Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφεντρα αλλα οχι ακριβως

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος pteleos, στις 1 Φεβρουαρίου 2014.

1. pteleos

pteleos New Member

Δεν ξερω αν αυτο που ψαχνω ειναι αφεντρα με την απολυτη εννοια του ορου. Μου αρεσει να ειναι ψηλη κ σχετικα σωματωδης οχι υπερβαρη απλα νταρντανα που λεμε. Δε θελω να μου προκαλει πονο ουτε να κανω το σκυλακι της η το σκλαβο της το αντιθετο θα ελεγα οτι μαλλον θα ηθελα να μου φερετε με στοργη, να μ εχει σαν μωρακι της να της αρεσει να μ εχει γυμνο κ να με χαιδευει να με κραταει αγκαλια κ να μου βαζει δαχτυλο ενω εγω βυζαινω το στηθος της. Να με βλεπει γυμνο κι εγω χωρις στυση να την κοιταω κ να χυνω μπροστα της χωρις ν αγγιζω το πεος μου. Να της αρεσει να τη γλειφω αλλα οταν θελει να γαμηθει να γαμιεται με αλλους μπροστα μου κι εγω να τη βλεπω κ μολις τελειωνουν να με βαζει να γλειφω. Τελικα ψαχνω αφεντρα η κατι αλλο;

2. straponlady

straponlady New Member

Απάντηση: Αφεντρα αλλα οχι ακριβως

Έχει σημασία να βάλεις ταμπέλα σ αυτό που ψάχνεις;
    Ψάχνεις, όπως όλοι μας, αυτό που σε ικανοποιεί, κι αυτό είναι αρκετό.

3. pteleos

pteleos New Member

Pantws merikes fores oi tampeles bohthane

4. domino_hell

domino_hell Regular Member

ολο και κατι θα βρεις φιλε μου..οπως βρισκουμαι ολη μας..
    περιπου ιδια περιπτωση ειμαι και εγω..και το λεω περιπου γιατι εγω ψαχνω
    στα πλαισια του age play αλλα με μαμα και γιο..το ειχα ζησει πριν 4 χρονια με μια κατα 20 χρονια μεγαλυτερη μου και ηταν τελειο

5. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Βabification.