Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αύγουστος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Aurelius, στις 19 Ιουνίου 2023.

1. Aurelius

Aurelius New Member

Ένα κρεβάτι

και να είναι Αύγουστος.

Και ξέρω εγώ

να ξαναζήσω…

Έγραφε ο Λάσκαρης, δεν είχε μόνο κρεβάτι ο δικός μου Αύγουστος αλλά αυτοί οι στίχοι ξύπνησαν από το ασυνείδητο μια παλιά Αυγουστιάτικη νύχτα. Από αυτές τις νύχτες που δεν γεννήθηκαν για να ξεχαστούν.

Στα 20 μου, το χωριό ήταν οι μοναδικές διακοπές που μπορούσα να αντέξω οικονομικά. Αρκετοί φίλοι, άφθονο αλκοόλ, ξημέρωμα στην παραλία και πολλά ακόμη που συνέθεταν το Ελληνικό καλοκαίρι στην επαρχία. Έτσι κ αυτές οι θερινές διακοπές θα ήταν διασκεδαστικές ξέγνοιαστες και προβλέψιμες.

Παρόλ’αυτά όπως γνώριζαν και οι προγονοί μας, την ιστορία την κυβερνά το απρόβλεπτο. Κάποτε το απρόβλεπτο ήταν οι Πέρσες ο Οδόακρος, η Έκρηξη του Κρακατόα και άλλο η Ισπανική γρυπή Σε αυτήν την ιστορία ήταν η Ρ.

Η Ρ. Ήταν δυο χρόνια σχεδόν μικρότερη από εμένα. Είχε κόκκινα μακριά ίσια μαλλιά, αδύνατο λευκό δέρμα βγαλμένο από πίνακα του Καραβάτζο και σχετικά μεσαίο στήθος σφιχτό όπως κάθε σημείο στο κορμί της. Είχε έναν υπέροχο κώλο λίγο μεγαλύτερο από όσο θα επέτρεπε η ανατομία του σώματος της ώστε να την κάνει ακόμη πιο θελκτική. Μαύρα μάτια , σκοτεινά και μεγάλα, σαν δυο στιλέτα καρφωμένα στο πρόσωπο της που απειλούσαν να σε κόψουν αν αφοσιωθούν για πολύ ώρα στην εικόνα σου.

Με την Ρ. Είχαμε να βρεθούμε χρόνια , οι γονείς της είχαν φύγει από το χωρίο όταν ακόμη πηγαίναμε δημοτικό. Δεν κάναμε ποτέ παρέα και η αλήθεια είναι πως την είχα ξεχάσει. Η πρώτη επαφή μαζί της μετά από τόσα χρόνια, ήταν όταν είχε έρθει να βρει την παρέα μου σε ένα καφέ που αράζαμε λίγο μετά την δύση του ηλίου. Η παρέα μου δεν θεωρούνταν και η πιο cool της περιοχής ( συνήθως ήταν κριτήριο για νέα άτομα της ηλικίας μας που έρχονταν πρώτη φορά κ έψαχναν παρέα). Αλλά συχνά φτιάχναμε ωραία ατμόσφαιρα με τις συζητήσεις μας, τις υπαρξιακές ανησυχίες μας, το σκηνικό συμπλήρωνε τα βράδια που αράζαμε στην αυλή του κολλητού μου κάτω από τους ήχους των Pink Floyd, των madrugada των 16horsepower και άλλων.

Πάμε πίσω στο καφέ, η Ρ ήρθε κάθισε μαζί μας, ενθουσιαστήκαμε όλοι που τη είδαμε. Σε όλη την διάρκεια της συνάντησης, ένιωθα το βλέμμα της να με σκανάρει και κάθε ακούσιο άγγιγμα της , να μοιάζει με ερωτικό κάλεσμα.

Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για μερικές μέρες ακόμα, με την παρέα μου βγαίναμε, και όποτε μας πετύχαινε , καθόταν μαζί μας – δίπλα μου πάντα - και ένιωθα οτι έπαιζε ένα ερωτικό παιχνίδι. Τόσο διακριτικό που ήταν ορατό μόνο σε εμένα.

Σε όλη αυτήν την κατάσταση κρατούσα χαμηλό προφίλ, πολλές φορές δεν ήμουν σίγουρος αν παίζει μαζί μου ή όλο αυτό είναι στο μυαλό μου.

Ένα ακόμη βράδυ λίγες μέρες μετά ήμασταν στο σπίτι φίλου κατά τις 2 το ξημέρωμα. Εκεί είχαμε φτιάξει ένα στουνιο για να παίζουμε μουσική. Το σημείο που είχαμε επιλέξει ήταν μια αποθήκη, εκεί ο πατέρας του φίλου μου είχε ένα βαρέλι με κρασί, οπότε την μουσική συνόδευε πάντα, άφθονο αλκοόλ. Εγώ έκανα ένα διάλειμμα στην αυλή, τα παιδιά ακόμα μέσα έπαιζαν το majesty των madrugada. Η Ρ που της άρεσε όλο αυτό, και μπορούσα να διακρίνω στα μαύρα της μάτια τον θαυμασμό, κάθισε δίπλα μου. Το κρασί είχε αρχίσει να εισχωρεί σε κάθε κύτταρο του σώματος μου. Γυρίζω, την κοιτάζω με ένα αποστασιοποιημένο αλλά έντονο βλέμμα. Ξεκίνησα από τα μάτια της, που ήταν σαν δύο πύρινες πύλες για την κόλαση , που κρύβονταν πίσω από μερικές κόκκινες τούφες που έπεφταν στο πρόσωπο της. Μετά το μάτι μου κατέβηκε στο μαύρο t-shirt της. Οριακά στο λίγο φως διέκρινα το περίγραμμα του στήθους της. Κατέβηκα στο ξεβαμμένο μπλε τζιν παντελόνι και έφτασα στα κόκκινα all star της. Μου λέει:

- να πιω μια γουλιά;

Δεν μιλάω, και μηχανικά της δίνω την κούπα του καφέ που κρατούσα η οποία ήταν γεμάτη σχεδόν μέχρι τη μέση. Πίνει και με κοιτάζει στα μάτια. Πίνω και εγώ. Μου λέει πως θέλει κ άλλο. Τα παιδιά μέσα στο στούντιο έχουν φτάσει στο δεύτερο κουπλέ. Την κοιτάζω για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη. Με μία απότομη κίνηση χύνω την κούπα στην μπλούζα μου. Φορούσα ένα αρκετά ανοιχτό t shirt με μεγάλο V λόγο της ζέστης. Χωρίς να ανταλλάξουμε άλλες κουβέντες, σκύβει και με την γλώσσα της αρχίζει να με γλείφει. Κάθομαι πίσω στην καρέκλα με κλειστά μάτια, έρχεται πιο κοντά και με κυκλικές κινήσεις πίνει το κρασί από το σώμα μου. Ανοίγω τα μάτια, την κοιτάζω, την τραβάω πίσω από τα μαλλιά, δεν αντιστέκεται, πάω κοντά στα χείλη της. Μυρίζω το κρασί και την φιλάω βαθιά στο στόμα, λες και είχαμε φιληθεί εκατοντάδες φορές. Σταματάω. Το κομμάτι τελειώνει. Πριν φύγουν οι τελευταίες νότες από τις χορδές της κιθάρας, σηκώνεται φτάνει προς την μικρή πόρτα της πίσω αυλής που βρισκόμασταν, και φεύγει.

Τρεις μέρες μετά ένα βράδυ, από αυτά τα βράδια του Αυγούστου που η νύχτα μοιάζει ανάλαφρη και ο καθαρός νυχτερινός ουρανός είναι στιγματισμένος από αρχαίους υπερκαινοφανείς αστέρες χτύπησε ο ήχος του κινητού μου. Μήνυμα από τον φίλο μου Γ

«Σε μια ώρα στο σπίτι της Ρ, μας έχει καλέσει να αράξουμε, φέρε και κανένα ποτό μαζί σου» Η καρδία μου άρχισε να χτυπάει δυνατά, από την άνεση του δωμάτιού μου, που ήμουν σε μια κατάσταση ύπνου και χαλαρότητας, βρέθηκα ιδρωμένος και καυλωμένος. Ποτό δεν είχα, παρά μόνο ένα παλιό κρασί το οποίο είχε γίνει σχεδόν ξίδι, το οποίο και πήρα μαζί, ( τότε μου είχε φανεί εξαιρετική ιδέα).

Φτάνω στο σπίτι της Ρ , έμενε στην άλλη πλευρά του χωριού, πήγα από τους λιγότερο φωτισμένους δρόμους. Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να με δει κανείς. Στα μικρά μέρη όπως αυτό είναι εύκολο την άλλη μέρα να είσαι το προφορικό πρωτοσέλιδο στην ¨αίθουσα σύνταξης¨ της τρίτης ηλικίας μιας και οι γιαγιάδες έρχονταν δεύτερες στην μετάδοση της πληροφορίας μετά τα δελτία ειδήσεων. Έφτασα στην διασταύρωση κοντά στην πόρτα της άυλης της. Η μοναδική λάμπα στο δρόμο φώτιζε την είσοδο, σαν να με καλούσε το πεπρωμένο μου. Άψογα! Σκέφτηκα.

Στο άκουσμα της εξώπορτας που ξεκλειδώνει, ένας από τους φίλους μου έρχεται και μου ανοίγει. Οι υπόλοιποι τρεις είναι καθισμένοι στο γωνιακό καναπέ, το βλέμμα μου όμως την ψάχνει.

- Έλα άραξε.

Μου λέει ο Ν και συμπληρώνει

- Η Ρ είναι στην κουζίνα ψάχνει κανένα ποτό γιατί κάναμε μαλακία και δεν έφερε κανείς.

Αφήνω κάτω την τσάντα πλάτης κ βγάζω από μέσα ένα μεγάλο μπουκάλι του νερού γεμάτο με κρασί, όλοι χαίρονται, και στην άκρη του διαδρόμου η Ρ μου χαμογελάει που έχει έρθει να αράξει μαζί μας.

Ο στόχος της παρέα ήταν να καθίσουμε μέχρι το πρωί και με το πρώτο φως να πάμε ο καθένας στο σπίτι του όπως συνηθίζονταν εκείνες τις μέρες. Φυσικά, αυτό δεν έγινε ποτέ. Τα παιδιά μέσα στην δίψα τους για αλκοόλ έπεσαν με τα μούτρα στο κρασί. Και ενώ είχα σκοπό να τους προειδοποιήσω για την κατάσταση του οίνου, στην θέα της Ρ , το ξέχασα εντελώς. Αποτέλεσμα, σε διάστημα 2 ωρών να έχουν φύγει όλοι. Άλλος με πονοκέφαλο, άλλοι δυο για να ξεράσουν και ο τέταρτος να βοηθήσει τον έναν που ήταν ο αδερφός του. Είχα πιει και εγώ αρκετά άλλα η αδρεναλίνη δεν μου έδινε πολλά περιθώρια για να νιώσω κάτι άλλο , πέρα από ακατάσχετη καύλα.

Επιτέλους μόνοι, αυτά τα λίγα λεπτά της σιωπής μας σπρώχνουν ο ένας πάνω στον άλλον. Εγώ ο μικρός και αδέσποτος πλανήτης, και αυτή μια τρομερή μελανή οπή μου στροβιλίζει την ύλη μου γύρω της μέχρι να με κατασπαράξει στο απόλυτο και δικτατορικό σκοτάδι.

Ο πολιτισμός, έδωσε την σκυτάλη στα ένστικτά. Έτσι γρήγορα την παύση κάλυψε ένα φιλί που δεν είχε σκοπό να τελειώσει σύντομα. Η Ρ κάθισε πάνω μου και εγώ επιτέλους άγγιζα τον σφιχτό της κώλο πάνω από την μαύρη φόρμα της. Όμως η Ρ δεν ήταν από τις κοπέλες που θα με ικανοποιούσε απλά σεξ μαζί της ήθελα κάτι περισσότερο, κάτι διαφορετικό. Σταματάει, με κοιτάζει που είμαι λίγο αμήχανος. Εκείνη την στιγμή χτυπάει ειδοποίηση στο κινητό της και για κάποιο λόγο με αφήνει κ σηκώνεται να πάει μέχρι το τραπέζι, που ήταν στην γωνία του τοίχου απέναντι από τον καναπέ. Έχει φτάσει, είναι όρθια ανοίγει το κινητό της, φάνηκε να μην είναι κάτι σημαντικό και κάνει την κίνηση να το βάλει στον φορτιστή που ήταν ακριβώς πίσω από το τραπέζι. Με γρήγορες κινήσεις σηκώνομαι, έρχομαι πίσω της , την ρίχνω πάνω. Τώρα ήταν πεσμένη μπροστά, με τα πόδια ελαφρός ανοιχτά κ όρθια. Όπως είμαι πεσμένος πάνω της, παίρνω ένα μεγάλο φουλάρι που ήταν τυλιγμένο σε μια από της καρέκλες και της δένω τα χέρια στον σωλήνα του καλοριφέρ που ήταν ακριβώς πίσω από το τραπέζι προς την μεριά του τοίχου. Δεν έχει πει λέξη, ούτε και εγώ. Ο ρυθμός της ανάσας της προδίδει το πόσο καυλωμένη είναι και αυτό με αναστάτωνε περισσότερο. Περνάω τα χέρια μου στις άκρες των ποδιών της, με απαλές κινήσεις της κατεβάζω την φόρμα μέχρι χαμηλά στις γάμπες. Κάνω λίγα βήματα πίσω, χωρίς να την αγγίξω. Βλέπω τον υπέροχο κώλο της, ξυρισμένη παντού, το μουνάκι της έσταζε κ έλαμπε από το φως που έπεφτε πάνω στα υγρά της χείλη. Υπέροχα! Είπα από μέσα μου. Εκείνη την στιγμή έκανα μια φευγαλέα σκέψη. Κάποιος άνθρωπος αυτήν την ώρα μπορεί να έγινε χαρούμενος γιατί αντίκρισε, τους πρόποδες των Ιμαλαϊων, το Ταζ Μαχαλ, τον Ωκεανό στην Γαλλική Πολυνησία, η έναν πίνακα του Μοντιλιανιμ επίσης κάποιος να είδε το πρόσωπο της αγαπημένης του μετά από καιρό και να ένιωσε ευτυχία. Λοιπόν για έμενα αυτή ήταν η καλύτερη θέα που είχα αντικρίσει ποτέ κ ένιωσα ευτυχία. Τα πόδια της έτρεμαν, κάθισα στον καναπέ και άναψα τσιγάρο. Τα μάτια μου δεν ξεκολλούσαν από τον υπέροχο κώλο της, τον πρόσεχε τόσο πολύ που ήταν έργο τέχνης. Άρχισε να ανεβαίνει η ανάσα της ενώ προσπαθούσε να τρίψει τα πόδια της. Όμως ούτε έκανε προσπάθεια να λυθεί, ούτε γύρισε να με κοιτάξει, ούτε μίλησε. Η τελευταία στάχτη από το τσιγάρο έφτασε στο πάτωμα, το έσβησα με το παπούτσι μου. Την πλησιάζω σταθερά, αυτή η στάση που κράτησε τόση ώρα, άξιζε μια επιβράβευση. Σκύβω ανάμεσα στα κωλομέρια της. Της τα χαδεύω, σημείωση, πως όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο για εμένα , δεν έχω ιδέα τι κάνω, απλά δεν μπορώ να σταματήσω να υπερβαίνω τα όρια μου, το ίδιο και εκείνη. Μιας και εκ των υστέρων έμαθα ότι ήμουν ο τέταρτος μόλις άντρας που είχε κάνει κάτι. Εδώ λοιπόν θα έκανα μια ακόμη υπέρβαση, όπως έσκυψα μέσα τον κώλο της, άρχισα με την γλώσσα μου να της γλείφω την κωλοτρυπίδα. Άρχισε να φωνάζει, ενώ παράλληλα με το ένα χέρι μου, μάζευα τα υγρά που έσταζα στην εσωτερική πλευρά των ποδιών της και περνώντας το χέρι προς τα πάνω το έβαλα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Η γλώσσα μου δεν σταμάτησε και αυτό κράτησε αρκετά. Οι φωνές της όλο και περισσότερο δυνάμωναν. Πέρασα τα δάχτυλα στην κλειτορίδα και άρχισα να την τρίβω. Σε μερικά λεπτά τελείωσε και τα πόδια της έτρεμαν. Σηκώθηκα , την πλησίασα στο κεφάλι και της έβαλα τα μουσκεμένα δάχτυλα μου από τα υγρά της στο στόμα. Τα πήρε και τα ρούφηξε. Τράβηξα απότομα το χέρι μου, την έλυσα. Αυτόματα κάθισε κάτω. Εγώ κάθισα στον καναπέ Το βλέμμα της πήγε για λίγο στις στάχτες του τσιγάρου που ήταν στο πάτωμα.

- Εσύ φταις γι’ αυτό!

Της είπα. Μου χαμογέλασε πονηρά. Έβγαλε την φόρμα εντελώς σηκώθηκε πήρε ένα πανάκι και έσκυψε στα τέσσερα να τα μαζέψει. Το έκανε πολύ αργά και επιδεικνύοντας τον κώλο της. Την έβγαλα έξω και άρχισα να την παίζω, αντικρίζοντας αυτό το κάλεσμα. Πάω κοντά της, φοράω προφυλακτικό, σκύβω πάνω της και όπως είναι στα τέσσερα μπαίνω μέσα της. Έβγαλε έναν ήχο και μετά με ξάφνιασε λέγοντας.

- Τόσο προβλέψιμος;

Δεν το περίμενα αυτό. Την κοιτάζω με ένα νευριασμένο βλέμμα, γυρίζει ελαφρός το κεφάλι της , δεν με κοιτάζει άλλα διακρίνω ένα σαδιστικό χαμόγελο να σκάει στα χείλη της.

Την χαδεύω στην μέση φτάνω πιο χαμηλά και της βάζω δάχτυλο πίσω. Τότε σκύβει και άλλο το μπροστινό μέρος του σώματος της, με αρκετή προσπάθεια μπαίνω μέσα της και την καρφώνω. Μου φωνάζει:

- Ποιο δυνατά!

Ανεβάζω ένταση και αρχίζω να την βρίζω και να της λέω πόσο μεγάλη καριόλα είναι ενώ της σκίζω την κωλάρα. Παράλληλα της βγάζω την μπλούζα που μέχρι εκείνη την στιγμή φορούσε, κ πιάνω τις μικρές και σκληρές ρώγες της. Επιβραδύνω και βγαίνω, δεν θέλω ακόμα να χύσω. Βγάζω το προφυλακτικό και αράζω πίσω στον καναπέ. Η Ρ ιδρωμένη κ αυτή κάθετε κάτω αριστερά ακουμπώντας την γωνιά του τοίχου Της πετάω το πακέτο με τσιγάρα. Ανάβει ένα , με κοιτάζει, ανοίγει τα πόδια της και με το ένα χέρι παίζει το μουνάκι της και συνεχίζει να με κοιτάζει και να φυσάει τον καπνό από το τσιγάρο. Μόλις το σβήνει, βάζει τρία δάχτυλα στο στόμα της και στην συνέχεια μέσα της. Είμαι έτοιμός να χύσω από την θέα.

- Γουστάρεις να με βλέπεις να γαμιέμαι;

Μου είπε. Σηκώνομαι την τραβάω κοντά μου, την βάζω στα πόδια μου και αρχίζω να της χτυπάω την κωλάρα της( ενστικτωδώς πάνω σε μια κουβέντα που είχαμε, μου είχε πει ότι της αρέσει να την χτυπάνε τον κώλο έτσι μου είχε έρθει σαν ιδέα εκείνη την ώρα). Σε κάθε χτύπημα με προκαλούσε λέγοντας αν μόνο αυτό μπορώ. Ο κώλος της ήταν κατακόκκινος σαν ηλιοβασίλεμα, και το χέρι μου άρχισε να πονάει. Μετά από αρκετή ώρα που δεν άντεχα άλλο χύθηκα στον καναπέ Η Ρ γύρισε κάθισε στα γόνατα μπροστά μου και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια σιγά σιγά, σαν να έγλειφε παγωτό. Ο χρόνος κυλούσε εναντίον μου, από στιγμή σε στιγμή θα έχυνα. Με μια κίνηση έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της και αργά άρχισε να το βάζει και να τον βγάζει. Εγώ όμως έβραζα , δεν μπορούσα τόσο αργά, ένιωθα ότι θα σκάσω. Μένω όρθιος την φέρνω κοντά, της πιάνω το κεφάλι και ανεβάζω την ένταση της κίνησης προοδευτικά. Ήθελα να της γαμήσω το στόμα, όπως πριν που δεν με άφησε να της γαμήσω το μουνί. Ανέβαζα ένταση μέχρι που την ένιωθα να πνίγεται. Κάνω μια μικρή παύση και επιταχύνει μόνη της. Εκεί κατάλαβα ότι γουστάρει την φάση πολύ. Περνάω τα χέρια μου στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και κουνάω την λεκάνη μου δυνατά προς το πρόσωπο της. Σάλια και δάκρυα κάλυπταν το πρόσωπο της, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ φτάνω στο σημείο χωρίς επιστροφή την ρωτάω που θέλει να την χύσω. Περνάει τα χέρια της στους μηρούς μου και βάζει τον πούτσο μου όσο πιο μέσα αντέχει, εκεί άρχισα να την χύνω, ένιωθα το εσωτερικό του στόματος της και του λαιμού της να γεμίζουν με σπέρμα. Την άκουγα να πνίγεται και παράλληλα να προσπαθεί να βγάλει κραυγές.

Σιωπή ξανά...

Ξαπλώσαμε και οι δυο στο πάτωμα, σαν περήφανοι ηττημένοι. Σαν τον Λεοντόκαρδο και τους σταυροφόρους στο λιμάνι της Άκρας.

Κοιτάζω δεξιά προς το παράθυρο, μέσα από τις κουρτίνες, άρχισε να αχνοφαίνεται το πρωινό γαλάζιο του ουρανού. Με πήρε από το χέρι σιγά σιγά. Πήγαμε στο κρεβάτι των γονιών της γιατί το δικό της ήταν μονό και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Φυσικά όταν ξυπνήσαμε, τα παιχνίδι δεν έλειψαν. Αλλά αυτό είναι για μια άλλη ιστορία.

Η Ρ είχε πολλές ιδέες που ικανοποιούσαν τον υποτακτικό της ρόλο της και είχε έναν περίεργο τρόπο να σου τις υποδεικνύει, που είναι δύσκολος για εμένα να τον περάσω σε γραπτό λόγο. Για τα πρακτικά, με την Ρ βρεθήκαμε άλλη μια φορά την τελευταία μέρα των διακοπών, πριν γυρίσει πίσω στην πόλη στην οποία και έμενε. Την έχω ξαναδεί από μακριά στο χωριό μετά από μερικά χρόνια με το αγόρι της. Το οποίο όπως έμαθα είχε και τότε. Δεν βρεθήκαμε ποτέ ξανά.