Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυνεχές D/s σε μια BDSM σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 1 Μαρτίου 2011.

1. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Απάντηση: Ασυνεχές D/s σε μια BDSM σχέση

Προσωπικα,δεν μπορω να το δω σαν ηλεκτροσοκ εναντι της αδρανειας,της οποιας τα αιτια ειναι δυνατον να αναζητηθουν και στο κυριαρχο μελος.Αλλα σαν χαρακτηριστικο "ενηλικιωσης"της υποτακτικης και της σχεσης,οταν πια δεν ειναι αρκετη η προσφορα αλεσμενης στο blender τροφης,αλλα ειναι επιθυμητη η χαρα και η ικανοποιηση που αντλειται απο τη δυνατοτητα και την ευκαιρια μιας υποτακτικης,ικανης προς τουτο,να χρησιμοποιησει την φαντασια και την δημιουργικοτητα της.Επιτυγχανοντας αποτελεσματα παρομοια με εκεινα της ανακαλυψης τροπων πολλαπλασιασμου της ενεργειας που λαμβανεται απο την ιδια ποσοτητα καυσιμης υλης.

2. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ήξερα έναν τύπο που είχε βάλει τασκ στην υποτακτική του να πάει να πάρει ένα πτυχίο Πανεπιστημίου. Δεν ξέρω τί απέγινε, αν το πήρε τελικά...

3. john_m

john_m Bollocks mandola

Oποιοδήποτε ?    

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Όχι, κάτι συγκεκριμένο ήταν, νομίζω Φιλοσοφία, που ενδιέφερε περισσότερο την κοπελιά. Δεν θυμάμαι πια, πάνε μερικά χρόνια από τότε.

5. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Re: Ασυνεχές D/s σε μια BDSM σχέση

Ρώτα  θα φας ξύλο βέβαια αλλά η έρευνα δεν αναγνωρίζει τέτοια εμπόδια.

Ασυνεχές και αν, D/s με μάσκα σταθερού, εκτός και αν ήταν ο Καθηγητής της ο Κύριος, η ultimate φαντασίωση των μέχρι τα 25 περίπου και με ψυχή φοιτήτριας υποτακτικών.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας, συμπεριλαμβανομένου του cadpmpc που αρχίζω να σκέπτομαι να τον ρωτάω πριν ανοίξω θέμα γιατί με κράζει συστηματικά και έχω πετάξει κάτι κοσμοπόλιταν του '83 που είχα, αφού κράτησα τις συνταγές που είχαν μέσα, έτσι πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω. Πάντως "εξαπανέκαθεν" δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου, ούτε με δέκα σφηνάκια δεν θα το έλεγα  

Για τα ενδιαφέροντα θέματα που θέτετε, θα επανέλθω, απλά, αφού μπήκα τώρα, σχολιάζω ότι δεν θα έβγαζα ποτέ μου συμπεράσματα για το ενδιαφέρον του Κυρίου από τα τασκ που δίνει, ούτε για την αδιαφορία του από την έλλειψη αυτών.

Το ερώτημα τέθηκε ως θέμα άποψης για το τί είδους BDSM θέλει ένας Κύριος και πόσο αυτό ταιριάζει στη συγκεκριμένη υποτακτική ή αντέχεται από αυτήν.

Σωστότατη, λοιπόν, η κουβέντα για τους κώδικες μεταξύ του ζευγαριού, cadpmpc, αλλά όχι το θέμα μου, στην προκειμένη και γενικώς, δεν μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια που δεν το επιζητούν οι κώδικές τους εγώ, ούτε διανοητικώς ούτε σωματικώς  

@WhiteOrchid,
    με Κανέναν δεν μιλώ αυτή την εποχή καλή μου, αυτά που λέω είναι εδώ, γραμμένα και τα βλέπουν όλοι  
    να περνάς υπέροχα.

6. Απάντηση: Re: Ασυνεχές D/s σε μια BDSM σχέση

Lilly,

Το ξέρω ότι δεν μιλάτε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, προσπάθησα να κάνω λίγο χιούμορ!..   Απλώς ήταν εξαιρετική σύμπτωση που έθεσες το ίδιο θέμα που συζητάμε αυτές τις μέρες...

Ευχαριστώ για την ευχή σου, κι εσύ το ίδιο!...  

7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Αν και δεν εχω υπαρξει σκλαβα ως τωρα και ουτε και το επιθυμω για να ειμαι ειλικρινης,αντιλαμβανομαι με το "υποτακτικο" μου μυαλουδακι, οτι δυο ανθρωποι που ξερουν τη "θεση" που εχει αναγκη ο καθενας να καταλαμβανει,ξερουν και τι χρειαζεται ο ενας απο τον αλλο.
    Οταν ο ενας επιθυμει και ζητα και ο αλλος αντιλαμβανεται και πραγματοποιει,δεν χρειαζεται κατι παραπανω.
    Η επικοινωνια μεταξυ τους αναλαμβανει να πραξει και να γεμισει το χωρο τους.
    Τα πρωτοκολλα και οι δοκιμασιες μου φαινονται πολυ "κολλαριστες".Προτιμω τα πιο ατημελητα look και τα αερινα "υφασματα".
    Και σιγουρα οταν νοιωθεις καλα μεσα στο "ρουχο" που φορας,δεν σταματας να το αισθανεσαι και να το απολαμβανεις ολες τις στιγμες.
    Ετσι και μια υποτακτικη ή σκλαβα δεν χρειαζεται την συνεχη παρουσια του Κυριαρχου της μεσα απο εντατικες δοκιμασιες και μηνυματα για να ξερει τη θεση της.
    Την γνωριζει,την απολαμβανει,την θυμαται καθε λεπτο της ημερας.

8. gaby

gaby Guest

Για την ιστορία... ήταν ένα πείραμα που δεν πέτυχε ιδιαίτερα και σαφώς προτιμώ και με λειτουργεί καλύτερα το συνεχές D/s, το οποίο είναι απαιτητικό, χαρακτηριστικό της έντασης σε bdsm σχέσεις και αποδίδει πιο γλυκούς καρπούς σε βάθος χρόνου, τόσο σε όρους απόλαυσης όσο και σε όρους διατήρησης εξωτερικών και εσωτερικών ισορροπιών.

9. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

H ανάγκη της "θέσης" που επιθυμεί ο καθένας από εμάς να καταλαμβάνει
    σε καμία περίπτωση δε συνεπάγεται και τη γνώση του τι θα επακολουθήσει.
    Η επικοινωνία βέβαια που αναφέρεις παρακάτω,
    είναι σαφώς μία βάση προς την κατάκτηση αυτής της γνώσης.
    Σχετικά με τα πρωτόκολλα, θα συμφωνήσω με το πιο "ατημέλητο Look",
    ανεξάρτητα όμως από αυτό υπάρχουν κάποιοι που πορεύονται με αυτά
    και βάσει αυτών αποκτούν γνώση και εξελίσσονται.
    Επίσης η υποτακτική, έχει το δικαίωμα "να αλλάξει ρούχο"
    αν δε νιώθει άνετα. Αντίθετα, για τη σκλάβα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.
    Είτε νιώθει άνετα κάνοντας κάτι είτε όχι, συνεχίζει να το κάνει..
    ...γιατί εδώ δεν έχει σημασία η άνεση η δική της, αλλά η επιθυμία του Κυρίαρχου.
    Τέλος, όσων αφορούν στη γνώση της θέσης για σκλάβες και υποτακτικές
    (εδώ δεν θα διαχωρίσω τα στατους γιατί η άποψή μου είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις),
    θεωρώ πως όχι απλά χρειάζεται, αλλά πως είναι αναγκαία...
    και η συνεχής παρουσία του Κυρίαρχου, και οι δοκιμασίες και τα μηνύματα
    που σαν στόχο έχουν την εξέλιξη, την συνειδητοποίηση (της θέσης),
    την εμπιστοσύνη, το συναισθηματικό δέσιμο, την αυτογνωσία, την απόλαυση
    και ό,τι άλλο έχει σημασία για τον κάθε Κυρίαρχο να καταφέρει.