Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυμβατότητα στο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 4 Φεβρουαρίου 2015.

1. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

πες μου οτι δεν εισαι καρκινος...

2. Wolverine

Wolverine Wolvie

Μία φορά αγάπησα στη ζωή μου, Διδύμους αγάπησα (όντας Καρκίνος - 3 Ιουλίου foreva). Και όντως, μία ημέρα πήγε για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε (ύστερα από δύο χρόνια σχέση προ-BDSM εποχή). Μία κουβέντα θα σου πω @Madeleine Rk : Ι-A-NOΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥΣ. Άρα και το παράδειγμα που έθεσες είχε την εντελώς αντίστροφη εφαρμογή...

3. Wolverine

Wolverine Wolvie

Ναι. Κάνουμε. Έτσι λένε...

4. Wolverine

Wolverine Wolvie

Σχετικό/Άσχετο επί του νήματος και επί των ζωδίων μιας και για μεγάλη μερίδα του κόσμου τα ζώδια λειτουργούν ως φίλτρο για μία σχέση:

Γλασκώβη. Άνοιξη 2009. Φλερτάρω με μία Σκωτσέζα η οποία είναι εγγεγραμένη στον Πανβρεταννικό Σύλλογο Αστρολόγων. Επαγγελματίας. Και εννοώ με προγράμματα στον υπολογιστή της στα οποία δίνεις ημερομηνία και ώρα γέννησης και σου βγάζει -υποτίθεται- λεπτομέρεις και για την παρελθοντική σου αλλά και για τη μελλοντική σου ζωή, προγράμματα που κάνουν το Mathematica 10 να φαντάζει πρόγραμμα BASIC (IF...THEN...). Εγώ με τη σειρά μου, Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο (είμαι ζαρτιέρα και γόβα στιλέτο όπως είχε καλός gay φίλος μου όταν του είπα το συνδυασμό μου ή άλλως Mr. Kinky όπως έχει διαρρεύσει σε μία μερίδα των εδώ forum users...). Με ενημερώνει να βρεθούμε για δείπνο σε δύο ημέρες όπου και θα μου παραδώσει αστρολογικό χάρτη, κτλ. Όντως...δύο ημέρες μετά έρχεται στο πάρκινγκ του εστιατορίου όπου και υποτίθεται ότι θα δειπνούσαμε...κατάχλωμη. Μου δίνει τα χαρτιά και μου λέει "Δημήτρη, πάρε το χάρτη σου, αλλά δε θέλω να σε ξαναδώ, δε θέλω να ξαναβρεθούμε. Μη με ξαναενοχλήσεις σε παρακαλώ..." Έχοντας τη φυσιογνωμική έκφραση του Keanu Reeves σε πολλές από τις ταινίες του, δηλαδή τίποτα, παγωτό, ρωτώ τι έκανα, τι έγινε...

Και απάντησε: "Να, δε βλέπεις εδώ;! Μεγάλη μαυρίλα σε ακολουθεί. Πολύ σκοτάδι έρχεται από πίσω σου και σε υπηρετεί. Ολόκληρες λεγεώνες. Πλούτωνας, Κρόνος, Αφροδίτη, όλα μπαίνουν στο ζώδιό σου με γωνίες που δεν έχω ξαναδεί σε άνθρωπο. See ya...". Ήτανε και η στιγμή που αρκετοί επιστήμονες αντιλήφθηκαν πως όντως και προς στιγμή σταμάτησε στιγμιαία η Διαστολή του Γνωστού Σύμπαντος.

Και συνομιλούμε για Ασυμβατότητα στο Σεξ (όπου και οι περισσότερες γνώμες που μελέτησα στο νήμα ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρουσες και με τη δική τους βαρύτητα), όταν υπάρχουν μονάδες εκεί έξω που τα κριτήριά τους για συμβατότητα ή όχι είναι εντελώς outta space...

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Wolverine
    Εγώ με τη σειρά μου, Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο

.. εγώ Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων, λολ;

6. Εγώ παρθένος. Θα μου βρει κάποιος τον ωροσκόπο; Δεν είναι ζωή αυτή!

7. "Απο που μπορούν να γεννηθούν τα ξαφνικά πάθη ενός άντρα για μια γυναίκα, τα βαθιά και ενδόμυχα πάθη; Μόνο ο αισθησιασμός είναι η μικρότερη αιτία, αλλά όταν ο άντρας βρίσκει σε ένα πλάσμα αδυναμία, ανάγκη για βοήθεια και αλαζονεία, συμβαίνει κάτι μέσα του, σα να ήθελε να ξεχειλίσει η ψυχή του: αισθάνεται συγκινημένος και θιγμένος ταυτόχρονα. Είναι απο αυτό το ευαίσθητο σημείο που αναβλύζει η πηγή της μεγάλης αγάπης".
    Φρ. Νίτσε

Ξέρω, ο Νίτσε δεν ήταν ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για αισθησιασμό, αλλά το παραθέτω ως τροφή για σκέψη: Αυτό που βαφτίζουμε "ασυμβατότητα στο σεξ" μήπως υποκρύπτει πιό βαθιές ασυμβατότητες?

Μήπως -λέω, μήπως- το σεξ είναι το τέλειο (γιατί είναι το πιό προφανές, αρχέγονο, ακατέργαστο από τα ανθρώπινα πάθη) εξιλαστήριο θύμα για να του φορτώσουμε τις ασυμβατότητές μας?

8. Πολύ ωραίος peleas

9. Wolverine

Wolverine Wolvie

Αναφορά σε Νίτσε κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης, μόνο το επίπεδο ανεβάζει. Πολύ καλό σχόλιο @peleas.  

10. Dapom

Dapom Contributor

Παρατηρώ τις απαντήσεις στο νήμα και βλέπω απαντήσεις που έχουν συμπεράνει οτι στο ζευγάρι του ερωτήματος υπήρχαν "τσακωμοί", "κακή ατμόσφαιρα" κλπ ενώ περιγράφεται ξεκάθαρα στο αρχικό ερώτημα ότι η σχέση είναι σε πολύ καλό επίπεδο εκτός του σεξ.

Αυτό μου λεει ξεκάθαρα ότι υπάρχουν ανθρωποι που το σεξ το έχουν άρρηκτα συνδεδεμένο με την συναισθηματική τους κατάσταση με τον σύντροφο τους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να επεξεργαστούν μια πληροφορία όπου τους παρουσιάζει το σεξ ανεξάρτητο από το συναίσθημα. Οπότε χρήζουν μια τέτοια περίπτωση ή αδύνατη ή αγνοούν τα δεδομένα που δεν τους ταιριάζουν και τοποθετούν το γενικό πρόβλημα στο ειδικό πλέον περιβάλλον που τους ταιριάζει και κατανοούν.

Υπάρχουν κι αυτοί που έχουν κατανοήσει τον προβληματισμό με όλα τα δεδομένα και (μαλλον ) αναγνωρίζουν την υπαρξη του σεξ ανεξάρτητου από συναισθήματα απλά ως σαρκική απόλαυση.

Δεν είμαι ψυχολόγος, ούτε προσπαθώ να σας πω κάτι, (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) απλά γράφω τις σκέψεις μου σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και πως αποκωδικοποιώ τις απαντήσεις.

@peleas …μου αρέσουν παρα πολύ οι απαντήσεις σου.

Οσον αφορά στο τελευταίο σου σχόλιο και ερώτημα…αναρωτιέμαι…μήπως η διαφορετικότητα και υποκειμενικότητα του κάθε ανθρώπου μας κάνει να συζητάμε για ασυμβατότητα όταν πλέον το σεξ γίνεται ένα μέσο ηδονής ή παιχνιδιού ενώ αν μιλάγαμε απλα για σεξ που εχει ως σκοπό και μονο την διαιώνιση του είδους να μην υπήρχε θέμα ασυμβατότητας;

Μήπως όταν το σεξ πλέον γίνεται με μοναδικό στόχο την ηδονή βρίσκει αυτούς τους δύο τύπους ανθρώπων που περιέγραψα πιο πάνω…για τους οποίους μεν πρώτους η ηδονή είναι μια πνευματική διεργασία η οποία έχει την ανάγκη των συναισθημάτων για να διεγερθεί, ενώ για τους αλλους είναι ξεκάθαρα μια σωματική «αντίδραση» σε εξωγενείς παράγοντες (χαδι, φιλι, σφαλιαρα, φωνή, εικόνα κλπ).

11. Ερωτηση προς τον εαυτο μου-σας: μημπως εχουμε δωσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαρυτητα στο σεξ; Ναι εχουμε δωσει. Γιατι; Μημπως επειδη ειναι απιστευτα ωραιο; Μημπως...θελουμε να ξεφυγουμε απο κατι; Μημπως και τα δυο; Τροφη για σκεψη. Και μακαρι αντι να γραφουμε να το ψαχναμε λιγακι. Χαιρετω σας.

12. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

είναι δυνατόν να αρχίσει ,να εξελιχθεί μια σχέση, να βαθύνει και να διαρκέσει τόσα πολλά χρόνια χωρίς τη βασική συνεκτική ουσία, τη συμβατότητα στο σεξ;
    Ναι, είναι! Παράδειγμα: γνωρίζεις κάποιον/α και πολύ σύντομα, πριν δοκιμαστεί το εύρος της συμβατότητας (όχι μόνο στο σεξ, όπως πολύ σωστά διαστέλλει ο peleas) προκύπτει μια εγκυμοσύνη. Και αποφασίζεις να θυσιάσεις κομμάτια σου και να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Μετά, έχεις την θεωρία ότι ένα παιδί χρειάζεται ένα αδελφάκι. Κάνεις και το δεύτερο. Και τα χρόνια περνάνε.

Και έρχεται (ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ) η σιωπή που αφήνει ξαφνικά τις εσωτερικές φωνές να ακουστούν. Τι κάνεις τότε;

α) τις πνίγεις! Καθόλου εύκολο, καθόλου υγιές (αλκοόλ, αντικαταθλιπτικά) και χωρίς αποτέλεσμα....
    β) ρισκάρεις να τις κοινοποιήσεις! Προκαλείς σοκ. Πάντα; Ναι! Εάν υπήρχε η πιθανότητα να βρεις κατανόηση, ε, διάολε τόσα χρόνια θα είχες ψυχανεμιστεί ότι ο/η σύντροφός σου θα είχε εκείνη την εκδοχή μέσα της που θα επέτρεπε τη συμβατότητα.
    γ) αποστασιοποιείσαι, με άλλα λόγια "πας για ψάρεμα" ! Τρέχεις στο γήπεδο, σε φιλολογικές μαζώξεις, βυθίζεσαι στην οθόνη του υπολογιστή σου, χτίζεις έναν εικονικό εαυτό, φυλακίζεσαι στον κώνο φωτός μίας λάμπας γραφείου (προσπαθώντας να αγνοήσεις το σκοτάδι που σε περιβάλλει), ζεις σε άλλες ώρες από αυτές του/της συντρόφου σου. Όλα αυτά αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν στα ανθυγιεινά του "α" ή στο "δ".
    δ) κερατώνεις. Το κάνεις μια. Με άγχος και τύψεις. Σχεδόν δεν σε ικανοποιεί. Αλλά....είναι ήδη μια τεράστια ρωγμή. Το συνεχίζεις, και όσο το συνεχίζεις τόσο πιο ανικανοποίητος μένεις. Ο εξευτελισμός λερώνει το/τη σύντροφο, τον εραστή/την ερωμένη, και τέλος εσένα . Όπως και να έχει, δεν έχει μείνει τίποτα που να σε κρατάει σε αυτή τη σχέση παρά μόνο οι υποχρεώσεις και τα "συμβόλαια". Είσαι όμως τόσο αλλοτριωμένος που ούτε σε αυτά μπορείς και θέλεις να ανταποκριθείς. Ότι υπάρχει μέσα στη σχέση σου φαίνεται ξαφνικά από άχρωμο και άοσμο έως άσχημο και καταθλιπτικό. Ταυτόχρονα οτιδήποτε κυκλοφορεί "έξω" φαντάζει παραδείσιο πτηνό. Ο κάθε αγύρτης και κάθε σαχλοκούδουνο μπορεί να γίνει αντικείμενο του πόθου. Ο επόμενος και χειρότερος εξευτελισμός είναι ένα βήμα μακριά.
    ε) έντιμα, με αξιοπρέπεια και θάρρος ....χωρίζεις! Και χρειάζονται όλα αυτά σε μεγάλες ποσότητες! Όποιος δεν τα διαθέτει ας παραμείνει μέχρι το "δ".
    Ναι, θα μείνεις μόνος. Ναι, θα δυσκολευτείς οικονομικά. Ναι, θα πρέπει να στερηθείς πολλά. Ναι, θα περάσεις άγρια βράδια. Ναι , θα σε κατασπαράξουν φόβοι, αμφιβολίες και τύψεις.
    Και αν υπάρχουν παιδιά; Ω! μεγάλη κουβέντα. Αλλά μερικά απλά δεδομένα ισχύουν. Γονιός είσαι και χωρίς τον τίτλο του "συζύγου". Παιδιά που ζουν σε αποδιοργανωμένες οικογένειες δεν περνούν καλύτερα. Προβληματικά παιδιά βγήκαν και από συγκροτημένες οικογένειες και όχι μόνο από χωρισμένες. Τα περισσότερα τραύματα ανάγονται στην ποιότητα του γονιού. Ο μαλάκας γονιός θα βλάψει είτε παραμείνει στη σχέση είτε φύγει. Αντίθετα ένας καλός γονιός ίσως έχει θετικότερη επίδραση εάν είναι ισορροπημένος και ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Πολλοί άνθρωποι κρύβουν τις αδυναμίες τους πίσω από τα παιδιά τους. Εκβιάζουν τον σύντροφό τους με αυτά. Τα εκμεταλλεύονται για να εξασφαλίσουν τη δική τους ασφάλεια. Και το χειρότερο...τα χρησιμοποιούν για να εκδικηθούν τον "απολωλότα" σύντροφο.
    Το "ε" ...θέλει "κοχόνες".