Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασε Κατω Τα Μπισκοτα μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Keiko Mika, στις 14 Σεπτεμβρίου 2010.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: Ασε Κατω Τα Μπισκοτα μου

Δεν ξέρω γιατί αλλά θυμήθηκα ένα καβούρι που έκοβε βόλτες πάνω σε μια ψησταριά στο Ξυλόκαστρο.

Κατέληξε εκεί μετά από μια απελπισμένη προσπάθεια διάσωσης του η οποία όπως είναι προφανές πήγε κατά διαβόλου!

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

2. telos

telos Regular Member

Δεν βλέπω πνεύμα "κοινοκτημοσύνης" κτλ.
    Είσαστε της άποψης : τα δικά μου είναι δικά μου και τα δικά σου είναι δικά μας.

Φυσικά αστειεύομαι

3. danos

danos Regular Member

Από παλιά είχα αδυναμία στης πίπες , και έχω ακόμα 
    Κάποτε λοιπόν αγόραζα γυναίκες για λίγη ώρα μόνο για να με πάρουν πίπα 
    Και αυτές μου την έπαιρναν  

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Τα στυλό μου και τα μολυβια μου.Μόλις κάνω να σηκωθώ από την καρέκλα και να πάω γιά την ανάγκη μου η γυναίκα, κάποιος θα μπει στο γραφείο μου και "τσουπ" θα πάρει ένα στυλό ή κανενα ωραίο μολυβάκι.....Παλιοκλεφτρόνιαααααααααααα!!!!  
    θα κρύβω την μολυβοθήκη μου μέσα σε ένα συρτάρι και θα την κλειδώνω:nod y) 

5. kali crow

kali crow Guest

τιποτα...κανεις δεν αγγιζει τα πραγματα μου παρα μονο με την αδεια μου...

6. tanya

tanya Guest

Μια καλή κρυψώνα για τα cookies είναι το συρτάρι με τα εσώρουχα..   εγώ θα βάλω λουκέτο σε ολόκληρη ντουλάπα γιατί μου περνούν τα ρούχα όταν κοιμάμαι..  

7. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Ασε Κατω Τα Μπισκοτα μου

Αυτό που λες δεν παίζει με τίποτα
    Διότι θα πάρουν μυρουδιά τα εσώρουχα και θα μυρίζει ο κώλος σου μπισκότο  
    Το χειρότερο απ όλα όμως είναι πως όταν πας να φας το μπισκότο θα μυρίζει σαν τον κώλο σου  
    ( μην το πάρεις προσωπικά , δεν ξέρω πώς μυρίζει ο δικός σου, γενικά μιλάω )

8. Να πάει ο φετιχιστής να σου κλέψει το βρακί και αντί για βρακί να βρει μπισκότα και γαριδάκια. Τι απογοήτευση.

9. Sylphide

Sylphide Regular Member

tin coka cola mou!!! min tolmiso kai mpei coka cola sto spiti...otan tha pao na tin paro, afanti!!! kai den me noiazei na mou pairnoune ta fagitoulia mou, thats FIIINEEEEE! apla an tyxei kai to teleioseis...PES TO MOU!!! na pao na paro allo! min mourthei na fao i na pio kati kai den yparxei. ekei trellainomai. ok fae pies, teleiose ta, mpoukosou na skaseis...alla PES MOU oti to teleioses! apistefto to poses fores piga na vro kati kai exo meinei me ti xara. AAAAASSSTTTAAAAAA DIAAAALLAAAAA!!!!!!

Την coka cola μου!!! Μην τολμήσω και μπει coka cola στο σπίτι... όταν θα πάω να την πάρω, άφαντη!!! Και δεν με νοιάζει να μου παίρνουν τα φαγητούλια μου, that's FIIINEEEEE! Απλά αν τύχει και το τελειώσεις... ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ!!! Να πάω να πάρω άλλο! Οκ φάε πιές, τελείωσε τα, μπουκώσου να σκάσεις... αλλά ΠΕΣ ΜΟΥ ότι τι τελείωσες! Απίστευτο το πόσες φορές πήγα να βρω κάτι και έχω μείνει με τη χαρά. ΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΤΤΤΑΑΑΑΑΑ ΔΙΑΑΑΑΑΑΑΛΛΑΑΑΑ!!!!!!

10. blindfold

blindfold Contributor

τους έρωτες μου , πάντα κάποιος άλλος έχει περάσει νωρίτερα και έχει 'κλέψει' τις καρδίες τους ...

βέβαια δεν εξαγοράζονται ,αλλά δεν βαριέσαι ...

11. Ninevi

Ninevi Regular Member

Ωραίο πράγμα να μένεις μόνος, όλα πάντα είναι στην θέση τους.
    Μόνο την ησυχία μου κλέβουν τα παιδάκια της γειτονιάς όταν τσιρίζουν (οκ συνέχεια). Θέλω να πάρω τα βουνά και να μην ακούω ανθρώπινη φωνή για μήνες. Ή να τα ξεμαλλιάσω.
    Είμαι φριχτός άνθρωπος, ξέρω.

12. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Θα συμφωνησω με την Κυρια απο πάνω μου, ναι ειναι χλιδα να μενεις μονος 
    σε μενα βεβαια την ησυχια δεν κλεβουν οι τσιριδες των παιδιων της γειτονιας, αλλα οι γειτονες που ακουνε Χριστοδουλοπουλο τα ξημερωματα!!!
    ...(ειδα κι επαθα να κοιμηθω εχθες )

ΥΓ. Ninevi τι κανεις εδω πρωι πρωι...με εκπλήσεις!!!