Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός και φαντασιώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 5 Δεκεμβρίου 2009.

?

Αυνανισμός χωρίς φαντασίωση;

1. Ναι, μπορώ να αυνανιστώ χωρίς να φαντασιώνομαι.

18 vote(s)
    23,4%
  2. Έχω μπορέσει ελάχιστες φορές να αυνανιστώ χωρίς να φαντασιωθώ.

21 vote(s)
    27,3%
  3. Όχι δεν έχω μπορέσει ποτέ.

34 vote(s)
    44,2%
  4. Άλλο

4 vote(s)
    5,2%
  1. Dapom

Dapom Contributor

Έτσι όπως το περιγράφετε @Estelwen και @lexy δεν παράγετε τέχνη αλλά το ταυτίζετε με κάποιο έργο τέχνης.

Εγώ είχα στο μυαλό μου (έτσι όπως εκφράστηκε απο τη @lexy ) εσείς οι ίδιες ή κάποιος άλλος να εκφράσει αυτά τα συναισθήματα με κάποιο πρωτότυπο έργο τέχνης.

2. lexy

lexy .ti.va.

Τα έργα Τέχνης είμαστε εμεις @Dapom .  
    Ωστόσο, η μετά το έργον ενέργεια διοχετεύεται σε περαιτέρω Τέχνες - του σχετιζεσθαι,του ερωτοτροπειν,του υπακούειν κ.λ.π.

@peleas , λαβ μόνο όταν πεινάω, αγριεύω. Στα υπόλοιπα δεν θέλω να απαντησχολιάσω  

3. Dapom

Dapom Contributor

E πες το ετσι βρε @lexy και προβληματίζομαι 

4. Αμόρ δε σου δίνω άδικο. Ήταν άκρως αυνανιστικά...

Ω, ναι. Μία γυναίκα που αυνανίζεται συγκαταλέγεται στα τελειότερα έργα τέχνης της σύμπραξης φύσης-ανθρώπου...

Last edited: 8 Μαρτίου 2016
  5. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Απαραίτητα μερικά σεσσιονς αυνανιστικου διαλογισμου.
    Μπορεί να γίνει και σε γκρουπ θέραπυ ή άσκησ κατα μονας

Για τους πιο προχωρημενους του ατομικου αυτού σπορ υπαρχουν κι εγχειρίδια:

6. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Συγκεκριμένα έχω αυνανιστεί έχοντας στο μυαλό μου την εξής φράση "δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τίποτα".

Εγραψα. ..

Οποτε δες παλι τι σχολιασες κ διορθωσε το. Οπως κ να χει ειμαι συνηθισμενη σε βλακωδεις ειρωνιες εδω μεσα. Δεν πρωτοτυπεις λοιπον.

7. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Εχω αυνανιστει ονεορευοντας κοντες 150 160 μετά βίας

8. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Αχ...
    Είμαστε ένα μάτσο βιόλες.

ΑΚΟΜΗ και σαν δεδομένο το ότι ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΩ, ενδέχεται να είναι διεγερτικό για κάποιον συνεπώς και αυξάνει την επιθυμία του (αυτό είναι το στάδιο που περιέχει ΚΑΙ τις φαντασιώσεις).

Αλλά συγγνώμη, δεν μιλώ. Έχει συνέλθει η bdsm Σύνοδος.

9. Είμαι η ντροπή του φόρουμ..
    Δεν αυνανιζομαι...

10. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ναι, αλλα εμεις την πληρωνουμε...

11. Θύμισε μου να σου κόψω απόδειξη! Χι χι χι!!!

Άν ήμουν αγαμητη θα ταιριαζε αυτό που είπες!

12. nineta

nineta New Member

δεν γινεται πιστευω.απο προσωπικη εμπειρια απο μικρη οταν αγγιζομουν ή εφερνα εικονα απο οτι ειχα δει ή δημοιουργουσα με την φαντασια μου κατι που ηθελα.εννοειται οτι ο αυνανισμος ειναι η ιδανικη κατασταση που φτιαχνεις στο μυαλο για σενα και πλεον την πλαθεις οπως θες ωστε να σε φερει στο απολυτο νιρβανα.τωρα μεγαλυτερη πια εχει τυχει να με αγγιξεουν στη συγκοινωνια και να βρισκω τροπο να εκτονωνομαι.τρομερη αγωνια μην με δουν ξαι αυτο με εξιταρει.η το να βλεπω τσοντα.θεωρω οτι ειμαι πρωταγωνιστρια.μαλιστα ερχομαι στον ρολο του αντρα επειδη θελω κοριτσια μονο.εκει ειτε φανταστω ειτε δω η δω ζωντανα στην θαλασσα η οπου αλλου γυμνη γυναικα κανω τον τελειο αυνανισμο.και κατι παραξενο.με οσες κοπελες αυνανιστηκαμε ειχα μια απαιτηση.να κατεβαζουν το κυλοτακι μεχρι γονατα.ε αυτη η εικονα με κανει να τρεμεω οταν αυνανιζομαι..