Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός και φαντασιώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 5 Δεκεμβρίου 2009.

?

Αυνανισμός χωρίς φαντασίωση;

1. Ναι, μπορώ να αυνανιστώ χωρίς να φαντασιώνομαι.

18 vote(s)
    23,4%
  2. Έχω μπορέσει ελάχιστες φορές να αυνανιστώ χωρίς να φαντασιωθώ.

21 vote(s)
    27,3%
  3. Όχι δεν έχω μπορέσει ποτέ.

34 vote(s)
    44,2%
  4. Άλλο

4 vote(s)
    5,2%
  1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μα ποτέ...
    Ούτε με το φοβερό και τρομερό, διαβολικό και θείο εργαλείο της @Madeleine Rk  

2. Voyager

Voyager Regular Member

Μου έχει συμβεί ελάχιστες φορές, σε στιγμές λίγο πριν τον ύπνο όπου και ουσιαστικά ήμουν πολύ κουρασμένη για να σκεφτώ αλλά όχι αρκετά εξαντλημένη για να με πάρει ο ύπνος. Γενικότερα πάντως δεν είναι κάτι που μου αρέσει.

3. Δεν αυνανιζομαι..

4. brenda

brenda FU very much

Το πραγματικά περίεργο όμως είναι γιατί δεν το κάνεις. Αν δεν βρέξεις κώλο πως θα πιάσεις ψάρια κοπελιά? 

5. Γιατί δεν Το κάνω.. εμ καλή ερώτηση. Γιατί όταν είμαι μόνη κάνω άλλα πράγματα (αναγκαστικά δηλαδή )
    Και επίσης ο σύντροφος μου ασχολείται με εμένα απείρως καλύτερα απ ότι εγώ. (Έτσι το αισθάνομαι )

6. brenda

brenda FU very much

Ναι, αλλά ο σύντροφός σου δεν μπορεί να υποκαταστήσει την αυτο-εξερεύνηση. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν? 

7. Νομίζω ότι μπορεί βασικά. αυτά που έχει ανακαλύψει ούτε τα φανταζομουν!!

8. brenda

brenda FU very much

9. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

@brenda, oπωσδήποτε να μου εξηγήσεις πως είναι αυτός ο αυνανισμός με βρεγμένο κώλο. Τόσα χρόνια, όλα λάθος...

10. brenda

brenda FU very much

H παροιμία να φανταστείς, για την κοπέλα φτιάχτηκε. Τι να της κάμουμε τώρα της Σοκολάτας, δεν θέλει... 

11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

τη μαλακια πολλοι αγαπησαν... το μαλακα ουδεις!

Δαλαι Λαμα

12. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Με βάση τη φωτογραφία, να συνεχίσω με την απορία μου σχετικά με το δεύτερο σκέλος της δήλωσής σου, "πως θα πιάσεις ψάρια", ή θα γίνει πολύ γραφική η απάντηση;