Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυθεντικο BDSM ή κεκαλυμμενη ανασφαλεια?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Strong_Weakness, στις 20 Ιανουαρίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν στάζω καθόλου φαρμάκι.  

2. bumblebee

bumblebee Contributor

Πολύ σωστά. Η προσωπική αποκατάσταση, είναι 100 % πρώτο ζητούμενο και μιλάω για μένα. Ο λαός θα κινηθεί εκεί που τον συμφέρει.     Αν τον συμφέρει στην τελική , διότι εκτός από την ρόδο υπάρχει και το πήδημα.

Πέρα από αυτό όμως, η αλήθεια είναι ότι στο bdsm, θεωρητικά με τον κατάλληλο σύντροφο μπορείς να χτυπήσεις Limit up καύλας, όπου η ανταλλαγή (πχ swinging) είναι απλώς μόνο η αρχή. Εγώ προσωπικά συζητώ τα ανταλλάγματα που πρέπει εγω να παρέχω πίσω και όχι τα ζητούμενα μου. Αν υπάρχει το παραπάνω το θέλω. Και όπου φυσάει ο άνεμος πάω για να το βρώ.

3. Strong_Weakness

Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

δλδ να υποθεσω πως ευχαριστως θα εκανες σχεση-γαμο ή οτιδηποτε με μια γυναικα εντελως μακρια απο τον χωρο αυτο,καθαρα βανιλα,και θα ξεχνουσες εντελως οποια κυριαρχικη φυση σου?

4. bumblebee

bumblebee Contributor

Υπάρχει και το πήδημα Crista . Αν το επίπεδο Υπηρεσιών (δοτικότητα το λέω εγω, θυσία) που απολάμβανα υπερείχε του επιπέδου μιας καταγγεγραμμένης διαδικτυακά υποτακτικής, δεν υπάρχει ζήτημα. Για το περιεχόμενο ενδιαφέρομαι και όχι το περιτύλιγμα. Οσες φορες είπα ποτέ την πάτησα. Τωρα γάμος - σχέση - ξεπέτα, εκει μετράνε και άλλα πράγματα, για το καζάνι της επιλογής      

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Damn, you've got a great future in Bdsm. **clap, clap**

6. Strong_Weakness

δεν διαφωνω για την ξεπετα,καθολου,απλα αν κρινω απο εμενα...ακομα και στην ξεπετα θα ηθελα πολυ να με μαστιγωνε κιολας!χοχοχοχο!!!

7. bumblebee

bumblebee Contributor

Στα καλά κορίτσια , οι Κυρίαρχοι δεν χαλούν όλα τα χατήρια  

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Tι ορισμό δίνεις για την ''καλή'' υποτακτική;;

9. bumblebee

bumblebee Contributor

Στα γρήγορα. Δοτικότητα - δοτικότητα Δοτικότητα - δοτικότητα Δοτικότητα - δοτικότητα Δοτικότητα - δοτικότητα Δοτικότητα - δοτικότητα . Πϊστη Πϊστη Πϊστη Πϊστη Πϊστη. Τσαμπουκάς !
    Εγώ για σένα τρώω τα σίδερα, γαμιέμαι όπου θες και για πάρτη σου δεν μασαω μία. Στα άρματα !

10. Strong_Weakness

δοτικοτητα +
    πιστη+
    τσαμπουκας+
    αν κρινω απο τα λεγομενα σου ειμαι στην κατηγορια ¨καλη¨
    ελπιζω να μην χρειαζεται και ερωτας-αγαπη-συναισθημα....

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Θα σε στρώσει η @brenda είναι μαστόρι.    

12. Strong_Weakness

και πριν ανακαλυψω τον ομορφο κοσμο του bdsm δεν ηθελα να χρειαζοντε ολα αυτα......