Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτές οι στιγμές...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kostas.V., στις 21 Οκτωβρίου 2016.

1. δεν την πιανεις γιατι εβαλε λαδι να γλυστραει ........   

2. ellianna

ellianna Regular Member

Ιούνιος του 2005,τότε που για πρώτη φορα πίστεψα ότι τα παραμύθια υπάρχουν και βγαίνουν αληθινά..αθώες ηλικίες,αγνές ψυχές!

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

4.  
  5. underherfeet

6. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Πολύχρονος με υγεία ματάκια μου.....   χαχαχαχ

7. danos

danos Regular Member

Ωραίο θεμα ανοιξες κωστα
    1993 ζω τον μεγαλύτερο ερωτα της ζωής μου
    Δεν αγαπησα ποτε καμια αλλη
    Ετσι δεν ειναι θυμάμαι. Ειναι η ζωη μου ολη

8. underherfeet

να΄σαι καλά! 

9. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Αιμα σε πηγε!

10. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Καλοκαίρι του 2010... Λονδίνο...
    Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μην περπατούσα εκείνο το σοκάκι, να μην έβλεπα ότι είδα.
    Αυτά σκέφτομαι αλλά από την άλλη, ήταν η πρώτη φορά που το αίμα μου έβρασε, που ένιωσα την καρδιά μου έτοιμη να σπάσει, που ξύπνησα μέσα μου.

Εκείνα τα μάτια δεν θα τα ξεχάσω ποτέ, και συχνά αναρωτιέμαι, θυμούνται; Αποκλείεται...

11. folha

folha deja vu

Πέμπτη 20/10/16 8μμ, απομάκρυνση από την καθημερινότητα: σχέδια, όνειρα, χαλάρωση, ευτυχία κλπ, κλπ  
    Πέμπτη 20/10/16 11 + μμ: το διάλειμμα τέλειωσε άδοξα  
    ναι! για το τζόκερ μιλάω   8 το έριξα, 11+ είδα τα νούμερα  

12. Iagos

Iagos Contributor

Ωραίο νήμα ΜαστροΚώστα και έχω πολλές στιγμές να διηγηθώ..

Θα πάω πολύ πίσω...

Στα τέλη του 91...

Ξαφνικά που λέτε σύνκαυλοι στα τέλη του 91, εκεί που όλα είναι ένα πάρτι, εκεί που ενηλικιώνεσαι μέσα από την ακαδημαϊκή σου ζωή, εκεί που πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα, εκεί που η ζωή, οι ηδονές, η δύναμη, τα πάντα σου είναι στο ζενίθ, σε εκείνη την υπέροχη στιγμή που είσαι στα είκοσι τρία και όλη η ζωή είναι μπροστά σου, πρέπει λέει να κόψεις την αναβολή..

Ό,τι ζεις είναι λέει μια αναβολή..

Η ζωή σου λέει είναι μια αναβολή...

Οι φίλοι σου, οι παρέες σου, τα κέφια σου, τα γλέντια σου, οι καύλες σου, η γνώση που έχεις πάρει, η ζωή που ζεις είναι λέει μια αναβολή..

Και ποιος στο λέει;

Ο στρατός λέει...

Τι να κάνω και εγώ πάω και κόβω την αναβολή..

Που πήγα και την έκοψα;

Σε ένα καταθλιπτικό γραφείο με ομοιόμορφους ανθρώπους....

Δεν μου άρεσε αυτό το γραφείο..

Μου φάνηκαν όλοι κακομοίρηδες...

Μετά από καμιά βδομάδα το είχα ξεχάσει το γραφείο και τους γραφιάδες του...

Έλα όμως που το γραφείο δεν με ξέχασε !!!

Και περί τα μέσα του Μάρτη του 92 έρχεται στο σπίτι ένα χαρτί...

Το χαρτί έλεγε να πάω λέει στις πέντε του Μάη μια βόλτα από την Τρίπολη σε ένα κέντρο της Αεροπορίας και να κάτσω εκεί δεκαεννιά ολόκληρους μήνες για να μάθω λέει να σκουπίζω, να καθαρίζω, να τρέχω, να φοράω ρούχα που δεν μου αρέσουν, να είμαι κουρεμένος όπως δεν μου αρέσει, να μην έχω μούσια που τότε μου άρεσαν, να κοιμάμαι με άντρες κάτι που δεν με καύλωνε, να κάνω να δω μουνί για μήνες κάτι που θα με έστελνε στο ψυχιατρείο, να ζητάω άδεια για να βγω να πιω έναν καφέ κάτι που με εξόργιζε, να ζητάω άδεια για να πάω να δω την γκόμενα μου κάτι που το θεωρούσα προσβολή της προσωπικής μου ζωής ως ενήλικας και πολλά άλλα που δεν μου άρεσαν...

Έκατσα το λοιπόν και το σκέφτηκα πολύ καλά...

Και είπα στον εαυτό μου δεν μου αρέσει και δεν θα πάω...

Όσοι άκουσαν την απόφαση μου, εν χορώ είπαν : "Αυτό δεν γίνεται"

"Για σταθείτε ρε μάγκες πως και δεν γίνεται;" τους είπα.

"Μόνο αν είσαι τρελός μπορείς να σκεφτείς κάτι τέτοιο" μου απάντησαν.

Και άθελα τους μου έδωσαν τη λύση....

Έχω ένα φιλαράκι ψυχίατρο τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω "Ρε συ Βασίλη πως είναι να είσαι τρελός;"

Και αρχίζω να μαθαίνω τον τρελό...

Έμαθα πολλά.... ενάμιση μήνα μάθαινα.... και στο τέλος πήρα και χαρτί... "μανιοκαταθλιπτικός"

Πήρα το χαρτί και πήγα....

Δέκα μέρες με ψάχνανε....

Έκαναν ακριβώς την ίδια διάγνωση....

Καλοί επιστήμονες δεν λέω....

Και μου είπαν πως δεν με χρειάζονται και να κάνω λέει ότι θέλω...

Και μου έδωσαν και χαρτί που το γράφει καθαρά, Ι5....

Γιατί σε αυτή τη ζωή το χαρτί μετράει... έχεις το χαρτί; κάνεις τη δουλειά σου... δεν το έχεις; τρέχα για να το πάρεις..

Είπα να μην τρέξω και πολλή για να το πάρω και έτσι στις 15 Μαΐου του 1992 στις 9μμ γλεντούσα την μανιοκατάθλιψη μου με μια δεκαεννιάχρονη σε γκαρσονιέρα στα Πατήσια με το χαρτί στην τσέπη που μου έλεγε πως δεν με χρειάζονται και πως είμαι τρελός και μπορώ να κάνω ότι θέλω....

Αυτές οι στιγμές θα μου μείνουν αξέχαστες...

ΜαστροΚώστα έχω και άλλες...

Θα επανέλθω....

Ωραίο νήμα....

Iagos

Last edited: 23 Οκτωβρίου 2016