Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αfisorama!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 11 Απριλίου 2009.

Tags:
  1. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Αfisorama!

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

χμ ... σε αλλο υφος στο δικο μου δωματιο απο τα 8 μου μεχρι τα 18 υπηρχαν αυτες οι αφισες :

" Dear Mr Boeing,
    Please build us a very big aeroplane soon. If it is pretty as well that will be a bonus. We will buy lots of them.
    Yours sincerely,
    Pan Am "

Καπως ετσι το 1965 ξεκινησε η ιστορια του μεγαλυτερου αεροσκαφους στον κοσμο , σε μεταφορικη ικανοτητα επιβατων .... και 4 χρονια αργοτερα , στις 9 Φεβρουαριου του 1969 , για πρωτη φορα , οι 49 ιντσων τροχοι του , αφηνουν το εδαφος ... η παραπανω φωτο βεβαια ειναι ενα παλιο layout , τουλαχιστον 20ετιας , του Boeing 747 ... σημερα ολα αυτα εχουν αντικατασταθει απο οθονες ...

Θα αξιζαν πολλες σελιδες για τον θρυλο αυτον . Πολλοι πιστευουν οτι δικαιωματικα θα επρεπε να ανηκει στα θαυματα του κοσμου , ισως το μεγαλυτερο ...

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

4. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Ήταν στον τοίχο απέναντι απ'το γραφείο μου μέχρι την μετακόμιση στο νέο κτίριο πριν από δυο χρόνια.

Τώρα δεν ξέρω τί το κάναμε το κάδρο, κάποια μέρα πρέπει να κατέβω στην αποθήκη να το ψάξω.

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Αfisorama!

Ω, της φρίκης!!!  

Μάζεψ' το αυτό το πράγμα, σε παρακαλώ.  

Πάσχω από υψοφοβία... Και ακροφοβία...

6. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Re: Απάντηση: Re: Αfisorama!

Συγγνώμη αδερφέ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ούτε εγώ τρελαίνομαι για 646ους ορόφους και πτήσεις με μικρά αεροπλάνα... Αλλά πίστεψέ με, ο καλύτερος τρόπος για να ξεφορτωθείς μια φοβία είναι να την κοιτάξεις κατάματα. Γι'αυτό, πάρε ένα αεροπλάνο για Αμέρικα (κατα προτίμηση μια μέρα που έχει πολύ καιρό πάνω απ'τον Ατλαντικό), ανέβα στην ταράτσα του Empire State Building και δες αυτό:

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αfisorama!

Θα προτιμήσω αυτό:

8. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

9. Elysium

Elysium Contributor

Re: Απάντηση: Αfisorama!

10. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αfisorama!