Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Panacotta_of_Doom, στις 4 Νοεμβρίου 2006.

  1. savra

    savra Guest

    Αυτό είναι που αξίζει, το αληθινό κι όχι το fake. Σήμερα που τα 99% και βάλε είναι fake και βασίζονται περισσότερο σε εγκεφαλολαγνείες τζάμπα θα πάει η κάθε ανάγκη να αντιληφθεί την σοβαρότητα των απόψεων που δεν υπάρχουν, άρα ναι, καλή επιλογή και καλή επιτυχία! Κάτι σαν ανακεφαλαίωση...
     
  2. SD

    SD New Member

    Διαφωνώ κάθετα με το απλό κρέμασμα του rattan.

    Η σωστή διαδικασία είναι:
    1. Παίρνουμε ενα batch από rattan.
    2. ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΨΑΧΝΙΣΟΥΜΕ και κρατήσουμε τα τελειώτερα δειγματα
    τα βάζουμε για αρκετή ώρα πάνω από κατσαρόλα με νερό που βράζει. Το ξύλο δεν πρέπει να βυθιστεί στο νερό. Η κατσαρόλα και το rattan θα πρέπει να σκεπαστούν με πετσέτα ώστε να διατηρείται ο ατμός. Ο σκοπός του παραπάνω είναι να ζεσταθεί το νερό που περιέχει φυσικά το ξύλο ώστε να γίνει εύπλαστο. (Κάπως έτσι φτιάχνουν και τα έπιπλα κήπου από το ίδιο θεσπαίσιο υλικό) Η διαδικασία ονομάζεται steam bending (κοιτάχτε Google).
    3. Εχοντας περιθώριο το πολύ πέντε λεπτά (κρυώνει το νερό του ξύλου και χάνουμε το πλεονέκτημα της διαδικασίας 2) κρεμάμε το rattan όπως αναφέρεται και στο post και το αφήνουμε για 1 ώρα περίπου.
    4. Στη συνέχεια τα βάζουμε για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 εβδομάδες σε λινέλαιο.
    5. Με ένα ελαφρύ γιαλοχαρτάρισμα voila! έχετε έτοιμο το ultimate cane.
    6. Για τους πλέον απαιτητικούς υπάρχει και η δυνατότητα κατασκευής λαβής (το ευκολότερο είναι ένα κομμάτι από σκουπόξυλο) την οποία μπορείτε να την επενδύσετε με
    α. Θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι (ψάχτε το ώς heatshrink tubes)
    β. Δέρμα (άν έχετε ταλέντο και όρεξη)
    γ. Το αγαπημένο μου "NON-SLIP PATTERN HEAT SHRINKABLE TUBE" το οποίο χρησιμοποιείται για αντικατάσταση λαβών σε ρακέτες τέννις και εργαλείων.
    δ. Ο,τι άλλο σας αρέσει.

    Σημείωση: Το οποιοδήποτε ξύλινο cane (δεν μου αρέσει ο ελληνικό όρος) θέλει την περιποίησή του. Με λίγο γιαλόχαρτο στην άκρη γίνεται καινούριο.
    Και πάνω απ'όλα COMMON SENSE. Η παραπάνω διαδικασία θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ και προετοιμασία.
     
  3. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    φαινομενικα αθωα
    τσιμπιδακια για τα μαλλια,
    σαν αυτα που ειχαν οι γιαγιαδες μας...

    λειτουργουn ως nipple clips
     
  4. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Χμ! Ίσως γι'αυτό δεν ίσιωσε ποτέ τελείως το cane μας. Αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσουμε. Με το λινέλαιο τι επιτυγχάνεται;
     
  5. SD

    SD New Member

    Δεν είδα το reply για το λινέλαιο... Γεμίζει τις μικροσκοπικές ατέλειες του rattan αλλά και όλων των ξύλων. Οσον αφορα το steam bending ψάχτε το γιατί θέλει προσοχή.
     
  6. Κατασκευη parachute

    Παρακατω ακολουθει περιγραφη κατασκευης parachute.Οσοι δεν ξερουν τι ειναι τουτο,ειναι κατι που εφαρμοζεται σφιχτα στους ορχεις και στη συνεχεια τοποθετουνται βαρη απο αυτο,για το τεντωμα των ορχεων και φυσικα την προκληση πονου και μαρτυριου.Αυτο το νημα το γραφει ο 'κατασκευαστης' και σκλαβος Της,μιας και η Κυρια μου δεν διαθετει προσβαση στο διαδικτυο αυτη τη στιγμη,παντοτε κατοπιν εντολης Της φυσικα.
    Τι θα χρειαστειτε:
    -1 μικρο λουρακι σκυλου,ή γατας απο pet shop ή ακομη και απο σουπερ μαρκετ
    -1 αλυσιδιτσα
    -4 μικρους κρικους μπρελοκ
    -1 κλιπ ορειβασιας
    -βαρακια

    Ας αρχισουμε λοιπον.Παιρνετε το λουρακι και το σφιγγετε ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΑ στους ορχεις του σκλαβου Σας.Εκει λοιπον που Σας ικανοποιει,ανοιγετε μερικες τρυπουλες.Στο μερος του λουριου που θα εφαρμοζεται στους ορχεις του σκλαβου Σας,ανοιξτε 3 τρυπες και περαστε τους κρικους του μπρελοκ.Ανοιξτε τις τρυπες σε ισα διαστηματα μεταξυ τους,ουτως ωστε οταν θα ειναι φορεμενο οι 3 κρικοι να σχηματιζουν ενα νοητο τριγωνο.Με αυτο τον τροπο θα υπαρχει ισοκατανομη βαρους στους ορχεις του,και θα μειωθει στο ελαχιστο ο κινδυνος αφαιρεσης του parachute κατα τη διαρκεια της σκηνης.Κοψτε την αλυσιδα σε 3 ισα μερη,περιπου στα εικοσι εκατοστα ή οσο θελετε.Περαστε τις ακρες των αλυσιδων στους 3 κρικους του λουριου και ενωστε τις ελευθερες ακρες μεταξυ τους,περνωντας τες στον τελευταιο κρικο του μπρελοκ.Κατοπιν περαστε στον κρικο το κλιπ ορειβασιας.Το parachute Σας ειναι ετοιμο.Εφαρμοστε το στο σκλαβο Σας,και περαστε πλεον οσα βαρη θελετε.Μπορειτε να αγορασετε βαρακια απο οποιοδηποτε καταστημα με ναυτιλιακα ηδη.Προσωπικα,εχω ενωσει ραβδους απο βαρακια τα οποια ηταν για τρεξιμο,σε διαφορετικους συνδυασμους,για να εχει φυσικα η Κυρια μου αναλογως και το επιθυμητο αποτελεσμα.Καλες κατασκευες και αντε να...Τ/τεντωθητε λιγο! 

    ps1:Ευχαριστω την Αφεντρα μου γιατι Αποτελει πηγη εμπνευσης και δυναμης για μενα.

    ps2:Αφεντρες αυτου του forum με το μαλακο,γιατι σιγουρα μετα τη σκηνη θα 'τους' ξαναχρειαστειτε!Ανηκουν βλεπετε στον βασικο μας εξοπλισμο...!! 

    eagle[Witch]
     
  7. mixalhs2

    mixalhs2 New Member

    Απάντηση: Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΗΜΑ
     
  8. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

  9. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Απάντηση: Κατασκευη parachute


    Ενδιαφέρουσα κατασκευή, ωραία και η αίσθηση της. Πολύ καλλίτερες από τις έτοιμες οι αυτοσχέδιες κατασκευές. Η δημιουργικότητα του καθένος στην πράξη.  
     
  10. kalakala

    kalakala New Member

    πολυ καλο

    υπάρχει κάποιο βιβλιο με σχεδια ;

    DIY

    !!!!
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2007
  11. takis1969

    takis1969 New Member

    Αγαπητε SD ευχαριστουμε πολυ για τις οδηγιες σου. Πολυ κατατοπιστικες. Υπαρχει περιπτωση να μας πεις πως ενα cane γινεται πιο ευκαμπτο; Αγορασα απο το διαδικτυο ενα "Natural Rattan Cane" αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα ευκαμπτο. Υπαρχει καποια περιπτωση να διορθωθει αυτο;
     
  12. Archon

    Archon sometimes sickness has fun