Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντης μόνο με μια σκλάβα ή με πολλές.....?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Lousifer, στις 31 Μαϊου 2015.

1. Lousifer

Lousifer Παράδεισος χωρίς σεξ ? Δεν θα ήταν κόλαση?

Υπάρχουν 2 σχολές στο BDSM, η μία θεωρεί οτι ενας Αφέντης (κατά κόσμον Master) μπορεί να εκπαιδεύσει παραπάνω απο μια σκλάβες / υποτακτικές. Η 2η σχολή θεωρεί οτι ο Αφέντης πρέπει να είναι μονογαμικός ή εστω να εστιάζει την προσοχή του σε μια εκπαιδευόμενη την φορά.....
    Περιμένω τις τοποθετήσεις σας.....

Προς ενημέρωση ανήκω στην 1η σχολή.

2. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου και οχι "σχολης του BDSM" αυτο που θετεις. Υπαρχουν μονογαμικοι master και πολυγαμικοι master, καθενας οπως τον εκφραζει. Αντιστοιχα υπαρχουν υποτακτικες που μπορουν να λειτουργησουν με αλλες υποτακτικες και υποτακτικες που θελουν την αποκλειστικοτητα του dom τους. Δεν ειναι το ενα σωστοτερο απο το αλλο ή το ενα καλυτερο απο το αλλο, ειναι δυο διαφορετικοι τροποι ζωης απολυτα δεκτοι. Δεν μπορει κανενας dom να εξαναγκασει την υποτακτικη του να δεχτει καποια αλλη υποτακτικη παρα τη θεληση της, ουτε ειναι υποχρεωμενη να το κανει αν δεν το θελει, μπορει να ζητησει release. Στην M/s σχεση αυτο αλλαζει, αλλα ειναι κατι που το ξερει η σκλαβα πρωτου εκχωρησει ολοκληρωτικα τον ελεγχο στον master της.
    Υ.Γ. Και καπου εδω να πουμε οτι υπαρχει και γυναικεια κυριαρχια και τα ιδια ισχυουν και εκει, ειναι λιγο αστοχο θεωρω να τιθενται μονιμως τα θεματα μονοπλευρα.

3. astarti

astarti Love beyond Reason

Συμφωνω με το παραπάνω! Εξαρτάται απο τον ιδιο τον Κ και τις επιθυμίες του.. Και οσον αφορα την υπο, επίσης εξαρτάται απο τι είδους Κ θελει να έχει διπλα της..Το βασικό είναι πάντως η ειλικρίνεια σε μια σχέση D/s ώστε τα ορια της υπο σε σχέση με τη μονογαμια ή πολυγαμια να γίνονται σεβαστά απο τον Κ.

4. astarti

@Lousifer αφου ανηκεις στην πρώτη κατηγορία, να ρωτήσω κατι?οι πολυγαμικες σου αναγκες εκπληρωνονται με sessions ή με D/s σχεσεις?

5. Lousifer

Εξαρτάται. Προτιμώ σχέσεις

6. astarti

Δεν είμαι Κ αλλα φαντάζομαι θελει πολλή υπομονή, χρονο, ενέργεια και κουραγιο να εχεις περισσοτερες απο μια D/s σχεσεις..

7. Lousifer

Μέχρι 2. Και το ιδανικό να γνωρίζονται μεταξύ τους . Δεν είναι κουραστικό. Είναι απόλυτα χαλαρωτικό

8. astarti

Καταλαβα..μια χαρα..αν συνδυαζεις και τις μερες εκπαίδευσης τους, εισαι κυριλέ..

9. Lousifer

Παντα....μονο συνδιαστικά. Θέλεις να μας κάνεις παρέα ?

10. astarti

Εγω ειμαι μονογαμικος τυπος..ευχαριστώ για την προσφορά παντως!

11. Για να εκπαιδεύσεις τέλεια μια υπό, πρέπει να "είσαι εκεί" 100%. Όχι 50%.... (άποψή μου) οκ....

12. Lousifer

.....μου αρέσει ο χαρακτήρας σου. Σταθερός