Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφεντρα + Αφέντης= ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Nadia R., στις 16 Ιουλίου 2012.

1. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Αφεντρα + Αφέντης= ?

Εαν υποθεσουμε οτι ο ενας αρχηγος εχει την πολεμικη δυναμη πολλων στρατιωτων, τοτε ο μαστερ που εχει πολλες σκλαβες (μιας και ειναι αντιμετωπος με δυναμη ιδιου μεγεθους) ειναι αληθινος μαστερ?

2. woohoo

woohoo Regular Member

Εσυ τωρα πως αποφαινεσαι οτι ο τροπος με τον οποιο εκφραζει την σεξουαλικοτητα της εχει σκατα γευση?

3. Re: Απάντηση: Αφεντρα + Αφέντης= ?

Βρε συ Αστροβροχη που τα ειδες αυτα που εγραψες; Ποιος εμποδισε την κοπελα και την καθε κοπελα να γραφει οτιδηποτε; Που ειδες το ζορι;
    Ακριβως επειδη οπως λες δεν υπαρχει λογοκρισια φανταζομαι οτι επιτρεπεται να λεει και ο καθενας την γνωμη του η οτιδηποτε αλλο θελει πανω σ αυτα που βλεπει. Σωστα;
    Μηπως ηθελες κι εσυ να στειλεις μηνυμα και εγραψες αυτο το ποστ;

4. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αντιθέτως είπα πως ότι κάνει είναι δικό της θέμα.

Θα μπορούσα να φέρω σαν παράδειγμα το οτι επειδή σε κάποιους αρέσει το bungie jumping δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνει βασικό μάθημα στα σχολεία την επόμενη σχολική χρονιά. Αυτό είναι καλλίτερο από την σοκολάτα με μουστάρδα και τον Παρλιάρο?

Αλλά νομίζω πως ότι είχα να πω το είπα για το θέμα.

M KOstas

5. woohoo

woohoo Regular Member

Το σχολειο ειναι ηδη εμπλουτισμενο με πολλα αλλα ''δημιουργικα'' μαθηματα.

6. Re: Απάντηση: Αφεντρα + Αφέντης= ?

Ρε woohoo και αστροβροχη και όποιος αλλος λεει αυτα περι ελευθεριας κλπ
    Φυσικα και ο καθένας είναι ελευθερος και εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει και να το γραφει και να το υποστηρίζει αυτο ομως δεν σημαινει οτι εμεις ειμαστε καλά και σωνει υποχρεομένοι να τον παρουμε στα σοβαρα. Οπως εχει αυτος το δικαιωμα της οποιας γνωμης εχω κι εγω το διακαιωμα να μην τον παιρνω στα σοβαρα και να το λεω. Κανενας δε φιμωνει κανεναν. Κατανοητο τωρα; Μην ξανακουσω λοιπόν παρομοιο επειχηρημα απο κανεναν διοτι θα αυτοπυροβοληθω να ησυχαζω κι εγω να ησυχασετε κι εσεις

7. elfcat

elfcat . Contributor

Aγαπητή Nadia R,

Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις αυτό που επιθυμεί η πολεμόχαρη καρδιά σου, να γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα, να υποκλιθείς γονυπετής, μετά από έναν αιματο-ιδρωμέ-σπερμο-βαμμένο πόλεμο, σε Εκείνον τον ΄Εναν και Μοναδικό, που θα υποτάξει το ανυπότακτο σώμα, την φλογερή ψυχή σου κλπ κλπ κλπ Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα χαρούμε για την καλή σου τύχη (είμαστε καλά παιδιά) και υποστηρίζουμε ολόθερμα την τζιχάντ σου. Εν τω μεταξύ επέτρεψέ σε κάποιους από εμάς, χωρίς παρεξήγηση να λέμε και καμία μ...ια να περάσει η ώρα. Εμπνεόμαστε.

Last edited: 19 Ιουλίου 2012
  8. dom2012

dom2012 Regular Member

Το μόνο σίγουρο το δε έχει καμία σημασία… ιδικά σε προκομμένη περίπτωση. Μια σκέψη έκανα... μια παρατήρηση… αυτά.

9. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αφεντρα + Αφέντης= ?

Να προσεχεις ομως μην προκαλεσεις ανεξελεγκτη εκπομπη εγκεφαλικων κυματων και οι αφεντρες αντι να σε θαψουν, σε ξαναπηδηξουν.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Δεν ξερω τι μυνημα ελαβες αλλα εγω τα θρησκευτικα της δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης ειχα στο μυαλο μου. Μιας και ξεκινησα και το ''το μηδεν και το απειρο'' και την ιστορια.

Last edited: 19 Ιουλίου 2012
  10. dom2012

dom2012 Regular Member

Είσαι λίγο ποιο μικρός από τον γιό μου, παιδάκι μου. Μόνο αυτό θα σου πω. Σε αφήνω να το σκεφτείς λιγάκι. Ήρεμα και ήσυχα. Και δεν χρειάζεται να μου απαντάς

11. woohoo

woohoo Regular Member

Και τι σημασια εχει αυτο?

Εγω οντως το βρισκω αστειο το που σε καποια ποστ μιλας λες και παραδιδεις απαραβατους νομους.

12. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Σαφως οχι...αλλα δεν ειναι και ματαιο να προσπαθεις να εξηγησεις το Πυθαγορειο θεωρημα στη γιαγια μου?
    Εννοω οτι πολυ καλα κανετε και αντιδρασατε οσοι αντιδρασατε, αλλα εδω μιλαμε για καθαρο τρολαρισμα.

(Παρεπιπτοντως τι κανετε αγαπητε μου? Ταξιδευετε αρκετα και απολαμβανετε το καλοκαιρι σας?)