Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντρα επι πληρωμή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος dp77, στις 11 Απριλίου 2016.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Βρίσκουν και τα κάνουν και καλά κάνουν!

Νισάφι πια.~

2. dp77

dp77 male 77

Εγω αναφέρομαι περισσότερο στο γεγονός πως η Κ ζητά απο την αρχή οικονομική στήριξη πριν καν υπάρξει οποιαδήποτε γνωριμία. Συγγνώμη, αλλα δεν ειναι κάπως νωρίς να το ζητήσει? Αυτη η πράξη ευτελίζει την σχέση M/s και την εμπορευματοποιεί. Τώρα αν προχωρήσει το πράγμα και μετά η Κ σε ξεζουμίσει οικονομικά και υπάγεται στα πλαισια της υποταγής είναι αλλο πράγμα και σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις είχες σου.

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Είτε νωρίς είτε αργά, αν εισπράξει εισέπραξε. Και αυτός που δίνει έδωσε.

Δεν εμπορευματοποιεί τη σχέση περισσότερο απ΄ όσο αν ζητήσει πιο μετά από τη γνωριμία. Απλά την εμπορευματοποιεί πιο ευθέως και πιο ωμά. Δευτερεύουσα λεπτομέρεια δηλαδή στην ουσία.

Από εκεί και πέρα, αν εννοείς ότι αν καλό είναι να δωθεί η ευκαιρία να γνωρίσει κάποια κάποιον πρώτα επειδή αυτό μπορεί να μεταβάλει το τι θα ζητήσει, ή να δίνεται ευκαιρία σε εκείνον που αναζητά να γνωρίζει χωρίς να χρεώνεται,

νομίζω ότι εκεί ο καθένας κάνει την επιλογή του.

Ό,τι δεν του αρέσει το προσπερνά και συνεχίζει παρακάτω.

Απ΄ όλα τα γούστα, τα "ζητάω", τα "θέλω" και οι επιλογές υπάρχουν κάπου.

It's a big world out there και πάντα βρίσκει κανείς αργά ή γρήγορα συνοδοιπόρους, έστω και για ένα μέρος της διαδρομής.

Last edited: 13 Απριλίου 2016
  4. αφεντρα επι πληρωμη......και παρακαλετο μουνι......ξυνο sesion..........

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

δεν πιστευω οτι το διαβαζω αυτο...

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν κάποια ζητάει οικονομική στήριξη, πριν καν υπάρξει γνωριμία. Συγνώμη, αλλά μάλλον πρέπει ν' αλλάξει "προμηθευτή", γιατί ο δικός της δίνει "χαλασμένα". Αυτή η πράξη δεν ευτελίζει τίποτε, αφού δεν υπάρχει σχέση. Εδώ δεν υπάρχει καν γνωριμία.
    Βέβαια, απ' την άλλη, αν ο υποψήφιος σ, την στηρίξει οικονομικά πριν καν γνωριστούν. Συγνώμη, αλλά είναι άξιος της μοίρας του. Σε διαβεβαιώ, ότι δεν κρίνω αυτή την στιγμή. Σου λέω μόνο την εντύπωση που μου δημιουργήθηκε.
    Σαν ανταλλαγή μου κάνει αυτό που περιέγραψες. Το μόνο "ζόρι" είναι, ότι ο υποψήφιος σ δεν θα ήταν σίγουρος ότι θα έπαιρνε απ' την υποψήφια Α, αυτό που θα ήθελε/αναζητούσε.
    Τουτέστιν, μισή "ντροπή" του ενός και η άλλη μισή του άλλου. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ο πιο ευάλωτος είναι πάντα εκείνος που έχει μεγαλύτερη ανάγκη ή "ανάγκη". Καλώς ή κακώς, στις περισσότερες των περιπτώσεων μάλλον έτσι πάει το "θέμα".
    Θα είναι χρήμα, θα είναι συναισθήματα, ο πιο "αδιάφορος", είναι εκείνος που έχει και το πάνω χέρι, σ' όποιο πλαίσιο και αν βρίσκονται ή θα σκεφτόντουσαν να εισέλθουν.
    Παρακαλώ, ειλικρινά ότι το καλύτερο ξανά.  

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά μήπως μπλέκεσαι λίγο χωρίς λόγο;
    Μια γυναίκα μπορεί να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες επ' αμοιβή. Και αυτό είναι η πορνεία. Και η πορνεία δεν έχει τίποτε το κακό ή το μεμπτό φυσικά.
    Το αν η γυναίκα αυτή θα προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες με ολίγα topping στοιχεία, δεν την κάνουν Αφέντρα, την κάνουν απλώς ιερόδουλη που προσφέρει αυτό το είδος των σεξουαλικών υπηρεσιών.
    Θα συμφωνήσω απολύτως με το @DeSade  

Αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το D/s και το M/s που είναι μορφές σχέσεων.

8. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

D/s και M/s, με οριζοντα και προοπτικη δεκαπενταλεπτου ...      

9. garfield83

garfield83 Regular Member

Αν παντως δεν εχει pos να την δωσεις στεγνα στο Σδοε να μαθει!!

10. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Θα εκδοθεί άραγε καμιά Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα ρυθμίζει λεπτομέρειες και θα επιβάλει λες και Κρατική Διατίμηση των Υπηρεσιών?

11. Αυτό που λες εσύ dp είναι σαν αγοραίο σεχ... και όπως το βλέπω τώρα είναι σαν να ρωτάς είναι κακό να υπάρχει πορνεία? Προφανώς και δεν είναι κακό κάποιος/α να επιλέγει να εκδίδεται.. ούτε και κάποιος να συμβιβάζεται με σχέσεις με εκδιδόμενα άτομα... Συνήθως στα εκδιδόμενα άτομα καταφεύγουν τα άτομα που δεν μπορούν να βρουν χωρίς λεφτά αυτό που ζητάνε... ή που προτιμάνε να διαθέσουν χρήμα αντί για χρόνο στο να το βρουν... Το ότι οι γυναίκες Κ είναι πολύ λιγότερες από τους άντρες υ, κάνει πολλούς άντρες υ να καταφεύγουν με περισσότερη ευκολία σε σεξ επί πληρωμή, από τους βανιλιες...
    κι εγώ σου εύχομαι να βρει την σχέση που ζητάς... και να ξέρεις πως γενικά οι σχέσεις βδσμ είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο να υπάρξουν αλλά και να βρεθούν... πόσο μάλλον της δικιάς σου κατηγρορίας.

12. τι σου κάνει εντύπωση σ' αυτό που διαβάζεις? Ρωτάω γιατί εμένα μου φαίνεται όλο αρκετά λογικό και πολύ ειλικρινές