Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφεντρα ή οχι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος VasilisDraper, στις 29 Μαρτίου 2016.

1. Πως ξεχωριζεις μια Αφεντρα; Μην μου πεις " παρατηρεις τον τροπο που συμπερηφερεται και αν ειναι δυναμικη και μπλα μπλα μπλα"...Οχι..δηστυχως εχω διαπιστωσει οτι δεν ειναι τοσο απλο...ο τροπος εκφρασης της σεξουαλικοτητας δεν συμβαδιζει παντα με τον κοινονικο χαρακτηρα. (για παραδειγμα εγω μπορει να εχω πολλες φαντασιωσεις υποτακτικου...αλλα ο χαρακτηρας μου εξω απ το δωματιο θα φανερωνε ακριβως το αντιθετο)....ποια ειναι λοιπον τα hints που μπορει να δωσει μια Αφεντρα; Πως θα μπορουσα να την ξεχωρισω απο εναν ασχετο διαλογο και πως θα μπορουσα αντιστοιχα εγω να φανερωσω την δικη μου σεξουαλικη ταυτοτητα σε μια γυναικα χωρις να φανω pervert;

2. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

εδω Βασίλη τα δηλώνουμε όλα φόρα παρτίδα !! δεν θα δυσκολευτείς να βρείς μια Αφέντρα. απο εκει και πέρα εξω στον κρύο και κακό κοσμο που ζούμε όποια συζήτηση και να ξεκινήσεις για ερωτικά θέματα θα συναντάς ανθρώπους που δεν έχουν ανοίξει την ερωτική τους παλέτα σε μεγάλο βαθμό ή τους αρκεί αυτο που έχουν και κάνουν !! οπότε και πάλι μπορεις να παρεξηγηθείς μιας και αν κάνεις μια συζήτηση που διαφέρει του """ κανονικού """" (σε πολλά εισαγωγικά ) υπάρχει μια περίπτωση να αρχίσουν να τρέχουν πανικόβλητοι προς πάσα κατεύθυνση !!!!   αν έχεις λοιπον μια τέτοια αντιδραση μάλλον δεν έχουν τετοιες φαντασιώσεις !!  απο εκει και πέρα να σου πω την αλήθεια εγώ προσωπικά προτιμώ την ""κατάμουτρα θα τα πώ"" μέθοδο . μου αρέσει αυτο. θέλεις ?? κάπως έτσι κινούμε  

3. ξεχασα να αναφερω τον παραγοντα "επαρχια"........αν ζεις σε αθηνα/θεσσαλονικη δεν εχεις ιδεα ...

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μάλιστα.

Μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου και περίμενε, σοβαρά μιλάω, μπορεί και να απαντήσουν.   

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

για εδω μιλας? η για εξω?

6. εξω...(συμπεριλαμβανεται και το φεισμπουκ σε ενα απλο τσαταρισμα........ξερεις....οχι απ αυτα τα "γεια σου εισαι πανεμορφη θελω να γλυψω της πατουσες σου"...).......

7. Δεν την ξεχωρίζεις.

8. Δυστυχως ειναι σχεδον αδυνατο να το καταλαβεις...

9. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

,,εδώ π ζώ εγώ να δείς τι πανικόβλητοι θα τρέχουν. Αν ανοιξω καποια συζήτηση ,Καλα που έρχεται καλοκαίρι κ θα δούμε κάποια χαρά.

10. Τι εννοείς θα δεις χαρά Το καλοκαίρι την οποία δεν βλέπεις τον χειμώνα?!
    Για να καταλάβω δηλαδή τι ακριβώς περιμένεις με την έλευση του θερινού ηλιοστασίου..

ρε μπας και έχουμε εδώ κοντά κανένα καλοκαιρινό bdsmιαρικο θέρετρο κι εμένα μου διαφεύγει?!??

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σεξοτουρισμός  

12. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Ακομπλεξοτουρισμός!