Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει ελεύθερη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 8 Ιουλίου 2016.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αυτό πάει πολύ...Όχι και δίχως μασέλα χαχα...  

     
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Τι είναι κοκαλιάρικο, είναι τελείως υποκειμενικό χαχα. Πάντως τις ιδέες που μου αφήνετε εδώ, τις καταγράφω. Ποτέ δεν ξέρεις, αν και που θα χρειαστούν.
    Εντάξει, μ' αυτό το τελευταίο σου έφτιαξα κοιλιακούς.

    Υ.Γ.

    Το mpiroing το έγραψες μ' άψογο accent ( τ' άκουσα, μη νομίζεις ), έχεις τα θερμά μου συγχαρητήρια χαχα...    
     
  3. Brigitte

    Brigitte Contributor

    feeding drunk shrimps the K in order to easily top from the bottom (giving  ): νταξ, ευκολακι..σου πεφτει εντελως τυχαια λιγο ουζο παραπανω στις γαριδουλες, τον/ την κανεις τυφλα και μετα είναι ολος/η δικος/η σου..     
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    living like a toilet paper mummy: κοιμάσαι, ξυπνάς, τρως, γαμας..κτλ.. ενώ εισαι σαν τη μουμια τυλιγμένος με κωλοχαρτο. Αγαπάμε κωλοχαρτο! Σε προστατευει από τον ηλιο, σου απορροφα τον ιδρωτα.. Προσοχη μην και ξεμείνεις από κωλοχαρτο στις 3 τη νυχτα και πρεπει να ψάχνεις για χαρτομαντηλα στα περιπτερα.. 
    In that case ρωτας: "Σούμπα μαδάς?" ή εναλλακτικα χρησιμοποιείς ως εσχατη λυση το κατοικιδιο σου, από χροσοψαρο μεχρι κροκοδειλα..τι να κανεις??  
    Εξοπλιστείτε με πολλα, ποτε δεν είναι αρκετα!
    (watching others wear  )

       
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2016
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αυτό και υποχθόνιο είναι και επικίνδυνο για σένα.
    Γιατί αν μετά τη μάσα, τον σταματήσουν γι' αλκοτέστ, φανεί ότι έχει περάσει τ' όριο ( και σιγά μην τον πιστέψουν, ότι σούρωσε τρώγωντας τις γαρίδες του υ του ) και του πάρουν το δίπλωμα.
    Σε βλέπω να τρέχεις στην Ανταρκτική, μην σε πιάσει και σε φυτέψει χαχα...   
     
  6. Brigitte

    Brigitte Contributor

    είναι εθιστικο αυτό το νημα!!      
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ανοίγω εθιστερά νήματα ο διάολας. Φτου φτου μου θα με φάει η μετριοφροσύνη χαχα.

    Υ.Γ.

    Αφού το "χτίζουμε" εμείς οι δυο. Μετά θα σου απαντήσω και στο toilet mummy.
    Να ξερες τι πληγή σκάλισες με το κωλόχαρτο χαχα...   
    Βέβαια θα επανέλθω και με άλλα "φετίχ" ή "βουδουσουμικές πρακτικές".
    Κάποιες ίσως απλά kinky ( αφού θα τις γράψω δίχως british accent   ).
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όπως σου έγραψα και χθες, με το living like a toilet paper mummy, μου ξύπνησες πολύ μακάβριες αναμνήσεις, που με στοιχειώνουν μέχρι σήμερα.  
    Που λες, κάποτε...ήμουν με την σου(μ)πα σε ταξίδι αναψυχής, είχαμε περάσει ένα όμορφο βράδυ με κάτι φίλους, είχαμε πιει τα εντόσθια μας.
    Της είχα δώσει κι εντολή, να κάνει iguana breast feeding - ελληνιστί: θηλασμός ιγκουάνα - ( giving , watching other wear ). H νύχτα μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν απόλυτη επιτυχία.
    Γυρνάμε που λες στο διαμέρισμα που είχαμε κλείσει καμιά δεκαριά χιλιόμετρα έξω απ' την πόλη ( ήταν η δεύτερη μας μέρα εκεί ), πάω στην τουαλέτα να πλύνω τα δόντια μου.
    Και πέφτει το μάτι μου στο τσουμπλέκι, που κρεμιέται το ρολό με το χαρτί υγείας... Άδειο ... Κρατώ την ψυχραιμία μου κι αρχίζω να ψάχνω σ' όλα τα ράφια και τα ντουλάπια.
    Έψαξα ακόμη και στις ντουλάπες και στα συρτάρια με τα ρούχα, τίποτα. Αρχίζει να με κόβει κρύος ιδρώτας και μια υπόνοια διάρροιας.
    Είναι γνωστό, ότι σαν κάτι σου λείπει/δεν μπορείς να το κάνεις. Είναι τότε που σου έρχεται σφοδρή η επιθυμία του.
    Κοιτώ τη σού(μ)πα με βλέμμα πεινασμένου μπαμπουΐνου και πάνω που πάω να της πω σού(μ)πα μαδάς, να την τραβήξω απ' το μαλλί, να την κρεμάσω στο τσουμπλέκι του κωλόχαρτου.
    Για να κάνω την ανάγκη μου και μετά να καθαριστώ με την πλατούλα της. Θυμάμαι ότι φορούσε ακόμη το αγαπημένο μου φόρεμα, που μου είχε κάνει τα balls τσουρέκια, να της δανείσω εκείνο το βράδυ.
    Σιγά μην το λέρωνα, αφού όσο κι αν το πήγαινα μετά καθαριστήριο, θα ήταν για πέταμα. Η σού(μ)πα εντάξει, άντεχε, άσε που δεν θα είχα θέμα, ακόμη και να την ρίξω στον κλίβανο. Το πολύ πολύ να πέθαινε χαχα...

    Το λοιπόν, είναι η ώρα 3 και κάτι μετά τα μεσάνυχτα. Είμαι σχεδόν στα όρια της παραφροσύνης στην ιδέα ότι θα μ' έπιανε κόψιμο και δεν θα είχα κωλόχαρτο.
    Όταν είμαι τόσο αγχωμένος ( μόνο όταν τυχαίνει να ξεμείνω από χαρτί υγείας, αγχώνομαι σε τέτοιο σημείο ), δεν μπορώ να οδηγήσω.
    Λέω στ σού(μ)πα, ξαναφόρα τα 15ποντα σου και πάνε με στην πόλη, να βρω χαρτί.
    Βάζει τα γέλια, μου γυρίζει το μάτι και την διατάζω ( για να "ισιώσει" ) να κάνει reverse fishing from a plastic boat filled with burning charcoals -
    ελληνιστί: ανεστραμμένο ψάρεμα από πλαστική βάρκα γεμάτη με φλεγόμενα κάρβουνα - ( giving )

    * Ανεστραμμένο ψάρεμα = αρχαία αλιευτική τεχνική των Cherokee στην οποία βάζεις στην πετονιά το ψάρι και την πετάς στο νερό για να πιάσεις δόλωμα.
    Όταν όμως γίνεται με την χρήση πλαστικής βάρκας γεμάτης με φλεγόμενα κάρβουνα ( και την αναφέρεις στ' αγγλικά με british accent ).
    Μετατρέπεται σε βουδουσουμική πρακτική.

    Για να μην το "τεντώνω" άλλο, μετά από 2 ώρες και κάτι αναζήτησης ( και αφού έχουμε φτάσει καμιά 50αρα χιλιόμετρα μακριά απ' την πόλη που βρισκόμασταν ), πετυχαίνω ανοιχτό ένα περίπτερο.
    Η σού(μ)πα παρκάρει και με ρωτάει, αν θα έπρεπε να πάει γυμνή και χυμένη στα μούτρα, να μου πάρει χαρτομάντηλα.
    Εγώ της απαντώ : Ίσα μωρή γλαδιόλα, γυμνή και χυμένη στο περίπτερο σε στέλνω, μόνο όταν θέλω να μου φέρεις τσιγάρα.

    Ένιγουέϊ, κατεβαίνω τελείως φρικαρισμένος απ' τ' αμάξι, ζυγώνω τον περιπτερά και του λέω τι? Ένα πακέτο τσιγάρα? 5 μπυρόνια? 18 κουτιά προφυλακτικά? Όχι...
    Πόσα πακέτα χαρτομάντηλα έχεις αυτή την στιγμή? Μου απαντάει, τέσσερα. ΟΚ, δώκε τα μου όλα και στα σβέλτα χαχα.

    Χαρούμενος και ήρεμο πλέον που αν μ' έπιανε κόψιμο μες στη νύχτα, εκτός από το να πλυθώ, θα είχα τουλάχιστον χαρτομάντηλα.
    Τραβάω την σού(μ)πα απ' τους αστραγάλους, πέφτει στο κράσπεδο και ανοίγει το κεφάλι της, την αφήνω να κείτεται δίπλα στ' αμάξι ( εντάξει, έζησε, μην ανησυχείς χαχα ).
    Και πάω στην θάλασσα που ήταν εκεί κοντά, για να χαρώ ένα απ' τα πλέον λατρεμένα μου φετίχ, που με κόλλησε ένας φίλος σ' ενα ταξίδι μου στη βόρεια Σκωτία.
    Το underwater bagpipe playing while cooking huggies - ελληνιστί: υποβρύχιο παίξιμο γκάϊντας ενώ μαγειρεύεις huggies - ( everything to do with it )

    Υ.Γ.

    Μου άφησε τέτοιο τραύμα εκείνο το σκηνικό, που δεν ξανάκανα ταξίδι δίχως μια βαλίτσα φίσκα μόνο με χαρτί υγείας. Προτιμώ να φύγω δίχως ρούχα, λεφτά ή ταξιδιώτικα έγγραφα αλλά όχι χωρίς κωλόχαρτο χαχα...   

    Ακολουθεί φωτογραφικό ντοκουμέντο, εκείνης της αποφράδας νύχτας ( όσο και να με τρομάζουν αυτές οι φώτο, τις κράτησα, για να μην ξεχνώ χαχα  )

       

    Αυτά...  
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2016
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Φορστ σφουγγαριζέισον (γκίβιν)  
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Nail cutting to a worm with all it' s fingers amputed - ελληνιστί: κόψιμο νυχιών σ' ένα σκουλήκι μ' ακρωτηριασμένα όλα τα δάχτυλα   - ( giving )

    Y.Γ.

    Τρομερή κρυάδα, αλλά είπαμε, γούστα είναι αυτά χαχα...  
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2016
  11. Anti

    Anti Regular Member

    τι δραμα θεε μου!......απο τι καταστασεις εχεις επιβιωσει.....χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαα