Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντρα και κυρίαρχος η μήπως υποτακτικος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Afentra katrina, στις 12 Μαρτίου 2023.

1. Afentra katrina

Afentra katrina Regular Member

Πώς κανείς έναν άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του κυρίαρχο να αντιληφθεί πως ουσιαστικά είναι κάτι άλλο και όχι αυτό? Όχι δεν το έβγαλα απ' το κεφάλι μου παραθέτω γεγονότα! Του αρέσει να με φροντίζει να μου φέρνει καφέ φαι να μου κάνει δουλειές να με χτενίζει να μου βάζει κρέμες λάδια κτλπ του αρέσει να με γλύφει ασυναίσθητα τον έχω ποιασει να γελάει με σφαλιάρες που του έδωσα πάνω στο σεξ μέρες που ήταν χαλαρός ενώ άλλες φορές ενοχλείτε ακολουθεί εντολές του τύπου πάνε φέρε μου νερό κάνε αυτό κάνε εκείνο χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις του έχω πει ότι τον έχω υπάλληλο και ότι άμα δεν είναι καλό αγόρι θα του κόψω το μεροκάματο και δεν τον είδα να δυσαρεστείται αλλά να χερεται και να μου λέει βαλεμου υπερωρίες εφτεξα όμως στο σεξ είναι πολύ συντηρητικός και άκρος αντίθετος φυσικά δεν τον αφήνω να ασκήσει βία επάνω μου αλλα θέλει επίσης δεν με αφήνει να πάρω τον έλεγχο καθόλου στο σεξ πιστεύω ότι όλο αυτό έχει μία ψυχολογική αφετηρία γιατί το βρίσκω πολύ υπερβολικό και σίγουρα ο συντηρητισμός δεν βοηθάει! Είναι παλιά σχέση που εγώ ήμουνα μικρή και δεν είχα ανακαλύψει ακόμα τη σεξουαλική μου ταυτότητα πλήρος μέναμε μαζί ένα χρόνο στο ίδιο σπίτι υπάρχουν συναισθήματα δεν είναι κάτι καινούργιο για να πεις παρατατο βρες έναν άλλο! Επανασυνδέθηκαμε μετά από 10 χρόνια. Είναι και μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου ένας άνθρωπος ο οποίος είναι το ακριβώς αντίθετο στο σεξ να μου παραδόθει και να γίνει το πιο γλυκό και υπάκουο αγόρι. Λοιπόν θέλω τις συμβουλές σας σίγουρα ένας κυρίαρχος άντρας σοκάρεται στην ιδέα μιας αφέντρας okay αλλά θεωρώ στο συγκεκριμένο άνθρωπο είναι καθαρά θέμα κόμπλεξ επειδή τον ξέρω και επειδή γενικά έχει κάποιες τέτοιες απόψεις σε μερικά θέματα. Γενικά εγώ είμαι φουλ απελευθέρωμενη και εκείνος πολύ συντηρητικός. Θα ήθελα να ακούσω συμβουλές κυριος από σας που ήσασταν έτσι και στην πορεία αλλάξατε και πως έγινε αυτή η αλλαγή στο κεφάλι σας! Πιστεύω ακράδαντα ότι πίσω από τους φόβους μας κρύβονται τα θέλω μας και πως σ' αυτήν την περίπτωση ισχύει αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό όλο να βγει προς τα έξω διώχνοντας τα ταμπού . Γενικότερα παίζει από πίσω μία πολύ περίεργη αντίληψη για το θέμα μέχρι που μου είπε ότι δεν είναι φυσιολογικό να θέλω να του κάνω τέτοια πράγματα. Εκείνη την ώρα ήθελα να του σπάσω το κεφάλι περιμένω τις συμβουλές σας

2. Brt

Brt #ολαπολυ

Έχει συμβεί ένθεν και ένθεν, πολλάκις και πλειστακις. Δηλαδή έχουν αλλάξει στατους πολλοί και με πολλούς τρόπους (γιατί δεν την κυριαρχήσαμε την ελληνική γλώσσα, μάλλον μας καβάλησε).

Προσωπικά θεωρώ εντελώς ανώφελο να αλλάζω στατους σε άτομα, επίσης το να τοπαρεις φρομ δε μποτομ είναι απολύτως σύνηθες, αλλά αρκετά άχαρο.

Βρες άλλον υποτακτικο κι εσυ. Πρέπει ντε και σώνει να υποτάξεις αυτόν;

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μα, είναι απ'τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις της. Ωχου,λολ

Μια όαση το νήμα, καλό το ταιμινγκ.  

4. Brt

Brt #ολαπολυ

Δεν βρήκε σκλάβο, όποτε τον φτιάχνει μόνη της   .

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν απέχει πολύ απ'την "πραγματικότητα".   Περιμένω τις αλλαγές του ανερχόμενου σκλάβου.

6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν καταλαβαίνω το χιουμοριστικό του πράγματος, that is the real idea πίσω από την κατίσχυση.

Σκλάβο φτιάχνεις, Αφέντη δε φτιάχνεις.

7. Afentra katrina

Ναι αυτόν θέλω τι να κάνουμε τώρα?
    Δεν τοπαρω Φρομ δε μποτομ ήμουνα παιδί 18 χρονών όταν ήμουνα μαζί του Δεν γνώριζα τη σεξουαλικότητα μου ακόμα απλά πολλές φορές δεν έλεγα ότι όλο αυτό με ενοχλεί γιατί με ενοχλούσε πάντα απλά δεν καταλάβαινα το λόγο.

Το πολλοι εχουν αλλάξει status με πολλούς τρόπους είναι πολύ γενικό ρε κορίτσι ρωτάω άμα ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο τρόπο να μου πεις

8. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Ακομα.μεγαλυτερη φαντασιωση: η κυριαρχία πανω σε αυτον/ήν που κυριάρχησε στον Κυρίαρχο.

Αν έγραφα διηγημα Βιδιεσεμικης φαντασίας θα έγραφα για καποια Κ (1) που κυριάρχησε σε άλλον Κ (2) αλλά αυτην την κυριάρχησε ενας αλλος (3) που ήταν υποτακτικος του Κ(2) επι του οποίου κυριάρχησε η Κ(1).

Εχει ενδιαφέρον το θέμα.

9. Afentra katrina

Όχι φυσικά δεν είναι σκλάβος δεν τον βλέπω έτσι και ούτε θα τον δω ποτε! Έχω συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο υποτακτικό τον θέλω στο κρεβάτι άντε και στο σπίτι μέχρι εκεί! Η σχέση είναι ισότιμη! Και πραγματικά ντροπή που φέρεστε με τόσο αγενές τρόπο απέναντι στα συναισθήματα των άλλων!

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Γίνεται ρομαντικό το νήμα, μου αρέσει. ^^

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Κατίσχυση είχαμε το 2020. Τότε το σκλαβι ήταν custom made. Τώρα είναι πιο βιομηχανοποιημένη η παραγωγή. Παίρνεις σκλαβι for life που ρέει από Κ σε Κ.

Από όσο έχω καταλάβει οι λόγοι είναι οι παρακάτω
    1) αναγνωρίζουν την φυση τους, απορρίπτοντας αρχέτυπα, τύπου άντρας-K, γυναίκα σκλάβα.
    2) μεγαλώνουν και έχουν εξαντλήσει τις ηδονές και τις επιλογες της μιας πλευράς και ψαρεύουν στην άλλη
    3) οικονομικά κίνητρα (ένθεν και ένθεν)

Η γνώμη μου είναι ότι δεν αλλάζεις τον άλλο. Αλλά πάλι, μπορείς να το δοκιμάσεις, και να μας πεις γιατί παίρνεις ένα αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο και επιμένεις να το οδηγείς χειροκίνητα.
    έξαλλη έγινες έξαλλη!

12. espimain

espimain Contributor

Αν ήταν κυριαρχική θα το είχε κάνει.
    Μπορεί να θέλει αλλά δεν μπορεί.
    Οπότε άνθρακες ο Θησαυρός.
    Ακόμη το ότι ρωτάει για το πώς, σημαίνει κάτι.
    Αν διαβάσει τις θέσεις του @Libertine SD, ίσως να καταλάβει κάτι, (αναλυτικά τα λέει ο άνθρωπος) αν και το πιθανότερο είναι να αλλάξει το στάτους που δηλώνει.