Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυμβατότητα στο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 4 Φεβρουαρίου 2015.

1. Το επιχείρημα οτι η συγκατάθεση στην αναζήτηση σεξουαλικής ή άλλης κάλυψης εκτός σχέσης νομιμοποιεί αυτόν που την αποσπά από το σύντροφό του είναι ένα όμορφο και βολικό θεωρητικό κατασκεύασμα. Στην πράξη, εαν ζητήσω τη συγκατάθεση της συντρόφου μου να ξενοπηδήσω με την αιτιολογία οτι εκείνη δε με καλύπτει σεξουαλικά, θα πάρω τον αρχι(μή)δη. Αν πάλι της μιλήσω για τρίο (εγχόδρων), κουαρτέτο και αλλαξοκωλέ ορχηστρικά σύνολα, υπάρχουν τρεις πιθανότητες:
    1) Ο αρχιμήδης
    2) Να δεχτεί με βαριά καρδιά επειδή της έχω ζαλίσει τον έρωτα
    3) Να γουστάρει
    Ηδη επομένως μιλάμε για μικρό ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού. Εαν μάλιστα λάβουμε υπ' όψη οτι κάτω στα σουιγκάδικα έγινε φασαρία, η στραβή σε τέτοια σχήματα καραδοκεί στη γωνία.

Συμπέρασμα: Η σφυρίζεις αδιάφθορα, ή τα βρίσκεις με το συντρόφι στα σεξοπορνοδιαστροφικά, ή τον πούλο επ' ώμου και χιτ δε ρόουντ τζακ...

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ναι, το παιδι, δεν γινεται από ανάγκη και ικανοποίηση του εγώ σου. Δεν είναι καν σκυλί να το αφήσεις μετά στο δρόμο όταν πας διακοπές (που κι εκεί κακώς γίνεται). Το παιδί έχει ευθύνες και χρειάζεται αγάπη και πολλά πολλά ακόμα. Για αυτό, για εμένα, όταν έρχεται το θέμα στο ότι αφορά το παιδί πρέπει να το κόβεις από την ρίζα ότι και αν είναι αυτό και όχι μόνο να το κόβεις, αλλά είναι χρέος σου να δημιουργείς τις καλύτερες συνθήκες για το παιδί. Αυτό λέγεται αφοσίωση, πίστη, αγάπη.

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

σαν παιδι χωρισμενων γονειων πρεπει να πω πως ημουν ο πρωτος που επικρωτησε την αποφαση τους.αυτο που δεν καταλαβαινουν οι περισοτεροι ειναι πως τα παιδια νιωθουν οταν κατι δεν παει καλα.και δεν νομιζω πως ειναι καλητερα να μεγαλωνουν σε ενα περιβαλλον αρνητικο.αυτο που δεν μπορω να δεχτω ειναι η υποκρισια ορισμενων γονειων να καλυπτουν τον φοβο και την ανασφαλεια τους μη μεινουν μονοι πισω απο τα παιδια!

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

βλέπεις @underherfeet την κατάληξη; θα καταντήσει να γράφει σε φόρουμ ανώμαλων                    

5. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Θυμαμαι μια φιλη μου η οποια παρακαλουσε να χωρισουν οι γονεις της γιατι δεν αντεχε την κατασταση που ειχε δημιουργηθει στο σπιτι.. Ψυχρα, αδιαφορια και καποιοι καβγαδες που δεν τους μπορουσε πια.. Και αυτο οταν ημασταν 12-13.. Τα παιδια εχουν ενστικτο, μπορει να μην ξερουν ποια ειναι τα θεματα των γονιων τους αλλα καταλαβαινουν οτι υπαρχουν.. Και νομιζω οτι με γονεις χαρουμενους μεγαλωνουν και καλυτερα, ο γονιος που θελει να ειναι διπλα στο παιδι του θα ειναι ακομη κι αν δε μενουν στο ιδιο σπιτι, υπαρχουν τροποι και πολλα παραδειγματα γυρω μας.. Η τελευταια σου φραση ειναι απολυτα σωστη, αλλα για καποιους ειναι πολυ πιο ευκολο να βαζουν μπροστα τα παιδια παρα να αναγκαστουν να παραδεχτουν οτι τους οριζουν οι ανασφαλειες και τα χ,ψ βολεματα τους..

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Και πού να δεις όταν τα κοπελούδια εγίνουν ντερέκια κι αρχίσουν οι τσακωμοί με τα "γερόντια", να έρχεται το... "Αχάριστο πλάσμα! Εγώ που στερήθηκα την προσωπική μου καλοπέραση! και μπλα μπλα"

7. BaD_HabitS

8. BaD_HabitS

εεεετσι μετα πρεπει να νιωθεις και ενοχος χεχεχε

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι είναι όμως αυτό που καθορίζει αν ένα ζευγάρι είναι συμβατό στο σεξ;

..η απόλαυση από το στοματικό σεξ,
    ..η επιθυμία του ενός συντρόφου για «επιβολή» και του άλλου για «υποταγή».

p.s: *Off Topic*:

Ερωτική συμβατότητα Καρκίνου(ζώδιο), λολ  

Καρκίνος – Ταύρος: Ο Ταύρος εκπληρώνει τις κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις του Καρκίνου.
    Δεν χρειάζεται να μιλούν την ίδια γλώσσα για να απολαύσουν το σεξ αυτά τα δύο ζώδια! Η μεταξύ τους ερωτική πράξη τους αφήνει απλά… άφωνους!

Καρκίνος – Ζυγός: Το σεξ με παρτεναίρ τον Ζυγό είναι φανταστικό, ενώ ο Καρκίνος με τη σειρά του κάνει τον Ζυγό να αντιδρά όπως κανείς άλλος.

Καρκίνος – Σκορπιός: Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ιδανικό συνδυασμό. Πρόκειται για δύο ζώδια του νερού που επικοινωνούν απόλυτα σεξουαλικά και διανοητικά.

Καρκίνος – Ιχθείς: Η σεξουαλική χημεία ανάμεσά τους είναι έντονη και οι προοπτικές για μακροχρόνια σχέση, μεγάλες.

Καρκίνος – Δίδυμοι: Πρόκειται για έναν πολύ δημοφιλή συνδυασμό. Ήδη από την πρώτη τους κουβέντα, νιώθουν ότι η γνωριμία τους είναι καθορισμένη από τη μοίρα
    Όπως και να χει, αυτή η σχέση θα είναι μια εμπειρία ζωής για τον Καρκίνο και μια μαθητεία στον τομέα των συναισθημάτων για τον Δίδυμο. Όλα αυτά καλά, αλλά στο τέλος τα προβλήματα δεν τα αποφεύγετε. Μια μέρα, ένα από τους δύο θα πάει για τσιγάρα και δεν θα ξαναγυρίσει. Μην νιώσετε έκπληξη γι αυτό φίλοι Δίδυμοι!

Last edited by a moderator: 5 Φεβρουαρίου 2015
  10. BaD_HabitS

μετα λενε για τους καρκινους χεχεχε

11. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

(συγχωρέστε μου μια σύντομη τρολιά....) από ότι φαίνεται ο Καρκίνος κάνει καλό σεξ με όλα τα ζώδια!!! (ως Αιγόκερος το...επιβεβαιώνω)

12. lively

lively I belong to him

Θα μιλησω απο προσωπικη πειρα οταν αγαπας τον αλλον το σεξ μαζι του ειναι υπεροχο γιατι υπαρχει συναισθημα και δεν το καταλαβαινεις μετα απο 10 χρονια βεβαια . Μπορει να χωρισεις για χιλιους αλλους λογους που μπορει να προκειψουν στην πορεια αλλα οχι για αυτο .Και φυσικα οταν υπαρχουν παιδια καλυτερα να χωριζεις παρα το παιδι να βιωνει φωνες και καυγαδες . Δεν σημαινει επειδει χωριζεις παυεις να εισαι γονιος μπορει το παιδι να μεγαλωσει και με τους δυο και ας μην ζουν μαζι .