Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Νοεμβρίου 2007.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Αυνανισμός και BDSM

    ωω .. μα τι λες τωρα .. χαρα μου να σε κανω να χαιρεσαι ...
     
  2. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός και BDSM

    Kαι μετα τα τρια χυσιματα αυτομαστιγωμα..  

    Taboo ο αυνανισμος? Ουτε υποτημιτικο ειναι ουτε υποδηλωνει μοναξια. Μια φυσικη αναγκη ειναι για εκτονωση των ορμονων.. Αντικαθιστα το real thing οταν αυτο στην παρουσα φαση δεν ειναι διαθεσιμο και το σπερμα εχει φτασει στον εγκεφαλο. Προσωπικα βαριεμαι με το χερι αλλα ενα rubber dildo μπορει να με κανει χαρουμενη σε κρισεις σεξομανιας πολυ περισσοτερο απο ενα μετριο πηδημα..

    Και η απορια..   Υπαρχουν και ανθρωποι που ΔΕΝ το κανουν???
     
  3. impassable07

    impassable07 Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός και BDSM

    ποια ειναι τα φυσιολογικα και ποια τα μη φυσιολογικα που μπορει να σκεφτετε καποιος-α εκεινη τη στιγμη???
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Αυνανισμός και BDSM


    Πολύ σωστό. Πράγμα που επιβεβαιώνει τις υποψίες μου ότι ο αυνανισμός θεωρείται τόσο προσωπικό θέμα που δύσκολα συζητιέται δημόσια. Ενώ η παιδεραστία, η κοπρολαγνεία, ο μαζοχισμός συζητιούνται ανετότατα και πολλά διαφορετικά μέλη του φόρουμ εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς να τις θεωρούν "μύχιες" σκέψεις.

    Ο λόγος που έβαλα το νήμα ήταν αυτός ακριβώς. Ήθελα να ξεπλύνω το θέμα του αυνανισμού από την "μυχιότητά" του. Μεγαλεπήβολο σχέδιο μάλλον. Βρήκε τοίχο.

    Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου ότι είναι δικαίωμα και επιλογή του καθενός αν θα εκθέσει τις μύχιες σκέψεις του σε ένα φόρουμ ή όχι.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Αυνανισμός και BDSM

    Πάντως όσοι δεν το κάνουν παθαίνουν ρεύση νομίζω. Προσωπικά μου συνέβη να τελειώσω μέσα στον ύπνο μου κάποιες φορές στη ζωή μου και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να το επαναλάβω κατά βούληση γιατί ήταν μεγαλειώδες ως ολοκλήρωση ενός σεξουαλικού ονείρου.
     
  6. zwg

    zwg Regular Member

    μια που μιλάμε για αυνανισμό και γενικά για μαλακία ακούστε και αυτό έχω ακούσει οτι γυναίκες οι οπίες πίνουν πολύ συχνά σπέρμα παρουσιάζουν προβλήματα με το στομάχι τους λόγο κάπιου σπερμινικού οξύ ή κάτι τέτειο το οποίο τρυπάει το στομάχί τι έχετε να πείτε για αυτό ?
     
  7. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Ο αυνανισμος σαν ορος ειναι λαθος οπως χρησιμοποιειται. Ο Αυναν που εδωσε το ονομα του στην ομωνυμη πραξη, ηταν ενα βιβλικο προσωπο που αναφερεται στην Παλαια Διαθηκη. Ηταν γιος του Ιουδα και εγγονος του Ιακωβ. Συμφωνα με τη νομοθεσια της εποχης, αν καποιος ανδρας νυμφευμενος απεβιωνε ατεκνος, ο αδελφος του ηταν υποχρεωμενος να νυμφευθει αυτος την χηρα γυναικα του αδελφου του. Αυτο εκανε και ο Αυναν, με τη διαφορα οτι ενοιωσε πως τον χρησιμοποιουν μονον ως εργαλειο αναπαραγωγης. Ετσι "Γνούς δε Αυνάν ότι ούκ αυτώ το σπέρμα, εγίνετο όταν εισήρχετο προς την γυναίκα του αδελφού αυτού, εξέχεεν επί την γήν του μη δούναι σπέρμα τώ αδελφώ αυτού."
    Συνεπως αυνανισμος σημαινει εκσπερματιση εκτος του κολπου της γυναικας αλλα παντα σε συνουσια.
    Ο σωστος ορος ειναι ο ακολουθος
    "Η αυτοϊκανοποιηση της γενετησιας ορμής και ηδονης χωρις συνουσια με αλλο ατομο."
    Επι της ουσιας τωρα, φυσικα και αυτου του ειδους η αυτοϊκανοποιηση δεν ειναι ντροπη.
    Ο Διογενης ο Κυνικος το εκανε δημοσιως και οταν καποιος τον ρωτησε αν ντρεπεται, αυτος απαντησε "μακαρι να μπορουσα να ανακουφισω την πεινα μου, τριβοντας απλα την κοιλια μου"
     
  8. impassable07

    impassable07 Regular Member

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός και BDSM

    Για το στομαχι δεν εχω ακουσει... Αυτο που ακουσα ειναι οτι κανει καλο στην επιδερμιδα,και χαλαει τα δοντια !! (Απλωστε το ελευθερα επανω σας, αλλα να εχετε και οδοντοβουρτσα-οδοντοκρεμα μαζι σας καλου κακου!    )

    ....Και δε μου λες... Μονο για τις γυναικες ισχυει αυτο????   
     
    Last edited: 24 Νοεμβρίου 2007
  9. fractal

    fractal Regular Member

    Ακόμα και η λέξη με τρία γεμάτα φωνήεντα σε ανακουφίζει (μα λα κα ) όσο για την αθυροστομία ,μπορείς να βρίζεις εμένα αν θες.
    Ειδικά μιας και έχασα το πάρτυ
     
    Last edited: 24 Νοεμβρίου 2007
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Υποτιμητικό;
    Γιατί;
    Υπάρχει πιο υγρό θέαμα από το να βλέπεις κάποιον να χαϊδεύεται μέχρι να τελειώσει, κατόπιν διαταγής;

    Δώρα φαντάσου τον εαυτό σου δεμένο, το ένα χέρι ελεύθερο, να παρακολουθείς ένα όργιο στο οποίο δεν μπορείς να συμμετέχεις και εσύ το μόνο που θα έχεις να είναι η αυτοϊκανοποίηση. Και ακόμα καλύτερα να μην είσαι καν στο ίδιο δωμάτιο…
     
  11. φετίχ10

    φετίχ10 Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός και BDSM

    θα συμφωνήσω μαζί σου dora είναι ακρώς ερεθιστικό και φυσικά όταν συνδιάζεται με BDSM και fetish παιχνίδια, του μυαλού και του κορμιού είναι τέλειο....!!!!
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Συμφωνώ. Δεν είναι καθόλου υποτιμητικός ο αυνανισμός, ή έστω η αυτοϊκανοποίηση, όπως θέλετε πείτε το. Και μένα μου αρέσει να βλέπω τους άλλους, ιδίως την έκφραση του προσώπου τους καθώς τελειώνουν. Με γεμίζει αυτό.

    Είναι καλύτερο να σου παρέχεται εικόνα ή να ακολουθείς την φαντασία σου και όπου σε βγάλει; Αν υποθέσουμε ότι ο οργασμός είναι εγκεφαλική υπόθεση, μπορεί ο Κυρίαρχος να ελέγξει τις σκέψεις του υποτακτικού; Δηλαδή, όπως στο παράδειγμά σου, αντί να σου παρέχει την εικόνα, να σου παρέχει την σκέψη. Θα σκέφτεσαι αυτό.

    Φαντάσου δηλαδή να σου δώσει μια αηδιαστική ξενερωτική εικόνα. Ή να σου απαγορεύσει κάποια αγαπημένη φαντασίωση. Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο σαδιστικό, Ηλία;