Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατακες Κυριαρχων και αλλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nesaea, στις 29 Μαρτίου 2010.

1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

Κι εγώ ξαναευχαριστώ που παρακαλείς επειδή σε ευχαρίστησα που συναίνεσες σ' αυτό που σε παρακάλεσα, αλλά ας μην μείνουμε στις ευχαριστίες και τα παρακάλια, έ;

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

''Θέλω να σε κακοποιήσω''.

3. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

[...]

Υ.Γ. Καταλαβαίνω τις καλές προθέσεις στο γενικό σκεπτικό αλλά, προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση, το παρόν νήμα (με τον τρόπο που τίθεται τουλάχιστον) δεν με βρίσκει σύμφωνη. Κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα, νομίζω πως είναι μικροπρέπεια να δημοσιοποιείται μέρος των επικοινωνιών, ειδικά χωρίς να έχει ερωτηθεί το άλλο μέλος πρώτα (ασχέτως αν αναφέρεται το nick του ή όχι), ό,τι κι αν έχει ειπωθεί κι όποιος κι αν είναι ο λόγος.

Last edited: 7 Απριλίου 2010
  4. atasai

atasai Regular Member

Emma, συμφωνώ με το ότι είναι άσχημο να δημοσιεύεις διαλόγους σου με κάποιον, όσο και αν σου φάνηκαν προβληματικοί, αστείοι ή οτιδήποτε άλλο. Και όντως, το νήμα κάπως έτσι ξεκινάει και η δική μου αίσθηση είναι ότι κάνωντας copy paste αποκαλύπτεις και την ορθογραφία που επιλέγει κανείς στα greeklish -που ως γνωστόν, ο καθένας έχει και από μία. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε, το ζήτημα αφορά το cyberbullying συγκαλυμμένο κάτω από τη μάσκα του bdsm.

5. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Τίποτα δεν είναι καλό ή κακό από μόνο του. Οι άνθρωποι το κάνουν να είναι κάτι.

Εάν κάποιος βρίσκει την ευκαιρία για να εκφράσει κακοήθεια εδώ, θα βρει την ευκαιρία να το κάνει και αλλού. Εάν κάποιος επιθυμεί να δει την υπόθεση BDSM με λίγη χαλαρότητα, αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα κατάλληλο νήμα.

Προσωπικά, δεν επιθυμώ να συμμετέχω πλέον στο νήμα, όπως αυτό εξελίχθηκε.

6. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

Το νημα ζητησα να γινει σπλιτ απο το σχολιο 16 και κατω. Καποια ασχετα με το νημα σχολια παραμενουν. Ισως εγινε καποιο λαθος.

7. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων

Ποιά είναι τα άσχετα σχόλια lais; Μετέφερα τα δύο επίμαχα ποστς με τις ατάκες, συν όσα αναφερόταν σε αυτά (και κατέληξαν να είναι ξεχωριστή συζήτηση) σε καινούριο νήμα. Ενημέρωσέ με, σε παρακαλώ, ποιά νομίζεις ότι μου διέφυγαν.
    Αν θες να μεταφέρω και κάποια στο "Εκτός θέματος και άνευ τίτλου", ευχαρίστως να το κάνω.

8. kali crow

kali crow Guest