Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Βανιλοποιούνται" τα κ όταν ερωτεύονται/αγαπάνε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος vussinada, στις 16 Φεβρουαρίου 2020.

  1. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Δεν γνωρίζω εάν κάποιοι φοβούνται την συγκεκριμένη λέξη. Αυτό που ανέφερα είναι διαπίστωση!
     
  2. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Τελικά τα ίδια προβλήματα κατανοήσης υπάρχουν παντού, ή απλά κάποιοι/ες θέλουν απλά να απαντάνε για να απαντάνε. Έχει κάποιο achievement άμα πιάσεις τα Χ comments? Is there a badge or something?
     
  3. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Κατανοητό.  
     
  4. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα ρωτήσω, η απορία δεν με αφήνει να κοιμηθώ. Με βάση το παρακάτω, που αναφέρω γιατί έχει το placet του κακούργ δημιουργού του επίμαχου κειμένου: σαρκάζετε κι εσείς;
     
  5. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Ε μα έχετε και εσείς κάτι απορίες μεταμεσονύκτιες  .
     
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Έχω πολύ καιρό να γράψω εδώ και φαντάζομαι δεν έχω λήψει και σε κανέναν.
    Θα σου πω λοιπόν φίλε μου, πως ο καλός ο καπετάνιος ΠΡΙΝ την φουρτούνα φαίνεται. Και όχι στην φουρτούνα. Εκεί είναι αργά και όλοι κάνουν ότι προλαβαίνουν.

    KP
     
  7. didina

    didina ☆☆☆ didina sokolata dina

    Νομιζα ηταν "ξεκαθαρη" η απαντηση μου..αλλά μαλλον μπερδεψε οπως και το αρχικο post...αν χασατε για αυτο τον υπνο σας..λυπαμαι...ισως να πρεπει να εξασκησω καλυτερα το βρετανικο μου χιουμορ..
     
  8. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Θυμίζω ότι πάντα σε όλα τα post μου το "κ" το γράφω με πεζό (σε κάποια έχεις κάνει like κι ο ίδιος) οπότε δεν θα μπορούσε να είναι απαξιωτικός ο τόνος λόγω αυτού.
    Ευχαριστώ που δεν απάντησες με αερολογίες παρότι ένιωσες να σου προκαλούνται απ' το νήμα,το βασικό όμως ερώτημα δεν ήταν αυτό.Αυτό ήταν ένα απ' τα επιπλέον ερωτήματα προς το τέλος.Το δέντρο στο δάσος.Είχα πολλές σκέψεις και τις αποτύπωσα όλες βιαστικά χωρίς να εστιάσω κάπου συγκεκριμένα οπότε λογικό να υπάρχει σύγχυση.
    Τα βασικά ερωτήματα είναι αν "βανιλοποιούνται" τα κ όταν αγαπάνε κι αν πρέπει να αποκλείονται τα αισθήματα εξ αρχής για καλύτερη απόδοση σε αυτό που θέλουν και τα δυο μέλη,αν πρέπει δηλαδή να κρατιούνται μακριά τα κ απ' τα αισθήματα προκειμένου να μπορούν να είναι κ και να συνεχίζουν να είναι κ.

    Όχι (άλα @margarita_nikolayevna )  

    Συμφωνώ.Δεν είναι λογικό αυτά να είναι αυτοσκοπός,ούτε να αποκλείονται εξ αρχής ή να δαιμονοποιούνται θεωρώντας ότι με αυτά θα "βανιλοποιηθεί" ή το ένα μέλος της σχέσης ή η ίδια η σχέση.

    Με τρομάζεις,αυτό το παράδειγμα με τα ίδια λόγια το είχα γράψει αλλά μετά το αφαίρεσα.Μ' έκανες να διαβάζω και να ξαναδιαβάζω όσα έχω γράψει εδώ μήπως δε το είχα αφαιρέσει...ακόμη και τώρα δεν έχω πειστεί,θα το ξανακοιτάξω 
    ΥΓ: Aυτό είναι το δάσος.
     
  9. didina

    didina ☆☆☆ didina sokolata dina

    Ενιωσα την αναγκη να προσθεσω..
    Ισως ακυρη η στιγμη να σαρκασω/τρολαρω..και δεν το εκανα με κακη προθεση προς τον @Master Electro-pain (θεωρω το εχετε αντιληφθει..) και συνηθως δεν το κανω σε νηματα..απλα μου βγηκε αυθορμητα..
    Εχω λιγο κουραστει (δε βρισκω την καταλληλη λεξη) δεν θα πω σε ολα..(δεν τα εχω διαβασει ολα τα νηματα καλέ..)να διαβαζω στην 1η σελιδα σχολια σχετικα με το νημα..στην 8η σελιδα πως δεν πηρε το s καλα τη σκονη κατω απο το χαλακι..για να φτασω στην 18η σελιδα να παρω το πλοιο Τιτανικο για ταξιδι στα Ματσου Πιτσου..
    Δεν θα επανελθω..για να μη χαλασω και αλλο τη ροη του νηματος..
     
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δε χαλάς καμιά ροή!Να ξανάρθεις.Σε καλεί η νηματοθέτρια αυτοπροσώπως

    ΥΓ: τα νήματα της vussinada είναι πάντα ανοιχτά σε τρολιές και κάθε είδος χιούμορ
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι κακό πράγμα οι βανιλα σχέσεις, επιλογή είναι. δεν πρόκειται, κατ επέκταση, για δαιμονοποιηση αλλά για χαρακτηριστικό. ο μρ γκρευ αποκλείεται, και καλά κάνει ο άνθρωπος, απ τον κόσμο της ασυμμετρίας. η μπουμπουκα κι ο μπουμπουκος της μια χαρά περνάνε και μπράβο τους, και χωρίς d/s. όπως τη βρίσκει ο καθένας και πέντε και εικοσιπέντε χρόνια.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Παντού υπάρχουν, από ταξί μέχρι Βουλή κι από Λαϊκή αγορά μέχρι σόσιαλ μίντια, καλή ώρα...
    Ως φαινόμενο είναι πλήρως κατανοητό, η ανάλυση και η ερμηνεία του από την μια είναι απελπιστικά βαρετή, από την άλλη αν καταγραφούν δημοσίως (εδώ, αλλού, οπουδήποτε) οι αντιδράσεις θα πυροδοτήσουν αντεγκλήσεις σε βαθμό υστερίας, διχαστικά παραληρήματα και γραφικά ξεκατινιάσματα, δείγματά τους υπάρχουν καταγεγραμμένα ανεξαιρέτως παντού, και η έντασή τους είναι ευθέως ανάλογη του πολιτισμικού επιπέδου των όποιων εμπλεκομένων. Το βραβείο το παίρνουν μόνοι τους, τα άτομα που νομίζουν ότι κάτι προσέφεραν στην διελκυστίνδα, το ενδιαφέρον είναι πως στην πλειοψηφία τους οι εμπλεκόμενοι αγνοούν για το τι μιλάνε, γεγονός που τώρα τελευταία καλύπτεται από την "τρέντι" ομπρέλα του "δικαιωματισμού", χιτάκι στο πιπίλισμα...