Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντρα επι πληρωμή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος dp77, στις 11 Απριλίου 2016.

1. Master NK

Master NK Regular Member

Yπαρχουν υποτακτικες επι πληρωμη...
    1] Υποτακτικες που ερχονται με εναν μπραβο στις συνεδριες και σε πολυ καθορισμενο πλαισιο[επαγγελματιες].
    2] Φοιτητριες που κανουν συνεδριες για εξτρα χαρτσιλικι υποδιοντας την υποτακτικη[ερασιτεχνες].

2. Για να ειμαι ειλικρινης ουτε το ενα ουτε το αλλο εχω υποψιν. Pro dommes γνωριζω, απο την αλλη. Περιεργο....

3. Master NK

Master NK Regular Member

...κι ομως φιλε παιζει κι αυτο πια εφοσον ειδαν κερδος βγηκαν και τετοια στο προσκηνιο και οσο πιο πολυ βαθαινει η κριση στην Ελλαδα θα γινονται ολο και περισσοτερα....εδω ακουσα το τρελο-βρηκαν μια αστεγη και της εδωσαν φαγητο για να την δειρουν στο κωλο...αρχιζω να χανω πασα ιδεα για τον χωρο.

4. Το τελευταιο ειναι πραγματικο γεγονος ή μηπως απλα φημη; Μου φαινεται αδιανοητο!!! Απλα δεν εχουν πεσει στην αντιληψη μου υ επαγγελματιες/ερασιτεχνες ενω για Κ ξερω οτι υπαρχουν αρκετες.

5. Master NK

Master NK Regular Member

δυστηχως δεν ειναι φημη φιλε...δεν μπορω να πω περισσοτερα ειναι δημοσιο εδω

6. Το να πληρώνει κάποιος για κάτι τέτοιο το θεωρώ λυπηρό..

7. Master NK

Master NK Regular Member

Ειναι και παρα ειναι λυπηρο Αννουλα...Συμφωνω μαζι σου

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

κι εμενα δεν εχουν πεσει στην αντιληψη μου, ειμαι ομως σιγουρος οτι συμβαινει γιατι με τις φοιτητριες γινεται χαμος γενικα... λογω οικονομικης καταστασης...

9. H oικονομικη παρακμη εχει φερει γενικοτερη παρακμη, ειναι γεγονος....

10. Master NK

Master NK Regular Member

Μην περιμενεις να ακουσεις κατι στις ειδησεις αυτα γινονται υπογειως...να στο πω κι αλλιως, πανε σε ενα μεγαλο πανεπιστημιο και γραψε στον πινακα ανακοινωσεων <δινω α ποσο σε φοιτητριες για υπηρεσιες προς εμενα στον χωρο σας η σε δικο μου-τηλ. χχχχχχχ>....και περιμενε να δεις τι εχει να γινει μετα, δεν θα ξερεις που να τις βαλεις, ουρα θα κανουν αν εισαι και σωστος[οχι παλαβος].

11. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Δεν ζητούν σχεδόν όλες χρήματα επειδή τα χρήματα είναι αυτό που τις ενδιαφέρει.
    Έχω φίλη η οποία έκανε πριν καιρό προφίλ εδώ και στο προφίλ της δήλωσε ότι αναζητεί την κυριαρχία πρωτίστως μέσα της. Μέσα σε μισή ημέρα της την είχαν πέσει ένα βαγόνι υποτακτικοί και μισό βαγόνι κυριαρχικοί και της είχαν κάνει το μνι μαντολίνο και αυτό συνεχίστηκε για μερικές ημέρες ώσπου της το σφύριξε μια γνωστής της να ζητάει λεφτά από τους πέφτουλες και έτσι λάκισαν οι περισσότεροι και βρήκε εν μέρει την ησυχία της. Την ίδια ούτε την ενδιαφέρει να κάνει κάτι τέτοιο ούτε ποτέ της το έχει κάνει.
    Οπότε μπορεί να υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο τα στατιστικά σου να είναι λάθος.

Από εκεί και πέρα,
    κάτι το οποίο εξ'αρχής έχει το νόημα συναλλαγής δεν μπορεί εξ'αρχής να θεωρηθεί εκμετάλλευση. Υπάρχει κάτι που χρειάζεσαι/θέλεις/έχεις ανάγκη και υπάρχει κάποιος που προσφέρεται να στο δώσει έναντι χρηματικού ανταλλάγματος και η γνώμη μου είναι ότι κάτι τέτοιο σε πολλές περιπτώσεις είναι πολυυυυυυυυύ βολικό και εξηγούμαι:

Στο bdsm ασχέτως φύλου αυτοί που δηλώνουν κυριαρχικοί οποιασδήποτε μορφής είναι λιγότεροι από αυτούς που δηλώνουν υποτακτικής φύσης και από όλους αυτούς/αυτές που δηλώνουν κυριαρχικοί ένα μικρό ποσοστό είναι πραγματικά dom perignon με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι perignon για dom (χιουμορ φίλης, δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι). Οπότε μοιάζει κάπως τζακποτ για έναν υποτακτικό/ή να βρει αυτό που του ταιριάζει, και πάντα αναφέρομαι σε κάποιον/οια που ψάχνει υποταγή με το νόημα υποταγής. Αν το ζητούμενο έιναι να πηδήξεις/πηδηχτείς ή να γλείψεις κανα ποδαράκι τότε τα πράγματα είναι ελαφρώς ευκολότερα.

Η κατάσταση όμως γίνεται ακόμη δυσκολότερη όσο αφορά την γένους θηλυκού κυριαρχία. Από όσα βλέπω και από όσα έχω δει και συζητήσει οι περισσότερες κυριαρχικές αναζητούν τον συναισθηματισμό. Για αυτό και σπάνια υπάρχουν κυριαρχικές γυναίκες να έχουν πολλές σχέσεις bdsmικής υφής στο παρελθόν τους. Όταν βρουν αυτό που ψάχνουν και τις γεμίζει, άσχετα με την τεράστια προσφορά που συνήθως βρίσκουν μπροστά τους, κάνουν σχέσεις μακράς διαρκείας γιατί αυτό τις ενδιαφέρει. Δεν είναι οι υποτακτικοί παράσημα στο πέτο τους, δεν θα βρεις πολλές να παινεύονται για τον αριθμό των υποτακτικών τους στην προιστορία τους. Ούτε θα δεις ποτέ κυριαρχική να βάλει τον υποτακτικό της να ψάξει να βρει άλλους υποτακτικούς για να τους κουβαλήσει στην σχέση. Η μέση γυναικά δεν ψάχνει την ποσότητα δίνει βάρος στην ποιότητα της μονάδος σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς που ψάχνουμε ποιότητα στην ποσότητα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι η κατάσταση είναι κλάφτα Χαράλαμπε αν σε κάθε κυριαρχική αντιστοιχούν 20 υποτακτικοί και αυτή η κυριαρχική βολεύεται σε μακροχρόνιες σχέσεις και δεν την ενδιαφέρει να κάνει και κάτι παράλληλα.

Και υπάρχει και ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα με σας τους υποτακτικούς. Σε ένα φόρουμ ή σαιτ γνωριμιών με χιλιάδες μέλη αρκούν τριάντα χλημίτζουρες πέφτουλες υποτακτικοί για να κάνουν όλες τις κυριαρχικές να σχηματίσουν κακή γνώμη για όλους τους υποτακτικούς δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση για όλους εκείνους που δεν είναι τέτοιοι.

Στο δια ταύτα αδελφέ τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για να βρεθεί κάτι σαν αυτό που αναζητείς (και σχεδόν αδύνατο για τον αντικοινωνικό εσωστρεφή με το πουλί στο χέρι 24/7 υποτακτικό θαμώνα των φόρουμ) και εκεί έρχεται να δώσει λύση το prodomming και ειδικά το σωστό prodomming. Είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσεις το χρηματικό ποσό που χρειάζεται από όλα όσα εκείνα πρέπει να έχεις για αποκτήσεις αυτό που ψάχνεις εδικά με τόσο μικρή προσφορά και τόσο μεγάλη ζήτηση.

Σίγουρα καμία σχέση το ένα με το άλλο, αλλά είναι κάτι. Μικρό και για πολλούς ποταπό αλλά πάντα κάτι.

Last edited: 13 Ιουλίου 2016
  12. H αναλυση σου με βρισκει σχεδον 100% συμφωνο.