Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφιερώσεις «εμού του ιδίου»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος wanderer, στις 6 Νοεμβρίου 2007.

1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

Ηταν απλως μια γρατζουνια χαχαχαχα

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχα, το πλέον ξεκαρδιστικό σκετς τους κατ' εμέ χαχαχα. Μαζί με την πολιορκία του γαλλικού κάστρου και τον άδειο δούρειο ίππο.

3. BaD_HabitS

Ναι ναι και τα μπινελικια των Γαλλων χεχεχε
    Αλλα για μενα η all time αγαπημενη σκηνη ειναι με τον ντικους μπικους στον Brian 

4. Tenebra_Silente

Χαχα, τα μπινελικια των Γάλλων ήταν ευφάνταστα. Βρε τι μου θύμησες με το ντικους μπικους. Πάντως αν περίμενα κάποιον εδώ τρελαμενο σαν κι εμένα με τους python, αυτός ήσουν εσύ.

Και επειδή από αυτό το παιχνίδι κανείς δεν φεύγει με άδεια χέρια. Κόψτε τα χέρια του Marx χαχα ( Από το The flying circus )  

Last edited: 29 Μαρτίου 2025 at 21:48
  5. BaD_HabitS

χαχαχαχα καλο!!!!
    γενικα γουσταρω ολες τις παλιες αγγλικες σειρες εχουν ενα δικο τους ιδιαιτερο χιουμορ!

6. Tenebra_Silente

Τότε πιθανότατα θα σου αρέσει και η Μαύρη Οχιά με τον Rowan Atkinson ( απείρως καλύτερη από το Mr. Bean ).

Πώς να σου δώσω άδικο για τις παλιές αγγλικές σειρές. Τα σπάγανε.  

7. BaD_HabitS

Ναι με τον τυπο που επαιζε τον House
    απο τις αγαπημενες μου ηταν το Fawlty Towers(δυστηχως μονο 2 σεσον) με τον John Cleese απο τους Monty