Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυνήθιστα Φετίχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 2 Ιανουαρίου 2006.

1. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Και οταν θελησει να σβησει το τσιγαρο????????????????????

2. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Re: Ασυνήθιστα Φετίχ...

Θα κανει κατι αεροπλανικα.... 

3. FZTASH

FZTASH Regular Member

Όταν θέλει να σβήσει το τσιγάρο της μπορεί να το κάνει επάνω μου Κυρία Μιρέλλα. Μπορεί να το σβήσει στην γλώσσα μου ή εάν είναι πολύ σαδίστρια και θέλει να βλέπει το σκλάβο της να σφαδάζει από τον πόνο μπορεί να το σβήσει σε όποιο μέρος του σώματός μου επιθυμεί.

4. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

αουτςςςςς  

5. Legion7

Legion7 New Member

Εκτός απο ολα τα κλασικα εμενα μου αρεσει οταν η γυναικα γυριζει στο σπιτι κουρασμενη και ιδρωμενη να τη γλυφω παντου για να χαλαρωσει.

... αλλα οχι και τσουκνιδες ρε παιδια !!  

6. Mirella_trans_Domme

Μα γιατι?????????????
    Ισα-ισα κανουν και καλο στα μαλλια, και................................στον κωλο! 

7. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Με ποιο τρόπο κάνουν καλό Κυρία Mirella?   Πείτε για να μάθουμε...

8. Mirella_trans_Domme

Χμ! Τι με βαζεις να πω τωρα?
    Καλοκαιρι, 40 βαθμοι υπο σκια, εξω απο την Αναβυσσο.
    Ο αναιδης ξαπλωμενος με εντολη μου πανω στην λαμαρινα της καροτσας του φορτηγου που εχει πυρακτωσει απο τον καυτο ηλιο, ενω με την γοβα τριβω πανω στο ελεεινο "πουλι" του ενα ματσακι τσουκνιδες, που τον εβαλα να κοψει με γυμνα χερια.
    Μμμμμμμμ! Υπεροχη η αισθηση οταν τον εβαλα να γλυψει απο κατω την γοβα και να χωσει το ματσακι στον κωλο του. 
    Ειμαι απιστευτα τρυφερη!

9. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

οι σισπασεις του προσοπου μιας γυναικας που που δεχετε πονο καθος και οι φωνες τις νομηζω εινε οτι πιο τελειο, εμενα προσοπικα με την κραταη ωρες ορθια

10. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Re: Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

Καλα, ποσα accounts εχεις ρε μπαγασα; 

11. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

12. mata

mata New Member

χαχαχαχα