Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 31 Οκτωβρίου 2008.

  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ας καταθεσω λοιπον την δικη μου εμπειρια για το ο,τι μου συνεβη το σωτηριον ετος 2003.
    Τυφλο το ραντεβου, ο τυπος δηλωνει υποτακτικος, και με καλει στο σπιτι του στην Αγια Βαρβαρα, εκει μετα το Αιγαλεω.
    Η περιοχη εντελως αγνωστη σε εμενα οχι επειδη ειμαι "παιδι" της Κηφισιας, ουτε γιατι το θεωρω υποτιμητικο το να "κατηφορησω" εκει, απλα δεν ειχε τυχει ποτε να παω.
    Οπως παντα πηγα με ραδιο-ταξι, εδωσα την διευθυνση και οντως με πηγε εξω απο την πορτα.
    Το ημερολογιο εδειχνε 29 Νοεμβριου.
    Περναμε υπεροχα, γινεται μια θαυμασια session και μεσα στο μυαλο μου παντα η σκεψη πως εαν ο αλλος θελει να σου κανει κακο το πιο πιθανο ειναι πως δεν θα σε καλεσει σπιτι του.
    Το σπιτι ειναι διοροφο, κατω μενουν οι γονεις και πανω ο τυπος μονος του.
    Στις 30 Νοεμβριου, του αγιου Ανδρεα, την επομενη ακριβως δηλαδη, ο τυπος μετα απο σειρα τηλεφωνηματων κατα την διαρκεια της ημερας, με εκλιπαρει να τον επισκεφθω και παλι.
    Συμφωνω, ετοιμαζομαι αλλα 2 ωρες πριν το ραντεβου μου με το ραδιο-ταξι, με επισκεπτεται μια φιλη μου και κουβεντα στην κουβεντα "τσακιζουμε" μαζι τα 3/4 απο ενα μπουκαλι βοτκα.
    Ερχεται τελικα το ταξι, αλλα λογω και της γιορτης εκεινης της ημερας πεφτουμε σε μποτιλιαρισμα.
    Φτανουμε τελικα στην Αγια Βαρβαρα, ανεβαινω στο σπιτι του τυπου, ειμαι ολιγον φτιαγμενη λογω βοτκας, και το πρωτο πραγμα που του λεω ειναι οτι πρεπει αμεσα να επισκεφθω το wc για πιπί.
    Βγαινω, καθομαστε, ο τυπος μου βαζει βοτκα επισης για να μην ανακατεψω τα ποτα και μιλαμε κατ' αρχην.
    Μονο που χρειαζεται εντος ολιγου να ξαναεπισκεφθω το wc και παλι για πιπί.
    Βγαινω και συνεχιζουμε την κουβεντα, ομως..........η βοτκα εχει αυτην την φορα μια διαφορετικη γευση!!!
    Και τοτε, σε διαστημα λιγων λεπτων, αισθανομαι να χανομαι!!!
    Τα παντα σκοτεινιαζουν, τα χερια μου τρεμουν, μιλω μπερδεμενα, νοιωθω ταχυπαλμια, αισθανομαι να εχω παραλυσει.
    Με καποιο τροπο βγαζω το κινητο μου απο την τσαντα μου και μεσα στην "θολουρα" μου επιλεγω ενα κινητο καποιου αγνωστου ατομου, ενος switch male, που μιλουσαμε καθε ημερα σχεδον και που εμενε κοντα, στο Αιγαλεω συγκεκριμενα.
    Γραφω στο sms την λεξη "Βοηθεια" και στελνω το μηνυμα.
    Ξεκινα μια σειρα ανταλλαγης μηνυματων οπου του λεω που βρισκομαι και τι μου συμβαινει.
    Ο τυπος διπλα μου με κοιτα πανικοβλητος και μουδιασμενος, εντρομος σχεδον.
    Προφανως η εξελιξη της καταστασης δεν πηγε προς τα εκει που την ηθελε.
    Μεσα σε μηνυμα ο αλλος απο το Αιγαλεω και αφου με εχει ρωτησει οδο και αριθμο, (τα ξερω λογω του ραδιο-ταξι), μου γραφει πως σε 5 λεπτα θα ειναι εκει απ' εξω και θα μου κορναρει να κατεβω.
    Οντως συμβαινει, κατεβαινω, παρατηρω ομως πως ο αλλος βρισκεται πλεον σε πανικο και το μονο που θελει εκεινη την ωρα ειναι να βγω απο το σπιτι του.
    Βγαινω εξω, βλεπω το κοκκινο αυτοκινητο ανοιγω την πορτα και σωριαζομαι στο καθισμα του συνοδηγου ψελλιζοντας: "Πηγαινε οπου θελεις, καπου να παρω αερα, δεν μπορω να αναπνευσω"!
    Ενοιωθα πως ουτε το σαλιο μου δεν μπορουσα να καταπιω, εβλεπα τον δρομο μπροστα απο το αυτοκινητο κυριολεκτικα να "κολυπμα", προσπαθουσα οσο μπορω να κρατησω την ψυχραιμια μου.
    Βγηκαμε στην εθνικη και λιγο η δροσια, λιγο το ανοικτο παραθυρο με τον αερα να με "κτυπα" στο προσωπο αρχισα να συνερχομαι.
    Μονο που........την θεση της απιστευτης αυτης σκοτοδινης ειχε καταλαβει μια ακατανικητη καβλα.
    Δεν θα γραψω την συνεχεια γιατι κατεληξε σε ενα υπαιθριο sex που πιο pervert δυσκολα θα υπαρξει, ομως, μετα, οταν ολα τελειωσαν, στο γυρισμο αλλα και μεχρι σημερα το συμπερασμα για εκεινην την βραδυα ειναι ενα.
    Την ωρα που εγω πηγα στο wc ο τυπος κατι μου εριξε στην βοτκα, το πιο πιθανον καποιο αφροδισιακο, που ομως μαζι με το αλκοολ δημιουργησε φοβερη παρενεργεια, ενα ειδος over-dose.
    Το αποτελεσμα ομως ηταν εντελως διαφορετικο απο αυτο που περιμενε.
     
    Last edited: 1 Νοεμβρίου 2008
  2. Απάντηση: Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???

    απο την μια στο net εχω καταλαβει οτι την πατας πιο ευκολα απο οτι στα sms γιατι εκει απλα δεν κοστιζει τιποτα στον καθενα/καθεμια να παριστανει τον οποιονδηποτε/οποιαδηποτε με ενα κλικ και copy paste σε πολλα fora γνωριμιων ενω οσο να ειναι στο sms που το πληρωνει δεν καθεται να πολυ ασχοληθει με πλακες ασε δε που ξανοιγεται πιο ευκολα μιας και ειναι πιο "στενη" η επαφη δηλαδη δεν μπορει να γραφει σε 5-6 ταυτοχρονα οπως μπορει μεσω pc
    απο την αλλη προσπαθω απο τα γραφομενα (ρυθμος,εκφρασεις,συντακτικο) να καταλαβω τον χαρακτηρα μετα στην συναντηση στην καφετερια μετραω και την παραμικρη κινηση έκφραση που θα δειξει οτι κρυβει κατι (δεν απαιτω βεβαια να μου πει τα προσωπικα της ουτε κι εγω λεω τα πραγματικα μου στοιχεια) το οποιο θα ειναι δυσαρεστη εκπληξη,δεν παω σε ξενο χωρο πχ σπιτι με την 1η φορα αλλα παντα σε γνωστο μου ξενοδοχειο,προσεχω εκει τα προσωπικα μου αντικειμενα,οταν φευγω δεν παω προς την κατευθυνση του σπιτιου μου αλλα προς αλλη να μην ξερει αρχικα τι μεσο θα χρησιμοποιησω και παντα εξ'αρχης της δινω την αισθηση οτι αν παει να μου κανει τα αντιμετρα θα ειναι ισχυροτατα

    κατα καιρους εχουν επιχειρησει να μου ψαξουν το κινητο,το πορτοφολι/να προσπαθησουν να μαθουν που μενω,πως λενε πραγματικα εμενα και την γυναικα μου,που δουλευω κλπ αλλα μεχρι τωρα τα εχω καταφερει καλα και δεν ειχαμε παρατραγουδα
    αν η γνωριμια προχωρησει μπορει να παω σε δικο της χωρο πχ γραφειο,σπιτι της αλλα δεν πινω ποτο εκει μα και στον καφε ακομη ειμαι απο πανω ντε και καλα χαζευω την κουζινα,παρατηρω τα παντα τριγυρω για να δω κατι υποπτο πχ κλειδωμενο δωματιο,προσεχω να μην εχει κλειδωσει και να εχει παρει το κλειδι απο την κλειδαρια κλπ
    μια δικλειδα ασφαλειας (αν μπορει να χαρακτηριστει ετσι) ειναι οτι παω συνηθως με παντρεμενες ή εστω χωρισμενες με παιδι και οχι με ελευθερες ωστε να το σκεφτουν τουλαχιστον διπλα πριν επιχειρησουν κατι,δεν ψαρευω ξεμπαρκες απο μπαρ ουτε φυσικα σε πλατειες αφ'ενος γιατι δεν μ'αρεσει αφ'ετερου γιατι ο κινδυνος ειναι μεγαλυτερος και τα ωφελη μηδαμινα σε σχεση με το τι θα παρω

    "οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους"  
     
  3. Aribecy

    Aribecy Regular Member

    Εφοσον αποφασιζουμε να γνωρισουμε καποιον μεσω νετ,το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ειμαστε απλα παντα επιφυλακτικοι.Οσο και να προσεχουμε παντα υπαρχει ο φοβος του κινδυνου.Αλλα αυτο το εχουμε ηδη σκεφτει απο πριν και μονο απτο γεγονος που παιρνουμε το θαρρος να συναντησουμε καποιον εντελως αγνωστο στηριζομενοι μονο στα λεγομενα του(οσα μας εχει παρουσιασει.)Εχουμε την τυχη-ατυχια να γνωρισουμε ειτε το ατομο που περιμεναμε,ειτε το αντιθετο...
     
  4. Απάντηση: Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???

    εγω ειμαι της αποψης να μην βιαζομαστε να μελετουμε οσο γινεται σε βαθος αυτα που μας λενε προσπαθωντας να εστιασουμε που δεν αισθανεται ανετα να μας αναλυσει κατι αρα κατι μας κρυβει
    επισης να ειμαστε και ρεαλιστες,βλεπεις μια αγγελια στο διαδικτυο και διπλα τον δεικτη: 850 ε ποιος ειναι αυτος που θα πιστεψει οτι θα ειναι ο 851 και τυχερος για την ταδε παντρεμενη που ηδη ειναι σε αλλα 3 forum που ψαχνει εχεμυθο σεξ μπλα μπλα μπλα
     
  5. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???

    Συνηθως φλερταρω με τη βλακεια και οχι με τον κινδυνο.Το μυαλο των ανθρωπων που απαντανε συνηθως σε αγγελια μου ειναι κατω του μετριου 
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???

    Συμφωνω απολυτα!
    Βλεπεις ομως, δυστυχως δηλαδη, το ιντερνετ κατηργησε τροπον τινα την αμεση ανθρωπινη επικοινωνια.
    Εχεις τον αλλον-ην που σου λεει: "Γιατι να βγω και να ψαχνω το one night stand, που μπορει να εχουμε ακομη και αν μου αρεσει εντελως διαφορετικα γουστα και να μην δεχθω την προσφορα μεσα στην θαλπωρη του σπιτιου μου μιας αγγελιας που αναγραφει πιθανον γουστα ιδια με τα δικα μου??"
    Και αυτο πιστευω πως ειναι κακο.
    Δημιουργει "βολεμα" και αποξενωση.
    Μα ακομη-ακομη υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται: "Γιατι να τρεχω στο καταχειμωνο να συναντησω τον-την κολλητο-η μου αφου μπορουμε να πιουμε καφε on line να μιλησουμε και να βλεπομαστε και στην καμερα?"
    Δυστυχως! 
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???

    Πες τα Μιρελα πες τα.Οταν ακουω τα βαριεμαι αφου τα λεμε μσν καθε μερα φρικαρ:angry6:ω
     
  8. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???

    Το ιδιο δεν ισχυει και με αυτον που βαζει την αγγελια? Ποια η διαφορα εκεινου που ψαχνει απο αγγελια το ετοιμο , με αυτον που απανταει στην αγγελια για τον ιδιο λογο?
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???


    Ασφαλως και ισχυει το ιδιο.   
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Βαζοντας μια αγγελια στο net, φλερταρω με τον κινδυνο???

    Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι όποιος παίρνει κωμικές προφυλάξεις. Οι υποχόνδριοι φοβικοί είναι εξ ορισμού επικίνδυνοι.
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    η ευχαριστη πλευρα του διαδυκτιου ...

    το μεγαλο πληγμα γι αυτους θα ειναι αν τα παιδια τους γινουν σχεδιαστες ρουχων ....

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor


    Ταχυκαρδια ,διαταραχη συνειδησης,δυσκολια καταποσης,καταστολη ΚΝΣ...

    Αυτη η συνεργεια αλκοολ και (γυρευε ποιων) ψυχοτροπων ουσιων μπορει να αποδειχθει εξαιρετικα επικινδυνη, οπως καλα γνωριζεις Μιρελλα.
    Τελος καλο ,ολα καλα βεβαια,αλλα μαλλον θα ηταν πιο σωφρον να σε συνοδευσει ο δευτερος φιλος σου στο εφημερευον νοσοκομειο.
    Οσο για τον πρωτο...οχι τα χαστουκια,ουτε το φτυσιμο σου αξιζει.(συν τοις αλλοις γιατι θα το φχαριστιοταν κιολας).