ενός D/s ζευγαρίου.
     
  10. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Ας παίξουμε … μπάλα !

    anasia,

    νομίζω πως σε προβληματίζει ένα χαρακτηριστικό φαινόμενο των καιρών μας που είναι η μείωση των γάμων και η αύξηση των διαζυγίων... αν προσπαθήσουμε να μη το "επισημοποιήσουμε" τόσο, είναι γενικότερο φαινόμενο η δυσκολία σύναψης σχέσης και η ευκολία με την οποία διαλύεται για τους χ-ψ-ζ λόγους που μπορεί ο καθένας να έχει... κι αν το κάνουμε ακόμα πιο ειδικό στο χώρο μας, οι λόγοι αυξάνονται κατακόρυφα... οπότε, η απάντηση είναι προφανής...

    εξαιρετική παρατήρηση
     
  11. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Ας παίξουμε … μπάλα !

    Βρε sapfw μου ημαρτον !

    Μονο αυτο που γραφεις δεν με προβληματιζει !  
    και οχι μονο δεν με προβληματιζει αλλα και δεν με αφορα και καθολου .
    Γαμοι και διαζυγια ?  

    Εδω δεν μπορουμε να φτιαξουμε μια σχεση , μεχρι τους γαμους και τα πανηγυρια
    εχουμε πολυ δρομο .... ( μερικοι ) , γιατι αλλοι οπως εγω για παραδειγμα ,
    ουτε να ακουσω δεν θελω .

    Ναι ειναι δυσκλο η συναψη μιας σχεσης γενικοτερα , αλλα
    εγω το θέτω ειδικότερα , λόγο της ‘’ ιδιαιτερότητας ‘’ του χώρου που βρισκόμαστε .

    Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως κανείς δεν κάνει σε κανέναν ,
    και δεν δημιουργούνται σχέσεις Μ/ς και D/s με διάρκεια .
    Αυτό και τίποτα άλλο .

    καλημερα
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    πιασιαρικο το θεμα anasia,αλλα δεν βγαινουν συμπερασματα..γιατι μπορει να συναντιομαστε καποιοι απο εμας εδω..αλλα στην ουσια αποδεικνυεται οτι ο καθενας ειναι μονος του (εννοω εδω μεσα στην κοινοτητα)..

    αντε και καλη Κυριακη..