Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός και φαντασιώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 5 Δεκεμβρίου 2009.

?

Αυνανισμός χωρίς φαντασίωση;

1. Ναι, μπορώ να αυνανιστώ χωρίς να φαντασιώνομαι.

18 vote(s)
    23,4%
  2. Έχω μπορέσει ελάχιστες φορές να αυνανιστώ χωρίς να φαντασιωθώ.

21 vote(s)
    27,3%
  3. Όχι δεν έχω μπορέσει ποτέ.

34 vote(s)
    44,2%
  4. Άλλο

4 vote(s)
    5,2%
  1. Syrah

Syrah Contributor

Έχετε αυνανιστεί μέχρι οργασμού ποτέ, χωρίς να ανασύρετε από το νου σας κάποια φαντασίωση;

2. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Αυνανισμός και φαντασιώσεις

Άλλο

3. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Επίσης άλλο...

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

οχι φυσικα ...
    αλλα γινεται αυτο ? ... πρωτη φορα το ακουω διχως να φαντασιωθει καποιος
    ακομα και αν χρησιμοποιησεις εναν αλλον για να αυνανιστεις κοιτωντας τον , παλι φαντασιωνεσαι

5. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Αυνανισμός και φαντασιώσεις

Αναφερόμουν μόνο στις περιπτώσεις όπου κάποιος είναι μόνος. Και εννοώ ως φαντασίωση είτε τη δημιουργία μιας φανταστικής ιστοσίας, είτε την ανάκληση από τη μνήμη μιας πραγματικής ιστορίας του παρελθόντος, η οποία όμως δεν νοσταλγείται απλώς αλλά χρησιμοποιείται ως μέσο ερεθισμού.

6. isnogood

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυνανισμός και φαντασιώσεις

και μπορει να υπαρξει αυνανισμος χωρις αυτο που περιγραφεις ειτε με την μια μορφη ειτε με την αλλη ? ....
    μου φαινεται αδιανοητο καποιος να χαιδευται ετσι απλα διχως να σκεφτεται κατι .....
    ειμαι πολυ περιεργος με την εξελιξη αυτου του νηματος ....

7. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυνανισμός και φαντασιώσεις

Συμμερίζομαι τον προβληματισμό σου, ομοίως επέλεξα την τρίτη απάντηση και αναρωτιέμαι αν θα υπάρξουν κάποιοι που θα επιλέξουν την πρώτη ή τη δεύτερη. Όχι πως μου είναι κατανοητό το τί ακριβώς σημαίνει η επιλογή της τέταρτης απάντησης, αλλά την άφησα διαθέσιμη προς αποφυγή του φαινομένου female. LoL

8. danos

danos Regular Member

Ψήφησα το 1 .
    Ασφαλώς και μπορώ , μια και είμαι καθαρά και μόνο οπτικός τύπος .
    Οι άντρες συνηθίζουν να λένε ‘’ ο καλώς μύλος όλα τα αλέθει ‘’ , κάτι που για μένα δεν ισχύει, μιας και φτιάχνομαι ΜΟΝΟ με αυτό που βλέπω , χωρίς να φαντασιώνομαι τίποτα .
    Έτσι με αυτές που θεωρό μπάζα κατά το γούστο μου δεν πάω γιατί πολύ απλά δεν με σηκώνετε .
    Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στον αυνανισμό , χωρίς να δω δεν υπάρχει στύση , ότι και να φανταστώ άρα δεν υπάρχει και αυνανισμός .
    Βέβαια πρέπει να πω σε αυτό το σημείο ότι αυτό είναι ένα θέμα που με έχει απασχολήσει αρκετά , και ότι προσωπικά δεν γνωρίζω άλλη παρομοια περίπτωση με τη δικια μου . 

9. isnogood

νομιζω οτι και αυτο ανηκει στην φαντασιωση ,... δηλαδη βλεπεις μια φωτο ή ενα βιντεο και φτιαχνεσαι ...
    ειτε το ερεθισμα ερθει απο οπτικη πηγη , ακουστικη , απο την μνημη ή απο φανταστικη δημιουργια εκεινης της στιγμης ... ολα ανηκουν στην φαντασιωση ......
    παρακολουθωντας μια τσοντα , δεν ειναι το γυμνο που σε φτιαχνει απο μονο του , αλλα η φαντασιωση για το τι θα εκανες με το συγκεκριμενο γυμνο στα χερια σου .....
    αυτο που περιμενω πραγματικα να δω , ειναι αν καποιος/α μπορει να αυνανιστει διχως να βλεπει ή να σκεφτεται κατι ... απλα να την βρισκει καθως αγγιζεται ...

10. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ναι το έχω κάνει κάποιες φορές, ως τασκ, πριν 2 χρόνια. Ήταν ενδιαφέρον, μία καθαρά σωματική εμπειρία, ένιωσα λίγο σαν άντρας. Θέλω να πω, ότι μάλλον έτσι νιώθουν οι αντρες, δεν ξέρω, έχω την αίσθηση ότι είναι θέμα "υδραυλικών" γι αυτούς. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Ίσως μόνο οι βανίλλα άντρες να το βιώνουν έτσι, καθαρά σωματικά.

Προτιμώ να φαντασιώνομαι, σαφώς. Διαλέγω μόνη μου τις φαντασιώσεις μου, εκ των προτέρων, ή μου δίνονται έτοιμες ως γενικό πλαίσιο. Κι αυτό τασκ είναι. Πάντως, έχω ένα τεράστιο και πολύ colorful ρεπερτόριο. Σαν όπερα είναι... 

Είσαι κι εσύ μέσα καμιά φορά... 

11. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Δοκίμασα να το κάνω, ομολογώ ανεπιτυχώς.
    Ακόμη και να μην έχω κάποιες εικόνες όταν αρχίσω, για να ολοκληρώσω τις χρειάζομαι.

12. Syrah

Syrah Contributor

Πάντα ανησυχούσα για το ενδεχόμενο κάποιος να με βάζει στη φαντασίωσή του και να με υποχρεώνει να κάνω ό,τι θέλει εκείνος.