Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφρικανός με την γυναίκα μου σε cuckold!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος blackcuckoldsessions, στις 1 Αυγούστου 2015.

1. Πώς να προσεγγίσει κάποιος έναν Αφρικανό στην περιοχή της Αθήνας; Δεν λέω υπάρχουν πολλοί αλλά είναι δύσκολο κάπως. . .

Εσείς τι θα κάνατε;

2. gabyk83

gabyk83 New Member

Σκεψου της μολυσματικες αρρωστιες

3. Ξεκίνα με ένα Υο bro και βλέπουμε.  

4. brenda

brenda FU very much

Στην πρεσβεία του Ζαϊρ σκεφτήκατε να αποτανθείτε? 

5. Δεν ξέρω καν που είναι. . Τι γίνεται εκεί ακριβώς;

6. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως πολλοί από αυτούς προέρχονται από χώρες που οι ασθένειες ανθούν (βλέπε μες AIDS).
    Είναι ακόμα "νωπό" στις μνήμες μας το περιστατικό στην Ρόδο που "ψωνίζανε" κάποιες κυρίες πλανόδιους πωλητές από την Αφρική κάνανε σεξ χωρίς προφυλάξεις και όλες γίνανε φορείς του HIV

7. Προφανώς, αλλά μιλάω ΜΌΝΟ με χρήση προφυλακτικού (αυτά είναι αυτονόητα)

Και στην τελική μην τους βάζουμε όλους σε ένα καζάνι

Το θέμα είναι πως πλησιάζω έναν μαύρο στην Αθήνα. Θα βοηθούσε και το που συχνάζουν αλλά το δύσκολο είναι η προσέγγιση. .

Κάποιοι έχουν και πολύ βαθιά θρησκεία που αν τους πεις κάτι τέτοιο μπορεί να το πάρουν στραβά δεν ξέρω

Τα υπόλοιπα είναι λίγο off topic.

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Γιατί δεν δοκιμάζεις να προσεγγίσεις τις παρέες Νιγηριανών που άπλωνουν τα σεντόνια τους στο δρόμο και πούλανε τσάντες , πορτοφόλια και λοιπά αυθεντικά Λουί Πλαστικόν; Καλοί άνθρωποι μου φαίνονται, ευπροσήγοροι, γελαστοί... 

9. Και πως θα φέρω την κουβέντα στο cuckold που δεν νομίζω να ξέρει τι είναι, στο θέλω να πάρεις την γυναίκα μου μπροστά μου και όλα τα σχετικά;

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κατι σε μη μαυρο δεν σου κανει;!

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member