Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός χωρίς σεξ μπροστά σε συντροφο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Sadistcop32, στις 23 Νοεμβρίου 2021.

1. Sadistcop32

Sadistcop32 New Member

Πόσοι το έχετε κανει;
    Ακόμα και και αν ο η παρτενέρ είναι η πρώτη φορά που συναντιεσαι;
    Το έχω ζητήσει από αρκετές που δεν ήθελαν σεξ λόγο σχέσης η φόβου μη κολησουν κάτι και δέχτηκαν..
    Η καλύτερη και πιο έντονη ήταν με νοσοκόμα που ήθελα πολύ να κάνω μαζί της αλλά ήταν σε σχέση και δεν ήθελε να τον κερατώσει.. έτσι πήγα εκεί που δουλευε(λαικο) και κάτσαμε στο δωματιο που αλλάζουν.. δέχτηκε μόνο και μόνο για να πειστεί ότι της έλεγα αλήθεια για την ποσότητα που εκσπερματωνω και δεν το πιστεύε..έτσι τον έβγαλα έξω μπροστά της και άρχισα να τον παίζω απλα κοιτάζοντας τις ρωγες που έβγαλε επίτηδες εξω...σε απόσταση 1.5 μέτρου.. και οι 2 όρθιοι.. δεν άργησα να χυσω ούτε λεπτό από τις καβλες και όταν μου φύγανε οι πρώτες χοντρές σταγόνες έπεσαν πάνω στη στολη της..δεν το πίστευε και τα υπόλοιπα πέσανε κάτω κάνοντας χαλια το πάτωμα...αυτή δάγκωνε χείλια και χαιδευε μουνακι πάνω από την στολή.. έσκυψε τα σκούπισε με χαρτί και όπως ήταν κάτω της ακούμπησα το πουτσοκεφαλο στο μάγουλο που είχε μείνει μια μεγάλη ποσότητα και κρεμόταν.. το σκούπισε με το χερι προς στο στόμα να το γευτεί..
    Χωρίς σεξ όλο αυτό.. ίσως το καλύτερο χυσιμο που έχω κάνει ποτέ..
    Μετά από αυτό ξαναβρεθηκαμε αλλά μου τον έπαιξε αυτή και τα έριξε πάνω στο τραπέζι για να τα καθαρισει(την άναβε αυτο)..
    Ξέρω περίεργο...αλλά το θέλω ξανά και ξανά..

2. AlexSweetSub

AlexSweetSub New Member

Μια πρώην μου είχε ζητήσει να το κάνω μπροστά της!
    Πολύ σεξι εμπειρία θα το ξανάκανα σίγουρα αν μου το ζητουσαν!!!

3. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

"...δεν ήθελε να τον κερατώσει..."

Α...γιαυτο λοιπον  

4. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Για τους μερακλήδες του σπορ, που θέλουν να εντρυφήσουν σε εξελιγμένες τεχνικές, προτείνω το ακολουθο:

Καλη απολαυση

5. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

E. Dantes     (για τις εξελιγμένες τεχνικές το γέλιο!)

Sadistcop32 Αξιοζήλευτη εμπειρία, άντε και στα δικά μας!

Last edited: 25 Νοεμβρίου 2021
  6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αυτο λεγεται : "Για δες ενα μαλακα.."

7. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

Από πότε αυτό θεωρείται περίεργο κι εξτραβαγκάνζα?  

8. Sadistcop32

Sadistcop32 New Member

Από τη στιγμή που δεν το δέχονται πόλλες

9. sapfw

sapfw out of order Contributor

άλλαξε παρέες

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπωνε ψάχνει να βρει μια νόρμα, να την γουστάρει ως άλλοθι για να "θεραπεύει" την μεταλλαγμένη εν αγνοία της ανάγκη της για ανήκειν, με τα γνωστά, τετριμμένα και γραφικά συνεπακόλουθα.

11. Sadistcop32

Sadistcop32 New Member

Είμαι εδώ για να τις βρω

12. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor