Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντρα και κυρίαρχος η μήπως υποτακτικος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Afentra katrina, στις 12 Μαρτίου 2023.

1. σε καταλαβαίνω απόλυτα και δυσκολη εξισωση έχεις να λύσεις. κι εμένα η γυναίκα μου ήταν πλήρως συντηρητική με αντίθεση με εμένα που είμαι φουλ ανοιχτομυαλος. εμεινα ομως στην σχεση πάρα πολλά χρονια,γιατι καλώς ή κακως το κρεββατι κρατάει καποια ώρα , ενω μετά στην υπόλοιπη ζωή θελεις εναν συντροφο σε ολα τα υπολοιπα. τουλάχιστον εγω ετσι το βλεπω. φυσικα σεξουαλικη επαφη είχαμε φουλ, αλλά καταπιεσα αρκετά πράγματα μέσα μου, αλλα δεν το εχω μετανοιωσει. εφοσον θελεις ΑΥΤΟΝ στο βάζω με κεφαλαία επίτηδες , το πιο πιθανόν να μείνεις ετσι, μακάρι με μικρά βήματα να τον αλλάξεις , αν και δυσκολο. αν ΑΥΤΟΣ αξίζει για όλα τα υπόλοιπα-εσυ το ξερεις αυτο- τότε μένεις μαζί του και προσπαθεις.

2. Afentra katrina

Afentra katrina Regular Member

Άντε πάλι νομίζω ότι λέω κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που αντιλαμβάνεστε υπάρχει λέμε συναίσθημα στη σχέση δεν θέλω να κάνω κανέναν σκλαβο μου δεν μπορώ να το ζωγραφίσω για να το καταλάβετε δυστυχώς γιατί βλέπω ότι επαναλαμβάνεται η έκφραση αυτή! Δεν είναι μία σχέση κυριαρχίας και υποταγής είναι μία σχέση φετιχιστικη άμα θέλετε που ναι μεν θέλω να έχω τον έλεγχο στο σεξ αλλά ως εκεί! Αν τον ηθελα σκλαβο Θα το είχα ήδη κάνει. Υποτακτικό είπαμε Θέλω να τον κάνω στο κρεβάτι άντε και στο σπίτι μέχρι εκεί δεν θα ήθελα να αλλάξει ο χαρακτήρας του σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να δω τον συγκεκριμένο άνθρωπο έτσι εγώ γιατί εγω δεν θέλω!

3. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Και όλοι αυτοί να ζούνε στο χαρέμι ενός ζευγαριού vanilla.. :-D

4. tithon

tithon Contributor

γιατί δεν του ζητάτε να ικανοποιήσει τα φετιχ σας; αν θέλει.

5. espimain

espimain Contributor

Αυτός το ξέρει;

6. Afentra katrina

Φυσικά και το έχω συζητήσει το θέμα είναι ότι δεν θέλει και δεν θέλει λόγω κοινωνικών στερεοτύπων! Δηλαδή μέσα στο μυαλό του φαίνεται παράλογο ενώ εγώ πιστεύω πως αν δοκιμάσει θα του αρεσει

7. Afentra katrina

Ναι το ξέρει

8. tithon

tithon Contributor

το ότι το στερεότυπό σας είναι να αποδώσετε σε δικό του στερεότυπο την επιθυμία του είναι ο πυρήνας της συγκεκριμένης σπείρας.

9. sapfw

sapfw out of order Contributor

δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύεις εσύ, αλλά τι πιστεύει αυτός:
    Το να αλλάξεις παγιωμένες πεποιθήσεις ενηλίκων είναι κάτι που ελάχιστοι έχουν την ικανότητα να κάνουν... Καλή τύχη...

10. Afentra katrina

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό και σίγουρα θα χρειαστώ την τύχη με το μέρος μου παρόλα αυτά θα ήθελα να προσπαθήσω ίσως με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προσπάθησα αφού δεν έφερε και αποτέλεσμα! Τώρα το πώς θα γίνει αυτό δεν ξέρω για αυτό έκανα και το post να είμαι ειλικρινής μήπως και κάποιος μου δώσει κάποια ιδέα που δεν σκέφτηκα

11. Afentra katrina

Όχι το να θεωρεί φυσιολογικό να θέλει αυτός να εξουσιάζει εμένα (άσχετα που δεν κάθομαι) ενώ το αντίθετο του φαίνεται εντελώς παράλογο είναι θέμα κόμπλεξ! Για το πώς πρέπει να είναι και να φέρετε ένας άντρας και επειδή είναι και η ηλικιακή διαφορά αρκετά μεγάλη και έχει άλλη νοοτροπία είμαι σίγουρη στο 100% ότι ευθύνεται αυτό! Ουσιαστικά αυτό που τον φοβίζει ας πούμε είναι ότι κάνοντας κάτι τέτοιο θα χάσει την ταυτότητά του και δεν θα νιώθει καλά με αυτόν αυτό όμως πηγάζει από το γεγονος ότι εκείνος δεν είναι άνετος με τον εαυτό του διότι άμα ήτανε θα ήτανε και πιο δεκτικός γενικά. Δεν μπορείς να θέλεις να κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν βλέποντας μάλιστα την ίδια σου την σεξουαλικότητα σαν πρόβλημα επειδή είναι απλά στο αντίθετο από σένα φυλλο

12. Afentra katrina

Και δεν σου έχει γεννηθεί η ανάγκη να καλύψεις αυτό που καταπιέζεις; ένας από τους λόγους που όσο και να θέλω σκέφτομαι ότι άμα συνεχιστεί αυτό πρέπει δυστυχώς να το διακόψω είναι ότι κάποια στιγμή ένας από τους δύο ή και οι δύο αν δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι σεξουαλικά ο ένας από τον άλλον κ θα κοιτάξουμε για κάτι άλλο γιατί καλώς ή κακώς το σεξ είναι βασικό πράγμα σε μία σχέση! Επίσης συμφωνώ ότι το κρεβάτι κρατάει κάποια ώρα και τις υπόλοιπες ώρες είναι σημαντικό να έχεις κάποιον δίπλα σου τι γίνεται όμως όταν δεν τα βρίσκετε στο σεξ και αυτό Σου προκαλεί νεύρα και δημιουργούνται συνεχείς καυγάδες? Για το τίποτα αλλά η αφορμή κυρίως είναι αυτή Όταν μία γυναίκα δεν είναι 100% ικανοποιημένη σεξουαλικά δεν μπορεί να είναι ήρεμη και ας ακούστει όπως θέλει!