Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντης και «καθημερινότητα» της δούλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Tania, στις 25 Ιουλίου 2020.

  1. Tania

    Tania Seeking friendship

    Καλησπέρα σας. Ας φανταστούμε ένα ζευγάρι SM που τα μέλη ζουν σε διαφορετική πόλη αλλά συναντιούνται συχνά και επικοινωνούν καθημερινά με όλους τους γνωστούς τρόπους. Ο Αφέντης πολλά χρόνια στον χώρο και η δούλα με ιστορικό vanilla σχέσεων. Ο Αφέντης έχει δώσει εντολή στην δούλα να Τον ενημερώνει για την καθημερινότητά της, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της.
    Η δούλα αισθάνεται ότι δεν υπακούει επαρκώς αποκρύπτοντάς Του γεγονότα. Αισθάνεται ενοχές αλλά αποκρύπτει για τους παρακάτω λόγους:
    Δεν θέλει να « κουράσει» τον Αφέντη λόγω δυσάρεστων γεγονότων της καθημερινότητας, δεν θέλει να προσπαθεί να Τον χρσησιμοποιεί ως ψυχοθεραπευτή της, δεν επιθυμεί να φορτίσει την σχέση με την μιζέρια, την στενοχώρια, την ανία και τους φόβους που βαραίνουν ένα άτομο λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών λόγων.
    Δεν θέλει να Τον απασχολεί για προβληματισμούς και φόβους που αφορούν τμήματα της SM σχέσης τους, την στιγμή που οι σκέψεις της είναι ακόμα θολές, βρίσκονται στο στάδιο επεξεργασίας. Δεν θέλει να Τον απογοητεύει με την ανασφάλειά της. Να τον βομβαρδίζει με απορίες για θέματα που η ίδια αισθάνεται ότι δεν είναι έτοιμη για αυτά. Να μετατοπίζει το « κέντρο βάρους» της σχέσης προσπαθώντας να υποχρεώσει τον Αφέντη της να ασχολείται συνεχώς με την στήριξη της δούλας Του. Να εκπέμπει η δούλα ένα αίσθημα κούρασης που θα μπορούσε να δώσει την εικόνα ότι δεν είναι σε θέση να υπηρετήσει τον Αφέντη της όπως θα επιθυμούσε Εκείνος. Να αλλοιώνει την συμπεριφορά και τις τακτικές Του γιατί η δούλα Του μεταφέρει το μήνυμα ότι « πρέπει» να συμπάσχει. Δεν θέλει να Του στέλνει αντιφατικές εικόνες όσον αφορά την κατανόηση της θέσης της ανάλογα με την ψυχική της διάθεση. Να «επαναστατεί» και να « αυθαδιάζει» γιατί νιώθει ευάλωτη. Να αμφισβητεί την Κυριαρχία Του γιατί δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημά της. Δεν θέλει να επιδιώκει να Τον χειραγωγήσει ώστε να αντλήσει περισσότερο ενδιαφέρον, συμμετοχή και ενσυναίσθηση από αυτήν που ο Ίδιος είναι διατεθειμένος ή σε θέση να της δώσει.
    Η δούλα νιώθει ψυχικά πόνο γιατί δεν είναι «δικός της, γιατί για εκείνη ο Αφέντης είναι το κέντρο του κόσμου ενώ για Εκείνον η δούλα δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι).
    Υπάρχουν στιγμές που η δούλα νιώθει την ανάγκη για μια αγκαλιά, ένα φιλί, έναν ώμο να κλάψει την ώρα που το επιθυμεί εκείνη. Συνειδητοποιεί όμως ότι είναι δικαιοδοσία του Αφέντη το πως, πότε και αν.
    Το ότι ο Αφέντης θέτει τα όρια μπορεί να πονά την δούλα αλλά ο πόνος αυτός τελικά ωφελεί την ίδια, τον Αφέντη της και την σχέση. Εξελίσσεται η δυναμικότητά , η « ανεξαρτησία», η « αυτονομία» , η ικανότητά της να παλεύει και μόνη της τις αντιξοότητες, να σκέφτεται δημιουργικά και αισιόδοξα. Να μην « πνίγει» τον Αφέντη με τις αδυναμίες, την ατολμία και τις ανασφάλειές της. Να μην εξαρτάται από Εκείνον ως άβουλο ον που καταντά βαρίδι.
    Τον ευχαριστώ πολύ για όλα.
    Ο πόνος όμως εξακολουθεί να υπάρχει...
    Θα παρακαλούσα όποιον επιθυμεί να μου γράψει τις απόψεις του, είτε ως Κυρίαρχος είτε ως Υποτακτικός. Ευχαριστώ!
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Σας έχει πει ότι δεν επιθυμεί να γνωρίζει κάτι από όσα περιγράψατε;
     
  3. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Από πότε η δούλα κάνει οτι "δεν θελει"? Και γιατι νομιζει οτι μπορει να το κανει?
     
  4. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Σε όλο το νήμα αυτό κάνει
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Όταν η σχέση είναι μόνο S/m, δεν έχει και μεγάλη σημασία.
    Αναφέρεται ευθαρσώς στην αρχή του κειμένου.
     
  6. Tania

    Tania Seeking friendship

    Όχι, το αντίθετο. Οι αναστολές είναι δικές μου.
     
  7. Tania

    Tania Seeking friendship

    Από πότε; Από ανεπάρκεια. Δεν νομίζει ότι μπορεί να το κάνει , νιώθει τύψεις, δεν γνωρίζει το πιθανό βάθος μιας SM σχέσης. Γνωρίζει ότι την ευνουχίζει.
     
  8. Tania

    Tania Seeking friendship

    Ο διάβολος κρύβεται στις καλές προθέσεις. Είναι γνωστό. Ευχαριστώ για την εποικοδομητική κριτική, που πάντα πρέπει να είναι αυστηρή.
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Δεν πρέπει να παρουσιάζεις στον Κ σου κάτι που δεν είσαι, ούτε να ωραιοποιεις καταστασεις, ούτε να κρύβεις πράγματα,ούτε να λες μισές αλήθειες. Δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει. Δεν περιμένει να είσαι τέλεια από μόνη σου.

    Θα σου εξηγήσει τον τρόπο αυτός, πως να είσαι τέλεια.

    Αλλά πρώτα χρειάζεται να καταλάβει τι είσαι.
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αναφέρονται επίσης οι όροι Αφέντης, δούλα και αμφισβήτηση κυριαρχίας όμως.

    @Tania : σταματήστε να τον αμφισβητείτε, κρίνετε, αποφασίζετε, προδικάζετε λόγω των ανασφαλειών σας καί ξεκινήστε να υπακούτε σε αυτό που σας έχει ζητηθεί.
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Πολλά "θέλω - δεν θέλω", πολύς ο έλεγχος που κρατάτε. Δουλειά σας είναι να τον ακολουθείτε και να προσφέρεσθε, το οποίο περιλαμβάνει όλο τον εαυτό σας, και τις σκέψεις σας.
    Αν δεν δίνετε, δεν παίρνει. Ούτε έλεγχο, ούτε κατανόηση του ποιά είστε ώστε να σας προσαρμόσει σε αυτό που θέλει.

    Λεπτομέρεια: το είδος της σχέσης στο οποίο - εικάζω - πιθανόν αναφέρεστε "γράφεται" και λέγεται είτε M/s (Α/σ) είτε D/s (Κ/υ), ανάλογα.
    Το "SM" περιγράφει άλλο είδος αλληλεπίδραση, το σαδομαζοχιστικό.
     
    Last edited: 25 Ιουλίου 2020
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Η εντολη ειναι ξεκαθαρη!

    Η απαντηση στο νημα σου ειναι η εκτελεση της.


    Λυτρωση...