Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτές οι στιγμές...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kostas.V., στις 21 Οκτωβρίου 2016.

1. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Την καλησπέρα μου...
    Σε μια εποχή που όλα κυλούν δύσκολα για τους περισσότερους και το μυαλό κολλάει στα δυσάρεστα ας θυμηθούμε λοιπόν σε αυτό το νήμα όμορφες,ιδιαίτερες,αξέχαστες στιγμές που είχαμε στην ζωή μας και ας αναπολήσουμε έστω και για λίγο....
    Ξεκινώντας λοιπόν θυμάμαι εκείνη την παραλία με συμφοιτητές,μουσική,χαβαλέ,ανέμελοι...τότε που όλα μας φάνταζαν απλά...
    Συνεχίζεται.....

2. Maverick

Maverick Good guy to a fault.

Ήμουν σε γάμο με την πιο όμορφη παρέα και την ρωτάω τι εύχονται στο τέλος και φυσικά μου λέει "να ζήσετε".
    Εγώ με μια αφέλεια της λέω ότι καλά έκανα και την ρώτησα γιατί αλλιώς ήμουν ικανός να ευχηθώ "και του χρόνου".
    Το γέλιο που έριξε και μετά κολλησα και εγώ το θυμάμε πάντα.
    Φτου φτου σκόρδα μη την ματιάσω...

3. 1987 καλοκαιρι φωτια στην παραλια σουβλακια μπυρες βραδινο μπανακι και τα νιατα μας ......

4. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Δεν μιλουσα καν τοτε..

5. εγω ετοιμαζομουν για φανταρος νεαρε......   τοτε που πολεμουσαμε με γιαταγανια

6. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Νομιζα οτι εσεις δε πατε φανταροι..

7. εμεις ποιοι εμεις??

8. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Οι Γιωταδες!!!!!

Γκοοοοοοοοοολλλλλλλλλλ!

9. ειναι οφ σαιντ ωρε .......  
    και για την ιστορια γιωτας δεν υπηρξα ποτε μαλλον το αντιθετο...... 

10. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Λημνος Νεφελη στρατος αξεχαστες στιγμες.

Υ.γ. γιωτα γιωτα ζωη κ κοτα

11. Queen87

Queen87 Contributor

Το καλοκαίρι τότε ήμουν 4 η 5 μηνών  

@Guruni νομιζω είμαστε κοντά....

12. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

3 χρονια..