Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασφάλεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Hank_McCoy, στις 2 Σεπτεμβρίου 2020.

1. Brt

Brt #ολαπολυ

Δεν ξέρω αν φταίει η ώρα, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Συγνώμη!

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Α, τον παλιάνθρωπα..!
    Τού άρεσε και η πατριδογνωσία, του κιαρατά...!
    Ξες, τι έιναι πλατεία, το βουνό, τι ποτάμι, πώς λέμε το που τρέφουμ' αρνιά, πού ηεννάν οι κότες, το λες και τερμινόλοτζι ιντροντάξιο, θρύλοι και παραδόσεις της λαϊκιάς παράδοσης..!
    Σαν τις παραλογές του Πολίτη, τύπου...

3. Brt

Brt #ολαπολυ

Εντάξει καντ μου, εσυ δεσε το το πιτσιρίκι στο σταυρο και ξεκινα με τα μαστίγια...απλούστατο. Αλλά μετά, εγώ δεν φέρνω τσιγάρα στην φυλακή, να εξηγούμαι  

4. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Θεωρώ πως η ερώτηση είναι αν η εμπειρία που περιγράψατε προέρχεται από session (s) με κάποιον στον οποίο ανήκετε και σας γνωρίζει ή κάποιον άγνωστο

5. iolanda

iolanda Contributor

Τίποτα απλά με προβλημάτισε το σχόλιο σας, γιατί όσους Κ έτυχε να γνωρίσω εγώ ή να συνομιλήσω , θέλουν ή μάλλον απαιτούν πολύ περισσότερα.
    Αλλά αφού έτσι το βιώνεται εσείς όλα καλά  

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αυτό λέγεται "άλμα πίστης" βρε παιδάκι μου, τι leap of the frog, που λέγανε και οι παλαιομαρξισταί του προτσές, το γαμήκαμε και ψόφηχιε..!

7. tithon

tithon Contributor

προσωπικά, ως υπόλοιπος, αν με ρωτήσει κανένας, θα κοιτάξω να του πω πέντε πράγματα, όχι "οτι με πονάει πολύ", ούτε οτι με φοβίζει, ούτε το ψώνιο μου, ούτε το γουοναμπη μου.
    αλλά μπορεί να φταίει η ώρα.

8. sapfw

sapfw out of order Contributor

Τέτοιους χαρακτηρισμούς δικαιούται να εκφέρει μόνο κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας. Γνώμη μου

Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2020
  9. Brt

Brt #ολαπολυ

Ευχαριστώ, τώρα κατάλαβα. Έχω εμπειρία από Κ που του ανήκα και δεν επέτρεπε να τον αγγίζουν. Και τώρα ακόμα, δεν υπάρχει διαχυτικότητα αυθόρμητη (από μέρους μου), δεν επιτρέπεται.

@iolanda τώρα κατάλαβα, μετά από σκληρο σεσιον, δεν έχω εμπειρία να ζητήσει να μαγειρέψω και να κάνω μασαζ και να πλύνω τα πόδια   μπορεί να έτυχε.

Αλλά αυτό τι σχέση έχει με την ασφάλεια που συζηταμε; Αν θα πούμε για όρια, λέξη ασφαλειας και aftercare;

Last edited: 6 Σεπτεμβρίου 2020
  10. iolanda

iolanda Contributor

Επειδή γράψατε
    Και πληθυντικό, εξ ου και η ερώτηση μου.

11. tithon

tithon Contributor

μετά απο 19 σελίδες, σε ένα παντελώς άσχετο νήμα, ανταλλάσσεται πληροφορία που ακροθιγώς έστω, αφορά στο κ/υ.

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εάν σας περιγράψω ακριβώς τι γίνεται στα δικά μας sessions και σε τι κατάσταση βρίσκομαι για αρκετές μέρες μετά θα μου πούνε ότι με κακοποιει. Εκεί βρίσκεται όλη η μαγεία για εμένα να συνεχίζω χωρίς σταματημό να προσφέρω, χωρίς διαλλειμα τα, πονάω δεν πονάω τσούζει δεν τσούζει ο κωλος και σας διαβεβαιώνω πως τσούζει αρκετά και για μέρες

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω στα ποστ μου. Πως το aftercare δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Κ θα φροντίσει την υ, μπορεί να γίνει και εντελώς διαφορετικά.

.

Ο συγκεκριμένος έχει γδυθει πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε.  Χαίρομαι που το βρίσκεται ωραίο, εάν θέλετε πραγματικα να το ζήσετε όπως εγώ εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει

Έχω δηλώσει και σε άλλο νήμα πως παίζω επικίνδυνα και πως δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Προσωπικά πάντως ξέρετε τι θα της πω; Διάβασε τα δεκάδες νήματα που θα βρεις, κράτα ότι σου ταιριάζει και μίλα με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και όχι μαζί μου.

Εδώ δεν πρόκειται να πω τίποτα απολύτως περα από τα Καλημέρα, καλησπέρα μίλησε με κάποιον άλλο εάν θέλεις

Προσωπικά θα πω κάνε αυτό που θέλεις εφόσον έχεις καταλάβει που πας να μπλέξεις και σε περίπτωση που το μετανιώσεις κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει με το ζόρι.

Η γενική πληροφόρηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τα πρέπει και υποχρεωτικά βλάπτουν καθιστώντας έναν Κ επικίνδυνο επειδή δεν του αρέσει να νταντευει τα υ μετά τα sessions, γιατί αυτό λέω.

Δεν γνωρίζω εάν τα Κ ζητάνε από τα υ να διαβάσουν (το φόρουμ; ) και να κάνουν ερωτήσεις στη φάση εκπαίδευσης, αλλά εάν ισχύει αυτό και το υ πει "διάβασα στο φόρουμ πως το aftercare είναι υποχρεωτικό από μεριάς σου, γιατί αυτό συζητάμε και όχι κάτι άλλο" τι γίνεται;