Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντης και «καθημερινότητα» της δούλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Tania, στις 25 Ιουλίου 2020.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ξέρεις τι; Θυμάμαι μια κοπελίτσα που έγραφε για την εκ του μακρόθεν σχέση της με αυτόν που θεωρούσε Κ της και ο οποίος απέφευγε αν θυμάμαι καλά την οπτική επικοινωνία. Στο νήμα της πολλοί δεν την είχαν πάρει στα σοβαρά και τρολαραν. Ομολογώ πώς στην αρχή ούτε κι εγώ την είχα πάρει στα σοβαρά ωστόσο της έδωσα το benefit of doubt και της απάντησα σοβαρά. Η ζέση της και ο αφελής -στα μάτια μου- ρομαντισμός της ωστόσο με συγκίνησαν -και δεν το έχω καθόλου εύκολο- και ήλπιζα με όλη μου την ψυχή πραγματικά να μην είναι troll.

    Ε, δεν ήταν.

    Την ίδια εικόνα μου προβάλλει και η OP, μιας άπειρης στο d/s υποτακτικής γυναίκας η οποία ωστόσο πιστεύει σε αυτό που κάνει και το προσπαθεί με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ναι, θα κάνει τα λάθη της, θα φάει τις κατραπακιές της αλλά ποιος είναι αλάθητος;

    Δεν πιστεύω ότι είναι troll και ειλικρινά πολύ θα μου κακοφανεί αν ω μη γένοιτο αποδειχτεί τέτοιο.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Άτιμη Τεστοστερόνη  
    Ακόμη και λίγη να υπάρχει επηρεάζει.  
     
  3. Tania

    Tania Seeking friendship

    Θα προσπαθήσω να απευθυνθώ στον Αφέντη μου. Αν θέλει Εκείνος...
     
  4. Hematite

    Hematite Honey bee

    Ήθελα να απαντήσω από την αρχή του νήματος, αλλά δεν ήθελα να πω βλακείες. Όχι ότι τώρα δε θα πω απαραίτητα, αλλά έχουν ήδη υπάρξει απαντήσεις (πολύ όμορφες), οπότε δεν μπορώ να χαλάσω το νήμα σε αυτή τη φάση.


    Σίγουρα είναι εξαιρετικά δύσκολα όσα περιγράφεις. Αυτός είναι και ένας πολύ σημαντικός λόγος για να είσαι διαυγής με τον κύριό σου. Αυτός είναι υποθέτω και ο μοναδικός τρόπος να αποφευχθεί η "κατάρρευση", αφού γνωστοποιώντας (με τον τρόπο που έχει υποδειχθεί) την κατάσταση που βρίσκεσαι, το άλλο μέλος θα μπορεί να σχηματίσει γνώμη, μέσα σ' όλα, για το τι αντέχεις και τι όχι τη δεδομένη στιγμή.
    Καταλαβαίνω απόλυτα τις σκέψεις σου στο αρχικό ποστ, ότι ο λόγος που αποκρύπτεις ορισμένα πράγματα είναι για να μην τον επιβαρύνεις, μην τον κουράσεις, μην τον ανησυχήσεις, (μην τον περιορίσεις, μην τον χρησιμοποιήσεις), που στα μάτια μου είναι πολύ γλυκές σκέψεις και ξεχειλίζουν από ενδιαφέρον, αλλά δε χρειάζεται να φοβάσαι κάτι τέτοιο (για να έχεις εμπιστευτεί τον εαυτό σου σε εκείνον λογικά εμπιστεύεσαι την κρίση του), και δε συνάδουν με το είδος της σχέσης. Κατά μια έννοια, με τη συλλογιστική αυτή, είναι σα να αμφισβητείται η επάρκεια του. Εφόσον δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, το μόνο που χρειάζεται στην προκειμένη περίπτωση είναι να θυμίζεις στον εαυτό σου πως η διαχείρισή του δεν έχει καμία σχέση με τη δική σου και ότι οι αποφάσεις δεν είναι πλέον δική σου ευθύνη, ούτε δικαίωμα.
    Σίγουρα το ότι διάβασες κάποιες απόψεις δεν είναι ικανό από μόνο του να σου δώσει δύναμη, να σου αλλάξει οπτική ή να σε πείσει. Πάντως η γενικότερη συμβουλή, αν δεν κάνω λάθος, είναι να δείξεις περισσότερη (έμπρακτη) εμπιστοσύνη στον Μ σου και γενικότερα στη σχέση σας, ώστε αυτά να διαμορφωθούν εκ των έσω.

    (Ελπίζω να μην ενόχλησα με τον ενικό, απλά με κάποιες σκέψεις ένιωσα πολύ οικεία)
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2020
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Όχι τρολ. Είναι της οικογένειας. Ασχολειται. Από άλλο πόστο:Πολυ δυνατο και ευφυές Κ
     
  6. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Αχ Μπουμπλε...πότε θα με αναλάβεις να γράφω βιώματα και για σένα...
     
     
  7. Tania

    Tania Seeking friendship

    Έκανα copy paste. Αυτό το κείμενο θέλω να το κρατήσω. Σας ευχαριστώ.
     
  8. Tania

    Tania Seeking friendship

    Έρευνα των καναδών Erin Buckels, Paul Trapnell και Delroy Paulhus, οι οποίοι πήραν συνέντευξη από 1200 τρολ, βρήκε υψηλή συσχέτιση με τον σαδισμό, ψυχοπάθεια και μακιαβελλισμό.[5][6] Ο σαδισμός σημαίνει πως αντλεί ευχαρίστηση με το να προκαλεί κακό στους άλλους, η ψυχοπάθεια είναι ψυχιατρική νόσος, αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας και ο μακιαβελλισμός σημαίνει πως του αρέσει να εξαπατά και δεν έχει αισθήματα. [6]


    Ο αμερικάνος ερευνητής Ben Radford έγραψε για το φαινόμενο των Κλόουν (παλιάτσων) στην παλιά και σύγχρονη εποχή, στο βιβλίο του Bad Clowns και βρήκε ότι οι κακοί κλόουν έχουν εξελιχθεί σε Τρολ του διαδικτύου. Δεν ντύνονται ως παραδοσιακοί κλόουν, αλλά, για την διασκέδαση τους, προκαλούν και εκμεταλλεύονται ανθρώπινες αδυναμίες με σκοπό να πούνε την "αλήθεια" και να πάρουν αντιδράσεις. Οπως το μέικ απ των κλόουν, έτσι και τα τρολ χρησιμοποιούν ανώνυμους λογαριασμούς και ψεύτικα ονόματα. Στα μάτια τους, εκτελούν ένα έργο για το ανώνυμο ακροατήριο τους από το Ιντερνετ. [7]
    Tsapoga Tatiani Facebook
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Καλά όλα αυτά αλλά γιατί διάλεξες το δικό μου ποστ για να απαντήσεις; Δεν είμαι εγώ που πρέπει να πείσεις ότι δεν είσαι τρολ!
     
  10. Tania

    Tania Seeking friendship

    Συγνώμη, για το λάθος!
     
  11. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Ο διάβολος κρύβεται παντού για την ακρίβεια.
    Άλλο πράγμα να μεμψιμοιρείς όλη την ώρα, άλλο πράγμα να τον ενημερώσεις για τις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή σου, άπτονται της ψυχικής σου κατάστασης και τον αφορούν ακόμη και έμμεσα αν όχι άμεσα.
    Κάποια μέρα μπορεί να έρθει η ώρα που θα "σπάσεις", και να έχει συμβεί για τους εντελώς λάθος λόγους.
     
  12. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Η Βασιλική!
    Δεν ήταν troll τελικά;! 

    Ωστόσο @Tania
    Χωρίς να έχω καμία πρόθεση να κάνω τον συμβουλάτορα..
    Όσο πιο γρήγορα αφεθείς σε αυτό που νιώθεις τόσο καλύτερα θα είναι για την εσωτερική σου γαλήνη.
    Άφησε πίσω αναστολές,ανασφάλειες και άφηνε τον Κ σου να σε καθοδηγήσει.