Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντης και «καθημερινότητα» της δούλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Tania, στις 25 Ιουλίου 2020.

  1. Tania

    Tania Seeking friendship

    Ο Αφέντης μου επιθυμεί να γνωρίζει. Ισχύουν αυτά που γράψατε στην συνέχεια. Θέσατε το θέμα επί των τύπων των ήλων. Σας ευχαριστώ!
     
  2. Tania

    Tania Seeking friendship

    Κύριε, δεν έχω διάθεση να υπεκφύγω, έχει σημασία και εδώ γιατί είναι το BDSM φόρουμ και αν όχι εδώ τότε που, δεν έγραψα για ερωτήσεις που δεν απαντώ με ειλικρίνεια ( δεν μου ζητείται καθημερινή ενημέρωση, ούτε υφίσταμαι ανακριτική διαδικασία...), αλλά για το ότι δεν προστρέχω στον Αφέντη μου για όλα τα θέματα που με απασχολούν είτε αφορά την σχέση ή τρίτους. Εξετάζοντας όμως πολλές απαντήσεις μελών αντλώ αισιοδοξία ότι συζητώντας με τις δύο βασικές οντότητες της ζωής μου, τον εαυτό και τον Αφέντη μου θα ξεπεράσω την ατολμία μου. Σας ευχαριστώ.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Από το ποστ σας κρατώ αυτό
    Αναρωτηθήτε ποιος αποφασίζει για ποια θέματα θα προστρέχετε στον Αφέντη σας και ποια όχι.
     
  4. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Ένα ζευγάρι S/m ή ένα ζευγάρι M/s?
     
  5. Tania

    Tania Seeking friendship

    Προφανώς εγώ. Η λοβεκτομή έχει καταργηθεί ως μέθοδος. Ούτε εγώ ούτε Εκείνος θα επιθυμούσαμε μια σχέση « εξαρτώμενου» μέλους. Η ευθύνη είναι δυσβάστακτη και για έναν Αφέντη. Δεν θα Τον υποβάλω σε αυτήν την δοκιμασία. Η προστασία Του η υπέρτατη υποχρέωση!
     
  6. Tania

    Tania Seeking friendship

    Καλησπέρα! Πρόκειται για συνδυασμό.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δικά σας συμπεράσματα ή δικές του επιθυμίες;
     
  8. Tania

    Tania Seeking friendship

    Κάποια από τα παραπάνω δικά μου συμπεράσματα. Οι επιθυμίες είναι το αλατοπίπερο της ζωής αλλά αν επιδιωχθεί να γίνουν πραγματικότητα να τσούξουν. Ένας κόσμος- ένας εαυτός δεν είναι απαραίτητο να χωρέσει σε έναν άλλο κόσμο. Δεν είμαι υπέρ της σύντηξης, απεταξάμην .
     
  9. iolanda

    iolanda Contributor

    Το επαναλάβατε δύο φορές.
    Θέλετε να το διευκρινήσετε λίγο;
    Ποιανού είναι υποχρέωση η προστασία του;
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Η ερώτηση δεν επιδέχεται φιλοσοφικής απάντησης και δεν ήταν φιλοσοφικού χαρακτήρα. Κατανοητή πλέον η συνολική στάση σας.
    Σημειωτέον δεν έχω συναντήσει μέχρι σήμερα Κ που να θεωρεί πως χρήζει προστασίας, υποθέτω πως είναι και αυτό δικό σας συμπέρασμα.
     
  11. Tania

    Tania Seeking friendship

    Η δούλα πρέπει να προστατεύει τον Αφέντη της από λάθη Του ή άλλες κακοτοπιές. Υπάρχουν πολλά ιστορικά παραδείγματα που δούλοι έδωσαν την ζωή Τους για να προστατέψουν τον Αφέντη Τους. Σε μια ιδανική BDSM σχέση η έννοια της προστασίας είναι αμοιβαία. Βαρέθηκα τα δράματα, τις ανασφάλειες, την μη ανοχή της μοναξιάς, την εξάρτηση, την άσκοπη αναζήτηση λύσεων και την ψυχολογική πίεση που επιβάλει το πιο αδύναμο μέλος στο πιο ισχυρό. Τα λόγια δεν πρέπει να εκσφενδονίζονται άνευ ελέγχου στον άλλον αν δεν ελεγχούν πρώτα με ενδοσκόπηση. Ο Αφέντης δεν είναι ο σκουπιδοτενεκές για παιδικά ή ενήλικα τραύματα, ψυχολογικού τύπου. Ι
     
  12. Tania

    Tania Seeking friendship

    Ο οποιοσδήποτε Αφέντης μπορεί να μην παραδέχεται την ανάγκη προστασίας από την δούλα Του, σε μια καλή BDSM σχέση όμως η δούλα είναι ο πιο δικός Του άνθρωπος. Άλλωστε δεν υπάρχει Αφέντης χωρίς Δούλα, ούτε Δούλα χωρίς Αφέντη.